memnun oldugunuz araba model ve markası...
cesıtlı topıklerde var ama aynı marka ve modelı kullanan 2sı memnun ..3u memnun
anlayamıyrm yardımınıza ıhtıyacım var
tecrubelı anneler pekı memnun oldugunuz park yatak marka ve modelı.?????????????
bende belis in parmaklıklı olanı var kendiliğinden sallanan mobilya beşik.Çok memnunum parmağımın ucuyla bile sallasan sallanıyor.Ben medelanın elektrikli pompasını kullanıyorum.Ama belli süre sonra performansını kaybediyor.Bence aventin pompalarından al manueli bile çok iyi.Elektrikli olursa daha iyi olur.Benim bebek bakım ürünleri chiccoydu.Pişik kremi konusunda mustela ve sebamed en iyi diyorlar.Ateş ölçere gelince mutlaka kulaktan ölçer derim.Çünkü kulaktan ya da koltuk altından ölçerken bebekler sinirleniyor huysuzlaşıyor.Bende kraftın var.Ama eğer maddi durumun iyiyse braun unkini al.Ben koltukaltından ölçen derecede bulunduruyorum evde oda chicco eğer tereddütteysem ikisiyle de ölçüyorum
son zamanlarda annelerden sorulara cevap gelmiyo maalesef
ama ben yine de bişey sorucam..
anne-bebek bakım ürünlerini neler aldınız ve hangi markalar?memnun musunuz?
özellikle süt sağma pompası hakkında öneride bulunursanız sevinirim..manuel mi daha iyi elektrikli mi?
ve bebeğinizin ateş ölçerlerini nasıl aldınız?kulaktan makattan alından vs. ölçenleri var, kararsız kaldım..fark var mı aralarında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?