kızlar bişey sorcam doğum yaklaştıkç panikler oluyor msela temizlik konusunda çok titizim yakında iyice büycek ve bebeğm aşağı incek adaya gitmede bir sıkıntı olcakmıdır sizce ne dersiniz
Deneyimli anneler şimdi
banyo termmometresi( su sıcajlıgı ıcın)
oda termometresi
ve bebek ıcın ates olcer
bebek banyo urunlerı(tırnak makası, sunger, tarak fırca..) alacam
tavsıyelerınız varmı marka falan. Ates olcer koltuk altı degılde kulaktan olcen alın yazmıslar bı yerlerde. Ama kulaktan olcenler cok daha pahalı. Ama dıgerı ıse yaramaycaksa yapcak bısey yok. sızler neler yaptınız?
doktordan geldım bebegım ıkı haftada sadece 150 gr almıs buyumesı hemen hemen durmus ve plesentamı yaslanmaya baslamıs bebegı besleyen damarlarda sorun yokmus kanamamda yok beklıcez dedı.kafam cok karısık sıkıntı cekıcegıme olsun bıtsın dıyorum bazen 10 gun daha beklemek zor gelıyor.
kıslar termometre çok gerekli değil diye ben almadım sadece ateş ölçer alcam yetmezmi evde kol altından öçülen dijital var birde kulaktan ölçüleni alıyım yeter diye düşünüyorum
Bende 3 haftadır hamılelıgımı yatırarak gecırıyorum erken dogum rıskımden dolayı. Ve alısverıse cıkamıyorum gıdıp goremıyorum. netten de gorundugu gıbı olmayabılır dıye ıcım rahat etmıyor sorma geregı duyuyorum tsk ederım. Bende bebegımı ugur bocugum dıye sevıyorum :)
kıslar termometre çok gerekli değil diye ben almadım sadece ateş ölçer alcam yetmezmi evde kol altından öçülen dijital var birde kulaktan ölçüleni alıyım yeter diye düşünüyorum
ibolya tşk ederim. Henüz hastane çıkışımız bile yok ama ana kucağımız ve arabamız var.. :) Eşimin patronu hediye olarak arabayı ben alacam demiş ve almış. Arabası tam istediğim gibi olmasada ( rengi ağırlığı bakımından) güzel. söylediğin gibi yağmurluğu tam inen güneşliği falan var.
Tşk ederim yinede
Ben ateşölçer konusunda kulaktan ölçer almayacağım diğerleride yeter diyorsunuz. Gerek yok o kadar para vermeye
Tekrar tşkler. Betül sana da tşk.ler
o daha güzel aslında bedavaya gelmiş bebek arabası, az buz bişey değil çünkü, biz 165 ytlye aldık ama 400-500 ytlye alanlar da var, alan sağolsun düşünmüş, kulaktan ateş ölçenler aslında çok güzel ben bayılmıştım onlara ama dediğim gibi fiyat olarak uçuk, aynı işi diğerleri de görüyo, hatta ben ikisini bi arada kullanıyorum, birbirlerinin doğruluklarını teyid ettirmek için, sende öyle yapabilirsin istersen, ucuz olunca içime kurt düşmüştü acaba doğru ölçer mi diye, ufak tefek sapmalar dışında dğru ölçüyo ikisi de
kızlar ben kualktan ateş ölcerleri tavsiye ederim özellikle de braun.. bende hem emzikli hem makattan hem de kulaktan ölcer var. en pratiği bence kulaktan. ve bir sitede 120 liralık braun ateş ölcer şu anda 85 ytl ye satılıyor.. 90 liralık olanı da 65 ytl ye düşmüş.. sitenin adresini özelden atabilirim burdan yasak sanıyorum.. bayaa indirimde. bence kulaktan ateş ölcerler evladiyelik oluyor. tüm aile de rahatça kullanabiliyor. tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?