TECAVÜZE UĞRADIM NASIL ANLATACAĞIMI BİLMİYORUM

Arkadaslar konu sahibi yeni uye ve ilk mesaji ustelik yazilan yorumlara bakip duruyo bence daha fazla yazmayalim hatta konunun kapanıp göz önünde kalmasini istemiyorum gercekten midem kalkti ya boyle birşeyin fantezisini kurmak ne mantik anlamis değilim ..

Nickin ergenus random gülüşü içermesi sebebiyle konu inandırıcılığını yitiriyor. Ayrıca konu gerçekse de çok fazla çelişki içeriyor zaten, moderatörler üyeyi incelesin, böyle bir durum varsa da iletişime geçilsin ve gerekli yerlere başvurması konusunda yardımcı olunsun. Böyle trajik olaylar elbette yaşanıyor ama dediğim gibi konuyu açan kişi yüksek ihtimal sahte.

Konu doğruysa tabi
Aynen valla İnşallah fake konudur ve biri bizimle kafa bulmak istemiştir. Yalnız genelde kafa bulunmak istenen konular Cinsellik içerikli olur bu kadar ağır bir durumun nesiyle eğlenecekler ki Nick tuhaf ama belki de denedigi kullanıcı adları sistemde olan adlar çıkınca uğraşmak istemedi rastgele bastı. Dünyada bundan daha kötü şeyler de duyuyoruz olmayacak şey değil ama bütün kalbimle fake olmasını diliyorum

Sahteyse annesine tecavüz fantezisi kuran bir şahıs. Bu kadar annenin olduğu platforma yazma cesaretini göstermiş hemde. Ahhh ahhh...

Bunu burda yazacağına gidip ihbar et yada numaranı evinin adresini ver hemen bana ben komşunmuş gibi polisi arayıp oğlunu şikayet edeyim.
Başımıza taş yağacak Ya Rabbim
Konu neydi arkadas silmis ozer gecer misiniz basligi okuyunca cok kotu oldum.Ama isim sacma geldi.

o pislik dediği yapmış işte o yüzden öyle, diyor.

Yine de insanın bunu bu kadar rahat anlatması mümkün mü? Tecavüz olayı bile çok zor atlatılabilecek birşeyken, öz çocuğu tarafından tecavüz edilen insan 2 haftada bunu kabul edip buraya mı yazar?

Ya da siz ortada birşey yokken kalkıp evi terketseniz eşiniz 2 hafta boyunca sadece ne oldu deyip bekler mi?

Sahteyse annesine tecavüz fantezisi kuran bir şahıs. Bu kadar annenin olduğu platforma yazma cesaretini göstermiş hemde. Ahhh ahhh...

Ne amacı var bilemiyorum belki benzer bir haberi okuyup uyarlayarak dikkat çekmek, belki dediğiniz gibi fantezi, sebepleri var muhakkak. Ama benim için inandırıcılığını yitirmiş bir konu. Yine de moderatörlerin açıklamasını bekliyorum.

Konu sahte kesin oldu, konu sahibi konuyu silmiş.

İçerik silmek yasak. Ve siz silseniz de birazdan içerik tekrar yayınlanacak burada...

Yazdıklarınızın ihbar niteliğinde olduğu için de yönetim emniyete bildirecek. İP adresiniz bulunacak ve polis gelecek kapınıza...

yahu o pislik dediği kişi zaten tecavüz eden, doğruysa az bile. ay bir de milleti kalaylıyorsunuz ya iyi okuyun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…