Tecrübelerinize ihtiyacım varr..

İletişim dilinizden hoşlanmıyor olabilir
Sakince konuşurken bile sen şöyle yaptın böyle yaptınlı suçlama içerici cümleler konuşmadan başlamadan bitmesine sebep oluyor
suçlayıcı konuşmam genelde eşim kimseyle tartışmayı sevmez biri ona bir derdini anlatırken pek umursayarak dinlemez can kulağıyla dinleyip sorunlara çözüm bulayım demez yapısı sakindir yani konuşmayı sevmez.

Kendimden örnek vereyim. Aslında hiç de saf ve ezik biri değilimdir. Tan tersi dışadönük bir insanım. Ama bazı insanlarla özellikle bazı arkadaşlarımla hic tartışmaya girmem. Onlar uzattıkça uzatır ben kısa keserim ya da cevap vermem. Çünkü ne dersem diyeyim karşıdaki kişi bir şekilde kendini haklı çıkaracak. Çünkü haksızlığı, hatayi kabullenemicek birisi ve ne derse desin benim fikrim duruşum da değişmeyecek. Sırf bu yüzden susarım ve tartışmam. Çünkü konuşursam ağır konuşurum ve soyleyeceklerimi kaldıramaz, olayı daha da uzatır, benim başımı ağrıtır diye. Bazen konuşmaya da üşenirim. Çok fazla soru sorulmasından hoşlanmam. Mesela ben dışarı çıkıyorum dediğimde, nereye, kimle, neden, ne zaman geleceksin sorularının geleceğini biliyorsam söylemeden çıkarım. Herkes herzaman konuşmayı sevmeyebilir. Belki eşiniz haklı çıkamayacağını düşündüğü için ve konunun uzayacağını bildiği için o topa girmiyordur

Benim esim de ayni modelbaslarda ben de sizin yaptiginizi yapip ayni tepkisizligi goruyordum.sonra baktim aaa ben bosuna kendimi yiyorum yaa.bir de dirdirci gibi algilaniyorum.son yillarda biraktim pek sallamiyorum acikcasi.gulup geciyorum.hem yipranmiyorum hem yipratmiyorum.cok da huzur buldum bu sayede.14 yildir evliyim keske en basindan hic sallamasaydim yaa

Bizde de eşim konuşmak ister ben susarım bence de benim durumum çekilmez eşime üzülüyorum bu açıdan. Ama sonradan mutlaka açılır yine konu çünkü susup söylemediklerim içimde kaldıkça patlarım söylemem lazım bilmesi lazım nihayetinde konuşuruz ikimizde

Boğazını sıktığım günü bilirim o kadar deyim size ama sinir sinir nereye kadar..

Aslında galiba çocuktan sonra geçti benim. Öyle herşeye yetişebilen süper anne olamadım hiç. Vakit kalmadı galiba o sorunla uğraşmaya köreldi gitti o yanım

Bizimde çocuğumuz olmuyor 1 buçuk senedir üzülüyorum filan ama bi yandan da diyorum ondada var bi hayır biz daha kendi sorunlarımızı oturup konuşamıyorken şuan için olmaması daha iyi diye

Aynı ozelliktesiniz sanki eşimi anlattınız:)

Nasil bir sorun yasiyorsunuz da susamiyorsunuz? Konusmaya degecek sorun var, degmeyecek sorun var. Ben de ufacik bir seyde vir vir konusan birini cekemem mesela. Ya sertce bir cumleyle sustururum veya ortami terkederim. Ciddi sorunlar zaten olayin sicakligiyla konusulmaz, ters teper.
Anneniz sizi taniyor ki, biktirirsin diyor.
Ona kulak verin...

Kadın erkek farkı bu, size özel bir durum değil. Çiftlerin %95'i böyle.

Sorun dediğiniz şeyleri örneklendirmeniz lazım, yoksa doğru değerlendirmek mümkün değil.

Bizimde çocuğumuz olmuyor 1 buçuk senedir üzülüyorum filan ama bi yandan da diyorum ondada var bi hayır biz daha kendi sorunlarımızı oturup konuşamıyorken şuan için olmaması daha iyi diye

Ayy..
çok özür dilerim gerçekten. Yazdıktan sonra aklımada gelmedi değil. Silmek bile istedim ama mümkğn olmadı. Çok özür dilerim gerçekten

Bu arada..Benimde 4 yıl sonra oldu. O kadar tedavi gördüm olmadı. Artık olmaz dediğim anda hamile olduğumu öğrendim. Üzülmeyin lütfen,olmuyor demek için daha çok vaktiniz var

Estağfirullah üzecek bisey yazmamışsınız ki :) ki üzülmüyorum da zaten artık. Önceden çok sorun yapıyordum ama şimdi vardır bi sebebi hayırlısı böyledir diyorum o kadar takmıyorum ben bu sitesiz yapamazdım uzun zamandır girmeme sebebim de bu aslında hemen gebelik topiklerindebuluyorum kendimi. Artık takmycam dedim ve biraz soyutladım kendimi malesef forumdan:) Allah bağışlasın sizede kuzunuzu

Kaybedersiniz huzurunuzu. Ve inanın geri dönüşü olmaz. Çünkü karşı tarafın içinde de de çıkar o canavarlik .

Siz kolunu silkeleyip cevap ver derseniz , bir iki o da sizi silkelemeye hirpalamaya başlar.

Kavga anlarında susması çok büyük nimet size farkında değilsiniz.

Yazdınız , bırakın oluruna yapmayın. Yapmamak zorundasınız ötesi yok.

Kendimi tutamıyorum diye bir bahane olamaz.

Onun sessizliginden faydalaniyorsunuz.

Bende baslarda senın gıbıydım esım bı sure sonra o sınır halındekı aglamalarımı onemsememeye basladı. Ve dırdırcı oldum onun gozunde onun ıcın degılde artık yoruldum sımdı susmayı tercıh edıyorum arrık bu halımdende bıktı konussana cwvap versene demeye basladıı. Halbukı konustugum zaman o susuyordu ben cıldırdıkca cok konusuyorsun dıyordu sımdı aradan zaman gecınce laf yerıne gelınce bak boyle olmustu sen soyle yapmıstın dıyıp anlatıyorum hatasını anlıyor. Erkeklerle ne sekıl tarsırsan tartıs yaranamazsın haklı oldugun konularda bırak kendı hatasını anlıyor yada kalbını kırdıgında cekıl kosene onuda anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…