hastane çıkışını kaç tane almalıyız?
son zamanlarda annelerden sorulara cevap gelmiyo maalesef
ama ben yine de bişey sorucam..
anne-bebek bakım ürünlerini neler aldınız ve hangi markalar?memnun musunuz?
özellikle süt sağma pompası hakkında öneride bulunursanız sevinirim..manuel mi daha iyi elektrikli mi?
ve bebeğinizin ateş ölçerlerini nasıl aldınız?kulaktan makattan alından vs. ölçenleri var, kararsız kaldım..fark var mı aralarında?
1 takım çok fonksiyonlusundan, 2 takımda 3-4 parçalı olanlarından almanız yeter.
Bebek bakım ürününü nıveadan aldım çok ç ok memnunum diyemem normal yani ama sebamed alsaydım dediğim çok oldu. 1 yıl gidiyor zaten başta pahalı gibi görünsede.
Ateş ölçerimi kipadan almıştım koltukaldından veya ağızdan ölçülüyor, allaha şükür hiç kullanmam gerekmedi bol bol eşim için kullandım.
Süt sağma makinası hakkında bilgim yok ama elektirkli olanı iyi diye duydum manuel çok can yakıyormuş.
canım ben park yatak kullanıyorum o camlı hakkında çizildiği matlalaştığını duymuştum.hanımlar bebeğime belis ya da babyhope karyola beşik almayı düşünüyorum..aslında babyhope'un görüntüsü daha hoşuma gidiyo ama belisin aynı özelliklerde olanı ayrıca camlı..yani önde parmaklık yerine kırılmaz cam var ve bebeği daha net görebiliyosun..
belis mi babyhope mu?
camlı mı parmaklıklı mı?
kullananlar bana öneriniz nedir??
tecrübeli anneler yardım...yakın zamanda da gecelik pijama falan almaya gidicem hürriyet pasajını pek övmüşler oraya bi bakıcam. çok ağırlaşmadan en lazım olacak şeyleri toplamaya çalışıyorum. geceliği büyükçe al ama pijama takımını bedeninde al göbeğin inecek diyorlar. beden olarak nasıl almak lazım?
iç çamaşırlarınızı bedenimize göre mi almalıyız büyük mü? hasta pedi kullanmayı düşünüyorum ben. zaten iç çamaşırı gibi ya üzerine iç çamaşırı giycek miyiz?
bol alın demişsiniz kaç tane almak lazım tahminen?
ben 3 emzirme sütyeni bir emzirme atleti almayı düşünüyorum. 2 ondan 2 ondan almak daha mı ii? bi de bedeb olark büyür müyüz? beden olarak nasıl alınmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?