- Konu Sahibi fghfhgfhgdfgsdg
-
arkadaşım kadına kendi oğlu tecavüz etmiş. Evladı yani?!?!?!Siz şaka mısınız? Ben o hiçbir şeyden haberi olmayan yavrucaktan bahsediyorum. Onun bunda ne suçu var diyorum. Bir tecavüzcünün de evladı olsa bu evladın ne suçu var bu yanlışta diyorum.. O evladın mı tercihi tecavüz edilen bir anneden dünyaya gelmesi? Ne yapmalı ya bu evladı tecavüzden dolayı dünyaya gelmişse bu çocuk?
Sen bi 10 kere daha oku...iyiceSiz şaka mısınız? Ben o hiçbir şeyden haberi olmayan yavrucaktan bahsediyorum. Onun bunda ne suçu var diyorum. Bir tecavüzcünün de evladı olsa bu evladın ne suçu var bu yanlışta diyorum.. O evladın mı tercihi tecavüz edilen bir anneden dünyaya gelmesi? Ne yapmalı ya bu evladı tecavüzden dolayı dünyaya gelmişse bu çocuk?
Hala anlamadınız tecavüzcüden değil çocuk tecavuz eden ÇOCUKSiz şaka mısınız? Ben o hiçbir şeyden haberi olmayan yavrucaktan bahsediyorum. Onun bunda ne suçu var diyorum. Bir tecavüzcünün de evladı olsa bu evladın ne suçu var bu yanlışta diyorum.. O evladın mı tercihi tecavüz edilen bir anneden dünyaya gelmesi? Ne yapmalı ya bu evladı tecavüzden dolayı dünyaya gelmişse bu çocuk?
Canımmm hala anlamıyosun kadın hamile falan degil tecavüz eden çocuğa pislik diyo 2 hafta önce olmuş olay sen çocugu nerden çıkardınSiz şaka mısınız? Ben o hiçbir şeyden haberi olmayan yavrucaktan bahsediyorum. Onun bunda ne suçu var diyorum. Bir tecavüzcünün de evladı olsa bu evladın ne suçu var bu yanlışta diyorum.. O evladın mı tercihi tecavüz edilen bir anneden dünyaya gelmesi? Ne yapmalı ya bu evladı tecavüzden dolayı dünyaya gelmişse bu çocuk?
Ha özür dilerim ben 4 çocuğum var ama birini evlattan saymıyorum o tecavüz çocuğu diye okudum..Yanlışmı anladın acaba tecavüz eden çocuguna pislik diyo eger gerçekse az bile diyo
Siz şaka mısınız? Ben o hiçbir şeyden haberi olmayan yavrucaktan bahsediyorum. Onun bunda ne suçu var diyorum. Bir tecavüzcünün de evladı olsa bu evladın ne suçu var bu yanlışta diyorum.. O evladın mı tercihi tecavüz edilen bir anneden dünyaya gelmesi? Ne yapmalı ya bu evladı tecavüzden dolayı dünyaya gelmişse bu çocuk?
Kadın dıyor ki " Oğlum bana tecavüz etti o yüzden onu evlattan saymıyorum " . Siz kadın başka bi adam tarafından tecavüze uğramış da hamile kalmış da o çocuğu istemiyor gibi anlamışsınız. Millete kızmayın, kendiniz yanlış anladınız.Siz şaka mısınız? Ben o hiçbir şeyden haberi olmayan yavrucaktan bahsediyorum. Onun bunda ne suçu var diyorum. Bir tecavüzcünün de evladı olsa bu evladın ne suçu var bu yanlışta diyorum.. O evladın mı tercihi tecavüz edilen bir anneden dünyaya gelmesi? Ne yapmalı ya bu evladı tecavüzden dolayı dünyaya gelmişse bu çocuk?
Büyük bir ihtimal konu sahte. Öyle de olmasını umuyorum.
Fakat küçük bir ihtimalde olsa doğruluğu var ise bu konunun, o en talihsiz cümle beni benden etti.
O hiçbir günahı olmayan evladına pislik demen ve onu evlattan saymaman. Bu olaydaki suçlu o masum yavrucak mı?
Kim bu cümleyi kullanan bir annenin derdine ilaç olmak ister ki?
@Kazen bu olayın gerçek olma ihtimaline karşılık kullanıcı bilgilerini emniyete verme durumunuz olabilir mi?
Gerçek değilse doğrudan ayvayı yesin konu sahibi.
Siz şaka mısınız? Ben o hiçbir şeyden haberi olmayan yavrucaktan bahsediyorum. Onun bunda ne suçu var diyorum. Bir tecavüzcünün de evladı olsa bu evladın ne suçu var bu yanlışta diyorum.. O evladın mı tercihi tecavüz edilen bir anneden dünyaya gelmesi? Ne yapmalı ya bu evladı tecavüzden dolayı dünyaya gelmişse bu çocuk?
Sen bi 10 kere daha oku...iyice
Yanlış okuduğumu söyledim. Ben 4 evladının birinin tecavüz çocuğu olduğunu sandım.Sen şaka mısın asıl evladı tecavüz etmiş kadına iyi oku
Kadına çocuğu tecavüz etmiş güya. Başta bende senin gibi düşündüm.Büyük bir ihtimal konu sahte. Öyle de olmasını umuyorum.
Fakat küçük bir ihtimalde olsa doğruluğu var ise bu konunun, o en talihsiz cümle beni benden etti.
O hiçbir günahı olmayan evladına pislik demen ve onu evlattan saymaman. Bu olaydaki suçlu o masum yavrucak mı?
Büyük bir ihtimal konu sahte. Öyle de olmasını umuyorum.
Ben de aynı şeyi sizin için düşünüyorum. Siz şaka olabilir misiniz acaba? Konuyu ve Mesajınızdan alıntı yapılan cevapları bi kere daha okuyun isterseniz ya da ben Bilal'e anlatır gibi yazayım kısaca.
Kadının 4 çocuğu varmış, bu 4 çocuktan 1 tanesi yani kendi öz evladı bu kadına tecavüz etmiş. Çocukların hepsi kendi nikahlı esinden. Ve kadına kendi öz evladı tecavüz ediyor. Ortada tecavüzden olan bi çocuk yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?