kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay yok çok şükür kilolu hamile kalmadım...normaldim..ama benim annem çok zayıfmış bana hamile kaldığında buna rağmen hiç çatlağı olmamış:uhm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay yok çok şükür kilolu hamile kalmadım...normaldim..ama benim annem çok zayıfmış bana hamile kaldığında buna rağmen hiç çatlağı olmamış:uhm:
ne gülüyon ule yoksa beni beğenmiyürmüsün :çok üzgünüm:
merhaba tatlı annişler
ben bişi sormak istiyodum. 40 günlük bebişimi sünnet ettirmek istiyorum fakat biraz korkuyorum. çok ağrısı olurmu zorlanırmı, çişini yaparken nasıl olur.. altını nasıl değiştiricez kaç günde iyileşir? yani açıkçası canının acımasından, düzeninin bozulmasından korkuyorum biraz. sizlerden tecrübeli olan annelerden bilgi paylaşımı rica ediyorum. nasıl oldu nerde yaptırdınız yardımmmm
kızlar bir sorum olacak...hamileyken göğüsünden akıntı gelenin sütü olur,gelmeyenin olmaz diyorlar..bunun doğruluk payı varmı..bide geliyorsa ne zaman gelir..ben 7.5 aylık oldum hala gelmedide..
Arkadaşlar size birşey soracam benim sezaryan dikişlerim küçük küçük acılma yaptı ameliyat olalı bir ay oldu ve hafif kanamade yapıyor bu normal mı
benimde sezeryan oldu 73 gün oldu sezeryan olalı ama hç kanama falan olmadı, sadece dikişlerimin bazı bölgelerinde ufak tefek morluklar var, onlar da çok az, kanaama oluyosa bi doktora git bence, önemli bişey olabilir, bana pek normal bişeymiş gibi gelmedi
bende yeni anne oldum ya 1bebegin sürekli meme istemesi normal mi 15 dakikada yada yarım saatte bir meme istiyor meme arıyor daha 4
aftalık ve uykusu düzensiz sık uyanıyor beni bilgilendirir misiniz
bende hiç çatlak olmadı, kilolu hamile kalanlarda pek çatlak olmuyomuş , bende kilolu hamile kalmıştım ve hiç çatlağım olmadı, her gün olmasa da aklıma geldikçe acı badem yağı sürüodum, ama zayııfken hamile kalan bi çok arkadaşımın vücudu çatlaklarla dolu, biraz da kiloyla alakalı galiba
merhaba tatlı annişler
ben bişi sormak istiyodum. 40 günlük bebişimi sünnet ettirmek istiyorum fakat biraz korkuyorum. çok ağrısı olurmu zorlanırmı, çişini yaparken nasıl olur.. altını nasıl değiştiricez kaç günde iyileşir? yani açıkçası canının acımasından, düzeninin bozulmasından korkuyorum biraz. sizlerden tecrübeli olan annelerden bilgi paylaşımı rica ediyorum. nasıl oldu nerde yaptırdınız yardımmmm
sadece derimin üzeri birazcık acık oda küçük 1bölümü yani kumanda düğmesi kadar büyüklükte benimde morluklarım var bunlar gecer mi peki:sm_confused::sm_confused:
Bunun iki açıklaması olabilir.Ya bebek sürekli emme içgüdüsünden dolayı emmek istiyordur ki bunu emzik vererek halledebilirsin,ya da bebek doymuyordur.Yani sütün sulu olup bebeği doyurmuyor olabilir.Bu durumda mama takviyesi yapılıyor.Sen yine de doktora danış bence.
Ben kilolu hamile kaldım ve çok kilo aldım.Göbeğim bayağı bi çatladı.Bünyeyle ve alınan kilo miktarıyla parelel çatlak oluşuyor.Kimisi ne kadar çok kilo alsa da çatlamıyor.Bana yağlanmanında hiç faydası olmadı bu arada.Her banyodan sonra yağlanırdım.Çatlayacağın varsa çatlıyorsun.
Erkek çocukları doğumdan hemen sonra sünnet ediyorlar.Hem organının temizliği daha rahat oluyormuş,hem de yarası çok hızlı iyileşiyormuş.Artık çoğu anne baba çocuğunu bebekken sünnet ettirip,çocuk büyüyünce sünnet düğünü yapıyor.Hangisine sorduysam iyi ki yaptırmışız diyorlar.Büyüdü mü bilinçlenip korkacak bi de çocuk.Bence bebekken yapılması daha doğru.Kadın doğum doktoruna danış.Onlar bilirler.
benimde cok catlagım var ama ben takmıyorum benim oglanda emzik almıyor öğürüyo sünnet konusunda bende meraktayım suan sünnet ettirmek dogru olur mu bilmiyorum eger olursa yaza sünnet yaptıracam bebegim bilinclenmeden yaptırayım diyorum ama doktora kesinlikle soracagım ya dogum ne kadar farklı hassas güzel mucizevi ürkütücü acı verici sevindirici 1olay bütün duguları bir arada yaşayabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?