TECAVÜZE UĞRADIM NASIL ANLATACAĞIMI BİLMİYORUM

arkadaşım kadına kendi oğlu tecavüz etmiş. Evladı yani?!?!?!

Sen bi 10 kere daha oku...iyice

Hala anlamadınız tecavüzcüden değil çocuk tecavuz eden ÇOCUK

Canımmm hala anlamıyosun kadın hamile falan degil tecavüz eden çocuğa pislik diyo 2 hafta önce olmuş olay sen çocugu nerden çıkardın

Sen şaka mısın asıl evladı tecavüz etmiş kadına iyi oku

Kadın dıyor ki " Oğlum bana tecavüz etti o yüzden onu evlattan saymıyorum " . Siz kadın başka bi adam tarafından tecavüze uğramış da hamile kalmış da o çocuğu istemiyor gibi anlamışsınız. Millete kızmayın, kendiniz yanlış anladınız.

Eşinizle konuşun ve ihbar edin.
Psikolojik destek alın.
Bunu annesine reva gören biri, yarın öbür gün kızına da görür.

Konudaki serin üslubunuz sebebiyle size pek inanmadım orası ayrı.

Bi de düzgün okusak...

@Kazen bu olayın gerçek olma ihtimaline karşılık kullanıcı bilgilerini emniyete verme durumunuz olabilir mi?

Gerçek değilse doğrudan ayvayı yesin konu sahibi.

Evet, katılıyorum. Buraya açtığı konu ihbar sayılsın. İP adresinden adresi tespit edilip işlem yapılsın.

Evet sayın seyirciler, ablamız anlamamakta ısrarcı

Sen bi 10 kere daha oku...iyice

10 yeter mi acaba

Kadına çocuğu tecavüz etmiş güya. Başta bende senin gibi düşündüm.

Ben de aynı şeyi sizin için düşünüyorum. Siz şaka olabilir misiniz acaba? Konuyu ve Mesajınızdan alıntı yapılan cevapları bi kere daha okuyun isterseniz ya da ben Bilal'e anlatır gibi yazayım kısaca.

Kadının 4 çocuğu varmış, bu 4 çocuktan 1 tanesi yani kendi öz evladı bu kadına tecavüz etmiş. Çocukların hepsi kendi nikahlı esinden. Ve kadına kendi öz evladı tecavüz ediyor. Ortada tecavüzden olan bi çocuk yok yani

Bunlar haberlerde duyduğumuz, izlediğimiz şeyler, olabilir derim.

Ama kullanıcı adınız?
O kadar belli ki konunun sahte olduğu...

Nasıl bi' fantezi dünyanız var anlamadım yani üşenmeden hesap açıp bir de konu yazıyosunuz ya pes!

Konu doğruysa tabi

Hani konu sahibi nerde ? Burayı karıştırmış gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…