aaaa ne kadarda bana ve eşime benzeyen bir çiftMerhabalar hanımlar bayadır konu açmıyordum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Yeni evli sayılırım 1 buçuk senelik daha. Ama karşımdaki insani 6-7 senedir tanıyorum. Sorun şu ki bir sorun yaşadığımız zaman ben susamıyorum devamlı konuşmak konuşarak olayı çözmek istiyorum eşim de beni kırmamak, daha gergin bi ortam oluşturmamak ve ağzından istemediği şeyler çıkmasını önlemek için (sanırım) susmayi tercih ediyor. Haliyle benim gozumde umursamaz galesiz bir hali aliyor ve ben iyice sinirlenip bağırıyorum ağlıyorum konusmaya hala devam ediyorum ama o kadar cok sinir oluyorum ki onun o galesiz tavrına bir kasik suda bogasım geliyor. Halbuki sussam kendi en fazla ertesi gun gelip barışıyor haklı da haksız da olsa. Kendimi zorlayarak bu zamana kadar en fazla 1 gün konuşmadan durabildim ve o barışmaya geldiğinde konuyu tekrar açmak sakin sakin konuşmak istedim, bu sefer de tekrar gerginlik çıkmasın yine aynı mevzuya dönmeyelim diye susuyor. Ama ben en ufacık sorunları bile ertelemek istemiyorum konuşarak çözmek konuşmadan barışmak istemiyorum çok çekilmez bi hal aldığımı gözümün döndüğünü de biliyorum acaba hangimiz hataliyiz ben anlamadım:/
Malesef kendi annem bile beni haksız buluyor çok uzatıyorsun çok konuşuyorsun adamı bıktırırsın bigun diye ama napiyim :/aaaa ne kadarda bana ve eşime benzeyen bir çift
Kendime engel olabilsem :/Bence ikinizde hatalısınız .
Hiç kavga olmadan bir gün oturup güzelce anlatıp , bu isteğinizi rica edin ondan .
Ama sanırım bazı erkeklerin ruhunda var bu . Benim eşimde bazen olayın üstünü örter , ama barışınca sorun hallollmuş olmuyorki!! Ben sizi anlıyorum ama Siz bağırıp çağırıp haklıyken haksız duruma düşmeyin bence
Yanlış bir kelime mi kullanmışım ki :) ?galesiz ne demek diye internetten baktım
bugünde bişi öğrendik çok şükür
bencede sorunlar ertelenmemeli anında konuşulup çözülmeli, zaman geçtikçe insanın içinde daha da büyüyo
kafasında içinde insan kuruyo da kuruyo
genellikle biz kadınlar böyleyiz tabi
Ne kadar çok aynı durumda insan varmış:) peki siz sinirleniyor musunuz baya bi gözünüz dönecek şekilde?Biz de böyleyiz ben anında olay çözülsün istiyorum eşim susuyor dediginiz gibi ozaman daha da sinirleniyorum eşim de sinirleniyor aynı şekilde ve ufacık bir sebep çok büyük bir kavgaya dönüyor ben de sıkıldım bu durumdan
onlarda cevap versin o zaman cevap vermeyince daha çok sinirleniyorrum daha çok konuşuyorum, onada söylüyorum bunu ama umrunda değil halaMalesef kendi annem bile beni haksız buluyor çok uzatıyorsun çok konuşuyorsun adamı bıktırırsın bigun diye ama napiyim :/
genelimiz oyle baslarda benim kidr susardi ben konusurdum simdi o benden daha cok konusuyor:)Merhabalar hanımlar bayadır konu açmıyordum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Yeni evli sayılırım 1 buçuk senelik daha. Ama karşımdaki insani 6-7 senedir tanıyorum. Sorun şu ki bir sorun yaşadığımız zaman ben susamıyorum devamlı konuşmak konuşarak olayı çözmek istiyorum eşim de beni kırmamak, daha gergin bi ortam oluşturmamak ve ağzından istemediği şeyler çıkmasını önlemek için (sanırım) susmayi tercih ediyor. Haliyle benim gozumde umursamaz galesiz bir hali aliyor ve ben iyice sinirlenip bağırıyorum ağlıyorum konusmaya hala devam ediyorum ama o kadar cok sinir oluyorum ki onun o galesiz tavrına bir kasik suda bogasım geliyor. Halbuki sussam kendi en fazla ertesi gun gelip barışıyor haklı da haksız da olsa. Kendimi zorlayarak bu zamana kadar en fazla 1 gün konuşmadan durabildim ve o barışmaya geldiğinde konuyu tekrar açmak sakin sakin konuşmak istedim, bu sefer de tekrar gerginlik çıkmasın yine aynı mevzuya dönmeyelim diye susuyor. Ama ben en ufacık sorunları bile ertelemek istemiyorum konuşarak çözmek konuşmadan barışmak istemiyorum çok çekilmez bi hal aldığımı gözümün döndüğünü de biliyorum acaba hangimiz hataliyiz ben anlamadım:/
Onu nasıl bulabilirimHanginizin hatalı olduğundan çok ilişkinizin en az zarar görmesi önemli aslında.
