tecrübeli anneler bize yardım edermisiniz..?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arabamız baby2 go proton modeli, 6 kilo.Baston gibi katlanıyor. Çok hafif, çift yönlü ben çok memnunum.

Oto koltuğu-ana kucağı mothercare kumaşı terletiyor onun dışında memnunum.

Oda takımım çilek. Çok ama çok emmnunum.

Küçük beşiğimiz Krafttı. Ondan da çok memnun kaldım. Ama ancak 3 ay yatabiliyorlar.

PArk yatağımız kraft jenny. Ananesinde şimdi. ıki kere yatırdık. ıyi herhalde. Çok kullanamdığım için bilemiyorum.

pierre cardin enigma çift yönlü aldım çok memnunum çok hafif tek elle kapanabiliyo.
çok rahat bir araba kesinlikle tavsiye ederim.oto koltuğu ve anakucağımda pierre cardin.
arabada çok rahat oluyo.beşiğimiz kraft ama gıcırdamaya başladıı.

bizimde park yatağımız jenny
ana kucağımız maxi cosi
arabamız quinny buzz
odamızı da maskodan aldık
hepsinden de çok memnunum..

memnun oldugunuz araba model ve markası...

cesıtlı topıklerde var ama aynı marka ve modelı kullanan 2sı memnun ..3u memnun

anlayamıyrm yardımınıza ıhtıyacım var

Deneme yanılma yöntemiyle bileceksin onu, birinin memnun kalmadığından diğeri çok memnun olabiliyor. Mesela ben portbebeyii çok tavsiye ediyorum ama cennetbahçemiremim kullanmamış, kişiye göre değişiyor yani.
Bebek arabası ınfınıtı kullanıyorum çokda memnunum, çok ağır bir araba değil rahatça taşınıyor.

tecrubelı anneler pekı memnun oldugunuz park yatak marka ve modelı.?????????????

Baby rose aldım memnunum, markadan ziyade ebatına ve fonksiyonlarına bak bence, kraft, chicco gibi ürünler güzel ama çok uçuk fiyatları var. 170 cm ebatında olanlar iyi çocuk büyüyünce kullanır, 160 cm lere çok az yatabiliyorlarmış.

Tecrübeli anneler, bizler şimdi ana kucağı almak zorundayız demi? Şart yani ? bilmiyorumkismile

ana kucağı çok lazım birşey bence almalısınız.. arabada giderken bile bağlayabiliyorsunuz kemerle..

Ev tipi ve araba koltuğu tipi her ikisi de çokkkk gerekli bence.
Araba koltuğu olanlar tamamen güvenlik için şart.Ama onu evde kullanamazsınız çünkü çok çukur oluyorlar uzun süreli oturmamaları gerekiyor onda.
Ev tipi olanlar ise büyük kolaylık benim minnoş 5 ay onda yaşadı desem yeridir. Fisher price yağmur ormanı ana kucağıydı benimki.

Ana Kucağı Portbebe Kanguru Anne Çanta Alt Açma, #23690740 Gittigidiyor.com

kızlar ben bunun gibi bir set almıştım daha hamileyken , aynısı değil ama mavili yeşilli bişey,
ben tavsiye ederim hem uygun fiyatı hem kullanışlı, ana kucağı ev tipi çok iyi oluyor,
malzeme çantasını hala kullanıyorum, ana kucağında 5 ay sürekli orda yatırdım diyebilirim, artık atlamaya başlamıştı üstünden kaldırdım :)
alt açmasını hala kullanıyorum
bebek taşıma çantasını bende çok kullandım 2-3 ay, sonra büyüdü :)
kanguru öylece duruyor , bana bebek sıkışıyor gibi geliyor kanguruda içim rahat etmiyor hiç kullanmadım
set halinde benim çok işime yaradı tavsiye ederim

kızlar ben bebeğimin kıyafetleri için hacışakir sabun tozu alıcam ..şimdi aynı deterjan koyar gibi sabun tozunu mu koyuyoruz yoksa deterjanla mı karıştırılıyor??
birde ayrıca yumuşatıcı kullanılıyor mu??bazıları yumuşatıcı kullanmıyormuş...ayy karışık bişey oldu galiba..kusura bakmayın..:))

Tatlım ben dalinin sabun tozuyla yıkıyorum. HAcı şakir tortu bırakıyor demişlerdi. Ama dalinin granül matiğinde hiç bi sıkıntı yaşamadım. Sadece sabun tozu koyuluyor yıkanırken ama mutlaka çift durulama yapılması gerek. Yumuşatıcıyı benim doktorum kesinlikle tavsiye etmedi.

hanımlar bebeğime belis ya da babyhope karyola beşik almayı düşünüyorum..aslında babyhope'un görüntüsü daha hoşuma gidiyo ama belisin aynı özelliklerde olanı ayrıca camlı..yani önde parmaklık yerine kırılmaz cam var ve bebeği daha net görebiliyosun..
belis mi babyhope mu?
camlı mı parmaklıklı mı?
kullananlar bana öneriniz nedir??

son zamanlarda annelerden sorulara cevap gelmiyo maalesef
ama ben yine de bişey sorucam..
anne-bebek bakım ürünlerini neler aldınız ve hangi markalar?memnun musunuz?
özellikle süt sağma pompası hakkında öneride bulunursanız sevinirim..manuel mi daha iyi elektrikli mi?
ve bebeğinizin ateş ölçerlerini nasıl aldınız?kulaktan makattan alından vs. ölçenleri var, kararsız kaldım..fark var mı aralarında?

bende belis in parmaklıklı olanı var kendiliğinden sallanan mobilya beşik.Çok memnunum parmağımın ucuyla bile sallasan sallanıyor.Ben medelanın elektrikli pompasını kullanıyorum.Ama belli süre sonra performansını kaybediyor.Bence aventin pompalarından al manueli bile çok iyi.Elektrikli olursa daha iyi olur.Benim bebek bakım ürünleri chiccoydu.Pişik kremi konusunda mustela ve sebamed en iyi diyorlar.Ateş ölçere gelince mutlaka kulaktan ölçer derim.Çünkü kulaktan ya da koltuk altından ölçerken bebekler sinirleniyor huysuzlaşıyor.Bende kraftın var.Ama eğer maddi durumun iyiyse braun unkini al.Ben koltukaltından ölçen derecede bulunduruyorum evde oda chicco eğer tereddütteysem ikisiyle de ölçüyorum

sağolun cevap için.. a.s.

Anne bebek ürünleri kesinlikle mustela. Sebamed de kullandım ama mustelayı tek geçerim.

Medala elektrikli kullandım. Çok sık lazım olmadı ama genel itibariyle memnundum.

Wee'nin kulak ölçerini aldım. 90 küsür para verdim. Ama hiç kullanamadım.Kulaktan ölçere hiç güvenemiyorum nedense. Eczaneden aldığım normal digital termometre ile önce koltukaltından ölçüyorum. Yüksek çıkarsa popişten. En sağlıklısı popişten ölçenmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…