Doğuma Hazırlık Tecrübeli Anneler doğum alışveriş için tavsiyelerinize ihtiyacım var, ne olur yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
En onemli seyi unuttuk cocugun burnunu temizlemek icin burun temizleme aparati yanliz bunu pompali olanlardan sakin alma onu cocugun burnuna sokman gerekiyor hic iyi degil ben joker magazasindan aldim bir tane hortumlu bir aparat hortum tarafini kendi agzina aliyorsun diger tarafi kalem gibi onuda disaridan cocugun burun deligine tutuyorsun ve icine dogru cekiyorsun inan bana bir pislik ciakrtiyor bu sey o kucuk burudnami cikti diyorsun ama once serum fizyolojik yani deniz suyu sikman lazim bununda damla olani ve fisfislisi var ben once cahillikle damlayi aldim ama oglan ortaligi yirtti o yzudne kendinden fis fisli olani al....bu cok onemli ben oglan nefes alamayinca neye ugradigimi sasirmistim hiril hiril solugu eczanede aldim ama hicbiri ise yaramadi sonra bu dedikleirmi aldim cokta memnunum

valla canım arkadaşlarında dediği gibi üç beş tane zıbınla olmuyo devamlı kirletiyorlar imkanın varsa zıbın
ve ayalık takımlardan al çok işe yarıyo benim kızım kışın doğdu mutlaka zıbın ve ayaklı tulum ve ırkası yada yeleği
vardı ev çok sıcaksa çıkarıyodumbide o verdi bu verdi ama temiz kullananlar dünya kıyafeti oldu valla en iyisi
bende görümceme verdim oda aldı biraz şimdi kullanıyo bebeğinin kıyafetleri özel matikle yıkıyodum ve herşeyini
ütülüyodum hem temiz oluyo hemze uzmanlar ütüleyin diyo

yazılanları okudum teşekkürler, sanırım işe koyulma vakti ne kadar ayrıntı varmış gözüm korktu ben bir an önce kendi alışveriş planımı oluşturup başlamalıyım, sadece 0-3 aylık bikaç kıyafet almıştım geçenlerde çıtçıtlı badiler tulumlar falan... bir an yetiştiremiycem gibi hissettim

Yorum yapıp, tavsiyelerde bulunan arkadaşlara çok tşk ederim, Şu an Ankaradayız ve alışverişimizi yaptık çok şükür bir eksiğimiz kalmadı.... Rabbim diğer doğum hazırlığında olan annelerin yardımcısı olsun, Bebeği olmayıp bunun hayalini kuranlara da ansip etsin bu güzel duyguları yaşamayı...

Merhabalar, benim bebeğim yaz bebeği olacak kısmetse haziranda geliyor. Hastane çıkışı takımlardan 2 tane aldık. uzun kollular haliyle. yazın bunları kullanabilecek mi. Yetersiz kalırmı 2 takım. Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi ? Gereksiz şeyler almak istemiyorum ama eksik olsun da istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…