Bende evliliğimizin ilk zamanları sizin gibiydim ama aslında tartışmanın ilk anında yapılan konuşmalar çokta sağlıklı olmuyor hatta ertesi gün tartıştığınız konunun ne kadar saçma olduğunu bile düşünebiliyorsunuz.
Biz herşeyi konuşuruz ama ilk sinir anında değil biraz sakinleşince daha sağlıklı çözümler buluyoruz yaşadığımız soruna.
Sizde daha sakine olmayı deneyin, bağırıp çağırmalarınız gün gelir karşılık bulur fazlasıyla, o an çözmek zorunda değilsiniz. Tamam tamamen sessiz kalmayın ama kendinizi bir şekilde sakinleştirme yolları bulmanız lazım.
Peki sizde umursanmadıgınızı hissettikce cok fazla sinirleniyor musunuz?onlarda cevap versin o zaman cevap vermeyince daha çok sinirleniyorrum daha çok konuşuyorum, onada söylüyorum bunu ama umrunda değil hala
Eşiniz sizinle yuzMerhabalar hanımlar bayadır konu açmıyordum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Yeni evli sayılırım 1 buçuk senelik daha. Ama karşımdaki insani 6-7 senedir tanıyorum. Sorun şu ki bir sorun yaşadığımız zaman ben susamıyorum devamlı konuşmak konuşarak olayı çözmek istiyorum eşim de beni kırmamak, daha gergin bi ortam oluşturmamak ve ağzından istemediği şeyler çıkmasını önlemek için (sanırım) susmayi tercih ediyor. Haliyle benim gozumde umursamaz galesiz bir hali aliyor ve ben iyice sinirlenip bağırıyorum ağlıyorum konusmaya hala devam ediyorum ama o kadar cok sinir oluyorum ki onun o galesiz tavrına bir kasik suda bogasım geliyor. Halbuki sussam kendi en fazla ertesi gun gelip barışıyor haklı da haksız da olsa. Kendimi zorlayarak bu zamana kadar en fazla 1 gün konuşmadan durabildim ve o barışmaya geldiğinde konuyu tekrar açmak sakin sakin konuşmak istedim, bu sefer de tekrar gerginlik çıkmasın yine aynı mevzuya dönmeyelim diye susuyor. Ama ben en ufacık sorunları bile ertelemek istemiyorum konuşarak çözmek konuşmadan barışmak istemiyorum çok çekilmez bi hal aldığımı gözümün döndüğünü de biliyorum acaba hangimiz hataliyiz ben anlamadım:/
Yanlış bir kelime mi kullanmışım ki :) ?
