tecrübeli anneler bize yardım edermisiniz..?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım ben direkt karyola alıcam..bu durumda büyüyebilenlerden almamı mı tavsiye edersiniz bilmem şu yaşa kadar kullanır diye..yoksa o kadar uzun vadeli planlar yapma büyümeyenlerden al onlarda da zaten şu yaşa kadar yatıyor mu dersiniz???

kızlar fortbebe çok lazım oluyo mu??

Bir tek hastahaneden çıkışta kullandım. Haaa pardon bi de doktor muayahenesine giderken koymuştum ilk 10 gün içinde. Sonra bi daha kullanmadım. Toplamda 3 kere kullandım yani.

Canım ben çilek den aldım oda takımını. Büyüyebiliyor. Ama devasa bişi değil. Yani en fazla 3, 4 yaşa kadar filan yatar. Öle bişi düşünebilirsin. Ben büyümeyen alacaktım hatta. 3 yaşında değiştiririm diye düşünüyordum. Bunu görünce hoşuma gitti. Çünkü 2 yaşında mecbur korkulukları sökmek lazım, inmeye çalışıyorlarmış çünkü. O açıdan mantıklı geldi. Aldım ve memnunum. Büyük halide dediğim gibi minyatür bi yatak gibi oluyor.

benim odam olsa büyüyen alırdım. tek çocuk olsun istemiyorum.kendi evim ve 1 çocuk odam var. dolayısıyla 3, 4 yaşında ranzaya talim edicez.
bence büyüyen karyolada da kaliteli bişi almak lazım ki ağzı burnu bi yere kaymasın iki senede kaydirigubbakcemile3 mdf mobilyalar suntadan daha sağlam oluyor.

bebek taşıma çantasını 2 kez kullandım sadece...
24 haziranda doğum yaptım kıbrıs yanıyordu o günlerde çok sıcaktı...
taşıma çantaları naylon karışımlı olduğu için su içinde kalmıştı kızım kullanmadım kış bebeği olsa kullanılabilir belki ama yaz bebeği için kullanışlı değil

ben de dün bikaç çorap aldım yalnız yenidoğan çorapları çoook minikler.. (ama çok da sevimliler:))
acaba o çorapları boşuna mı alıyoruz, bana iki üç hafta sonra giyemezlermiş gibi geliyo??
çok az giydi 0-3 ay çok kullanmadık 3-6 aya geçtik şimdide 12-15 aylık kullanıyoruz

ben çok kullandım canım çok gezdik oğlumla..

bende fikirlerimi söylyim bari port bebe çok kullanmadım bi tanede çekmeceli beşik almıştım abisi dört yasına kadar yattı şimdi bebişimz yatıcak sonra kaldırıcam ve ranza alıcam kızlar eldiiven falan soruyorladı alın çünkü yüzlerini yırtıyorlar bol bol badi yaz bebegi olcaklar çünkü ıslak mendil agzını silmek için mendil ister hazır alın ister kendiniz oyalayın bez fazla stoga gerek yok çünkü kiloları degişiyo şimdilik aklıma gelenler bunlar sorun ben yazarım sizeyerimseniben

Çok lazım oldu bana, 6. aya kadar onunla dışarı çıkardım, doktora, sağlık ocağına götürürken oradaki mikrobu bir nevi önlüyor ve eve gelince hemen temizliyordum. Rüzgardan falanda koruyor, bence bir bebeğin olmassa olmazından, beşik kadar önemli bence, birde arabası olmayanlara çok lazım.

Eldiven alırken, bileklerini sıkmayan türden almaya dikkat edin.
Bornoza göre normal havlu çok kullanışlı.
Bebek fırçası tarağı almadım ben gerek duymadım, oğlumun kafasında az bi konak oldu, dr. erkek tarağıyla banyo esnasında tara dedi.

arabayla ilgisi yok be tatlım benim arabam var ama yinede çok kullandım bende ilk zamanlar ana kucağı kullanılmıyor şimdi arabaya ana kucağıyla kilitliyorum ..6. aya kadar nasıl kullandın benimki 4. aydan sonra sığmadı içene..
bu arada ana kucağıda çok gerekli kızlar ben travel sistem aldım bebek arabasını çokda memnunum.

Sığdı benimki, :ecrin_bebek:

Eşim işdeyken araba olmuyordu ben ihtiyaç duyuyordum ama akşamları araba varken battaniyeye sarıp hemen arabaya biniyorduk.laelaelaelaelae

portbbe ben almadım ihtiyaçda duymadım kraftın fox model bebek arabasını aldım anakucağıda var çok rahat ettim portbebeyi elde taşımak zro bence bide bebiş ağırlaşmaya başlayınca

Kızlar bir de banyo havlusunun içine mermer şahtan ayrı tülbent yapın mutlaka. Önce tülbentle suyunu alırsınız ben hala o şekilde kuruluyorum. Banyo havlusunun üstüne tülbenti koyup suyu çekince alıyorum.

Bir de arabası olanlar mutlaka ana kucağı-oto koltuğu alın. Arabada giderken kucakta götürmeyin. Allah korusun kaza anında hayati önem taşıyor. 40'ından sonra Elif hep arabada oto koltuğunda oturdu. Zamanında koyarsanız yerlerinin orası olduğunu da biliyorlar.

evet bende özge gibi yapıyorum banyodan sonra havlusunun içine mermer şahtan koyup önce onla kurulanıyor sonra onu kaldırıyorum havluyla...

hazır oyalanmış kusmuk mendilleride var kızlarr hiç uğraşmayın derim

memnun oldugunuz araba model ve markası...

cesıtlı topıklerde var ama aynı marka ve modelı kullanan 2sı memnun ..3u memnun

anlayamıyrm yardımınıza ıhtıyacım var

canım o durum herkese göre değişiyor en ii sini anne bilir
ben baby 2 go kullanıyorum hantallığının dışında memnunum çok konforluu
bebeğim raht mı için de o önmliii
gerisi sorun değil :)

tecrubelı anneler pekı memnun oldugunuz park yatak marka ve modelı.?????????????

walla hayatım kişiden kişiye değişir herkesin kullanımına bağlı ben kraft fox aldım araba çok memnunum anakucağıda var çok kullanışlı bi araba ve çokda hantal değil park yatak da kraft aldım ama hiç kullanamadım onu kaldırıp sallanan beşik aldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…