kızlar fortbebe çok lazım oluyo mu??
sanırım ben direkt karyola alıcam..bu durumda büyüyebilenlerden almamı mı tavsiye edersiniz bilmem şu yaşa kadar kullanır diye..yoksa o kadar uzun vadeli planlar yapma büyümeyenlerden al onlarda da zaten şu yaşa kadar yatıyor mu dersiniz???
sanırım ben direkt karyola alıcam..bu durumda büyüyebilenlerden almamı mı tavsiye edersiniz bilmem şu yaşa kadar kullanır diye..yoksa o kadar uzun vadeli planlar yapma büyümeyenlerden al onlarda da zaten şu yaşa kadar yatıyor mu dersiniz???
çok az giydi 0-3 ay çok kullanmadık 3-6 aya geçtik şimdide 12-15 aylık kullanıyoruzben de dün bikaç çorap aldım yalnız yenidoğan çorapları çoook minikler.. (ama çok da sevimliler:))
acaba o çorapları boşuna mı alıyoruz, bana iki üç hafta sonra giyemezlermiş gibi geliyo??
Çok lazım oldu bana, 6. aya kadar onunla dışarı çıkardım, doktora, sağlık ocağına götürürken oradaki mikrobu bir nevi önlüyor ve eve gelince hemen temizliyordum. Rüzgardan falanda koruyor, bence bir bebeğin olmassa olmazından, beşik kadar önemli bence, birde arabası olmayanlara çok lazım.
arabayla ilgisi yok be tatlım benim arabam var ama yinede çok kullandım bende ilk zamanlar ana kucağı kullanılmıyor şimdi arabaya ana kucağıyla kilitliyorum ..6. aya kadar nasıl kullandın benimki 4. aydan sonra sığmadı içene..
bu arada ana kucağıda çok gerekli kızlar ben travel sistem aldım bebek arabasını çokda memnunum.
bende fikirlerimi söylyim bari port bebe çok kullanmadım bi tanede çekmeceli beşik almıştım abisi dört yasına kadar yattı şimdi bebişimz yatıcak sonra kaldırıcam ve ranza alıcam kızlar eldiiven falan soruyorladı alın çünkü yüzlerini yırtıyorlar bol bol badi yaz bebegi olcaklar çünkü ıslak mendil agzını silmek için mendil ister hazır alın ister kendiniz oyalayın bez fazla stoga gerek yok çünkü kiloları degişiyo şimdilik aklıma gelenler bunlar sorun ben yazarım sizeyerimseniben
tecrubelı anneler pekı memnun oldugunuz park yatak marka ve modelı.?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?