Benimki daha bi başka laf anlatıyorum anlatıyorum o sustukça ben sinirleniyorum bu sefer adamın üstüne yürüyorum kolunu falan cimcikliyorum bi dinle beni diye bende de var sorun inkar etmiyorum ama elimde değil :/
Merhabalar hanımlar bayadır konu açmıyordum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Yeni evli sayılırım 1 buçuk senelik daha. Ama karşımdaki insani 6-7 senedir tanıyorum. Sorun şu ki bir sorun yaşadığımız zaman ben susamıyorum devamlı konuşmak konuşarak olayı çözmek istiyorum eşim de beni kırmamak, daha gergin bi ortam oluşturmamak ve ağzından istemediği şeyler çıkmasını önlemek için (sanırım) susmayi tercih ediyor. Haliyle benim gozumde umursamaz galesiz bir hali aliyor ve ben iyice sinirlenip bağırıyorum ağlıyorum konusmaya hala devam ediyorum ama o kadar cok sinir oluyorum ki onun o galesiz tavrına bir kasik suda bogasım geliyor. Daha cok ustune gidiyorum kolunu falan sıkıyorum beni dinlesene, konussana diye :/ Halbuki sussam kendi en fazla ertesi gun gelip barışıyor haklı da haksız da olsa. Kendimi zorlayarak bu zamana kadar en fazla 1 gün konuşmadan durabildim ve o barışmaya geldiğinde konuyu tekrar açmak sakin sakin konuşmak istedim, bu sefer de tekrar gerginlik çıkmasın yine aynı mevzuya dönmeyelim diye susuyor. Ama ben en ufacık sorunları bile ertelemek istemiyorum konuşarak çözmek konuşmadan barışmak istemiyorum çok çekilmez bi hal aldığımı gözümün döndüğünü de biliyorum acaba hangimiz hataliyiz ben anlamadım:/
Bi sureden sonra bıktırır gibi geliyor bu durum bana ya o bıkacak ya ben yani. Bide ben öyle böyle sinirlenmiyorum :/Herkesin karakteri farklı..bu anlattığınız ben ve eşim..14 yıldır evliyiz.ne o değişti ne ben.alıştık birbirimize ama
Esin kolayi secmis konusmayip gerceklerleMerhabalar hanımlar bayadır konu açmıyordum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Yeni evli sayılırım 1 buçuk senelik daha. Ama karşımdaki insani 6-7 senedir tanıyorum. Sorun şu ki bir sorun yaşadığımız zaman ben susamıyorum devamlı konuşmak konuşarak olayı çözmek istiyorum eşim de beni kırmamak, daha gergin bi ortam oluşturmamak ve ağzından istemediği şeyler çıkmasını önlemek için (sanırım) susmayi tercih ediyor. Haliyle benim gozumde umursamaz galesiz bir hali aliyor ve ben iyice sinirlenip bağırıyorum ağlıyorum konusmaya hala devam ediyorum ama o kadar cok sinir oluyorum ki onun o galesiz tavrına bir kasik suda bogasım geliyor. Daha cok ustune gidiyorum kolunu falan sıkıyorum beni dinlesene, konussana diye :/ Halbuki sussam kendi en fazla ertesi gun gelip barışıyor haklı da haksız da olsa. Kendimi zorlayarak bu zamana kadar en fazla 1 gün konuşmadan durabildim ve o barışmaya geldiğinde konuyu tekrar açmak sakin sakin konuşmak istedim, bu sefer de tekrar gerginlik çıkmasın yine aynı mevzuya dönmeyelim diye susuyor. Ama ben en ufacık sorunları bile ertelemek istemiyorum konuşarak çözmek konuşmadan barışmak istemiyorum çok çekilmez bi hal aldığımı gözümün döndüğünü de biliyorum acaba hangimiz hataliyiz ben anlamadım:/
Bu kadar çok sinirleniyorsanız, uzmanından destek alın. Kendi başınıza çözmek zor olur muhtemelen. Sadece eşiniz karşı değil genel bir sorununuz var çünkü. Bu durumda hangimiz hataliyiz demeden önce kendi var olan sorununuzu çözmelisiniz.Onu nasıl bulabilirim? Benimki malesef sadece eşime geçerli değil ben annemle tartistigim zamanlar da kadın oda değiştirirdi o benden kaçtıkça ben gider konuşur konuşur susmazdım daha doğrusu susamazdım. Benim durumumu bildigi icin simdi devamlı "bıktırırsın sabreder, sabreder en sonunda bitirirsin kendini" diyor annem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?