tecrübeli anneler bize yardım edermisiniz..?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hastane çıkışını kaç tane almalıyız?

1 takım çok fonksiyonlusundan, 2 takımda 3-4 parçalı olanlarından almanız yeter.

Bebek bakım ürününü nıveadan aldım çok ç ok memnunum diyemem normal yani ama sebamed alsaydım dediğim çok oldu. 1 yıl gidiyor zaten başta pahalı gibi görünsede.
Ateş ölçerimi kipadan almıştım koltukaldından veya ağızdan ölçülüyor, allaha şükür hiç kullanmam gerekmedi bol bol eşim için kullandım.
Süt sağma makinası hakkında bilgim yok ama elektirkli olanı iyi diye duydum manuel çok can yakıyormuş.

Kızlar lazım olur diye herşeyi stok yapmayın acilleri alın yeter. Bebek oluncada gider alırsınız.

kızlar süt sağma makinesi madela derim kesinlikle ama ben işe başladıktan sonra kullanmaya başladım yani 6 aylıkken, ama sütünüz gelmesse ilk günler pompa çok işe yarayabilir
ıslak mendil de kullanmıyorum ıslak pamukla siliyoruz popuşu, doktor ıslak mendil kullanma dedi
hastane çıkışı bende bir takım battaniyeli falan 10-11 parça setler varya öyle aldım
iki takımda yanımıza koydum, bebek çorabıda koyun çantaya kızlar haziran bile olsa yeni doğunca üşürler kuzular

ateşölçer kaliteli bişey alın, benim yavrum hastalandı geçen hafta hiç abartmıyorum belki günde 20 kere ateşini ölçmüşümdür, digitaller pahalı biraz ama saniyede ölçüyor
en sağlıklısı kulaktan yada popuştan ölçmekmiş, hastanedede öyle ölçüyorlar

ben de niveanın atta çantası setini almıştım, içinde sabun şampuan pişik kremi bebe yağı ve temizleme mendilleri var, siz bunlardan hangisinden memnun kalmadınız?bi arkadaşım pişik kreminin iyi olmadığını söylemişti??

canım ben park yatak kullanıyorum o camlı hakkında çizildiği matlalaştığını duymuştum.
ben 3 takım almıştım hastane çıkışı ama tulumlarını kullanamadım küçük geldi tontonuma. 1 takım çok parçalı hastane çıkışı yeter. diğerlerini tek tek alın bol bol çıtçıtlı badi alın. çorap alın. ben kıbrıstayım çok sıcaktı burası sadece cıtcıtlı badiyle durdu ama çoraplarını hiç çıkarmadım ayaklarından. ne kadar sıcak olursa olsun bebişlerin elleri ayakları buz gibi oluyo. eldiven 1 hafta taktım yada takmadım el parmak hareketleri kısıtlanmasın diye

tecrübeli anneler yardım...yakın zamanda da gecelik pijama falan almaya gidicem hürriyet pasajını pek övmüşler oraya bi bakıcam. çok ağırlaşmadan en lazım olacak şeyleri toplamaya çalışıyorum. geceliği büyükçe al ama pijama takımını bedeninde al göbeğin inecek diyorlar. beden olarak nasıl almak lazım?

iç çamaşırlarınızı bedenimize göre mi almalıyız büyük mü? hasta pedi kullanmayı düşünüyorum ben. zaten iç çamaşırı gibi ya üzerine iç çamaşırı giycek miyiz?
bol alın demişsiniz kaç tane almak lazım tahminen?

ben 3 emzirme sütyeni bir emzirme atleti almayı düşünüyorum. 2 ondan 2 ondan almak daha mı ii? bi de bedeb olark büyür müyüz? beden olarak nasıl alınmalı?

canım ben gecelik almıştım pijama takımı almadım sıcak zaten giyemem diye.. göbek hemen anında inmiyor malesef yani benim inmedi içinde kardeşi kalmış diye dalga geçiyorlardı:) o yuzden son aylardaki bedenine göre al bence..
hasta pedi ve emzirme atleti kullanmadım o yüzden bilemiyorum ama 3 emzirme sütyeni ve 1 atlet al bence belki rahat değildir atlet falan.. ben biraz sıkıntılı olduğum için atlet falan yaz kış asla giyememde heleki sıcakta iyice rahatsız edebilir denemek için bir tane yeterlidir diye düşünüyorum..

red göbegin inecek ama hastanedeyken göbegin oluyo rahat olsun çamaşırda zaten lazım ben hasta bezi kullanmadım o yüzden bişey diyemiycem ama çamaşırın ne küçük nede büyük olsun sütyende normal alırsın gögüslerin büyük degilse ama sütyen çok lazım oluyo gerçekten ıslanıyo akıyo atlet bende almayı düşünüyorum kullananlar memnun olduklarını söylüyo karnın açılmıyomuş benden bu kadar

teşekkür ederim kızlar fikir paylaşımınız için...
ben 3 sütyen 1 atlet alayım evet...
gecelik, sabahlık falan gidip bakıcam bugün.

kızlaar süpersiniz!!!!!zemuszemus elimde kalem kagıt tek tek not aldım tavsıyelerınızı... ck tesekkurler!! tecrubelerınıze ck ıhtıyacımız var deneyımsız anne adayları olarak... tam da alısverıs asamasında cok iyi geldı bu topic.. kaydirigubbakcemile5 lütfen devaaaaaaaaaaam:hulya:

ben daha bişe almadım hastane için nisanda almaya başlıyım diyodum ama maşaalhh kızlarr almaya başlamışlarr tabi haklı olarak agırlaşınca hiç gidemiyeblirim o yönden düşünmemiştim bende başlıyım bari yavaş yavaş topiginizi takip edicem bakalım

kafama takılan bır ayrıntı da benden...fileli banyo küvetlerinden alalım mı? kullanışlı mıdır?bilmiyorumkismile

Canım ben ilk 3-5 ay arası filenin üstünde yıkadım, gayet rahat ettim. Hele ki tek başına yıkarken çok kullanışlı oluyor. Bir de küvetlerini büyük alın. Ben standattrlardan daha büyük bi küvet almıştım hala çok rahatlıkla kullanabiliyoruz.

ben de aldım irice bi küvet ve filelsini. bi de tavsiye üzerine giderli aldım. babası olmadığında kaldır kopar zor olur banyoda bıcı bıcı yapar çıkarız die =)

tesekkur ederım..lısteye bır sey daha ekledım:ecrin_bebek: bazı kişiler fılenın ustunde yıkarken üşüttük cocugu dedıler suyun ıcınde olmadıgı ıcın.. o yuzden tereddut ettım..alıcam ama bn de.. kac dk surecek kı zaten banyosu

Valla ben fileyle yaptırdım hep çok rahattık, suyu döküp sonra uzun süre sabunlarlarsa üşür tabi, ılk başlarda ben sabunlarken eşim ufak ufak dökerdi suyu yani suyu sürekli dökücen, biraz büyüyünce kendiniz yaptırıyorsunuz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…