pompa neden gerekli? ben gerek yok diye düşünmüştüm sonuçta çalışmıyorsan?deneyimsizim de biraz?
Çünkü başlangıçta bebek de sen de tecrübesiz oluyorsun. Ya o emmeyi beceremiyor, ya da sen emzirmeyi. Zaten psikolojin de iyi olmuyor. "Acaba sütüm var mı, acaba bebeğe yetti mi, acaba emzirmeyi becerebildim mi" diye bunalım yapıyorsun. İlk süt cok önemli. Azıcık gelmesine ragmen antibiyotik yerine geçiyormuş. Bebeği bundan mahrum etmek istemeyiz.
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu
1 en büyük boy emzirme sütyeni (1-2 tanede atlet al)
2 bebefon gereksiz
3 1 gecelik 1 pijama (her duruma hazırlık için) bebek emzireceğin için üstten kolay açılan düğmeli ya da fermuarlı olsun
4 biberon mutlaka al yanına yine her ihtimale karşı steril edip koyarsın valizine hastanedekilerin ne kadar steril olduğunu bilemezsin. ama inşallah gerek kalmaz sen böyle düşün. marka olarak nuk tavsiyemdir.
5 göğüs pompası mutlaka gerekli sütün gelmemesi filan değil de gelipte birikince taş gibi oluyor çok sancı yapıyor. ameda medela avent iyiler arasında
6 göğüs yaraları için garmastan çok çok iyi artı lansinoh lanolin güzel. ama doğumdan önce başlarsan göğüs uçların o travmayı daha az atlatır. sürekli vakum nasıl dayansınki küçücük meme başıhayırlı doğumlar canım
canım sezeryan yaptım ben,ama sıkıntılı oldu 2.gün gaz sancısı yaşadım biiliyosun gaz çıkarmadan yollamıyolar hastaneden işte o beni tuttu acayip bişey ya ameliyat yerine vurduğu için sancısı çok oluyo umarım yaşamazsın.garmastanda kullandım ben oda ii ama en iyi gelen şey kesinlikle bebeğin doğru emmesi zamanla öğrenceksin sende emzirmeyi memebeşını değilde o kahverengi kısmı nekadar çok kavrarsa senin için o kadar iyi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?