Tecrübeli annelerden yeni anne olacaklara tavsiye ve öneriler..

kızlar bir sorum olacak...hamileyken göğüsünden akıntı gelenin sütü olur,gelmeyenin olmaz diyorlar..bunun doğruluk payı varmı..bide geliyorsa ne zaman gelir..ben 7.5 aylık oldum hala gelmedide..

Canım benim de hamileliğim boyunca hiç gelmemişti ve senin gibi korkuyordum acaba sütüm az mı olacak diye ama hiç de öyle olmuyormuş. Belkü sütü gelenlerin çok fazla sütü oluyordur ama benimki bebeğime yetiyor hatta çoğu zaman da sağmak zorunda kalıyorum ama sezeryan olduğum için sanırım ilk 2 gün sütüm gelmemişti. Sonrasında da çok şükür bebeğim sadece anne sütüyle beslendi mamaya ihtiyacımız olmadı. Yani içini ferah tut. Bebeğini kucağına alınca sütün gelecek.

inşallah canım yaa..ne bileyim bizim halkımız işte insanın içine illa kurt düşürür bilirsin..

kızlar bir sorum olacak...hamileyken göğüsünden akıntı gelenin sütü olur,gelmeyenin olmaz diyorlar..bunun doğruluk payı varmı..bide geliyorsa ne zaman gelir..ben 7.5 aylık oldum hala gelmedide..

kişiden kişiye deişiyor galiba, mesela benim hamileyken sağ göğsümden çok sol göğsümden az gelirdi, şu anda sağ göğsümden çok sol göğsümden az süt geliyor, tek başına sağ göğsüm bebeğime yetecek kadar çok süt üretiyor, dolduğu zaman eski halininiki katı oluyor, diğeri ise dediğim gibi sağa göre az, bebeğim göğüslerimi tamamen boşaltamadığı için çok zaman da sütlerimi sağmak zorunda kalıyorum

Benim de şuan sol göğsümden çok sağ göğsümden az olmak üzere geliyor süt..Sütyenim bembeyaz oluyor..İlk ağız sütü gidiyo diye çok üzülüyorum yaa...

Benim de şuan sol göğsümden çok sağ göğsümden az olmak üzere geliyor süt..Sütyenim bembeyaz oluyor..İlk ağız sütü gidiyo diye çok üzülüyorum yaa...

canım ağız südünü boşuna harcamaman lazım, benim doktorum bana sıkı südyen kullanmamı söylemişti, bir de göğüs pedi al südyenin kirlenmesin

aa canım bende aksine bol sütyen takıyorum sıkışıp da akmasın diyeee....

aa canım bende aksine bol sütyen takıyorum sıkışıp da akmasın diyeee....

yok sıkı südyen kullan, benim hamileliğim yaza geldiği için çok bunalıyodum sıcaklardan, eve geldiğimde südyeni çıkartıyodum, 6. aydan sona sütüm akmaya başladı, dra sordum bana sütünü akıtma dedi, ne güzel bebeğin süte doyacak dedi, sıkı süden kullan ki akmasın dedi, dha sonra südyen takmaya başladım ve akma olaımız kesildi, ama ne zaman südyeni çıkartsam yine akıyodu, çözüm sıkı südyendeymiş Şeniz

Tamam canım o zaman bende sıkıyor diye dolaba kaldırdıklarımı çıkarayım hemen geriye..Sağol canımmmm

arkadaşlar benimde bi sorum varya doğumdan önce mesela bir hafta on gün önce kendinizde ne gibi değişiklikler hissettiniz doğumun belirtileri neler oldu ben 35haftalığım biraz panikliyorum ağrı sancı halinde ne yapmak lazım

canım ağrı sancı kişiye göre değişiklik gösterebilir..fakat ağrılar şiddetlenir ise özellikle kasık ve bel ağrısı var ise ,dinlenmekle geçmiyorsa ve sancı aralıkları 5 dakikaya düştüyse , ayrıca nişan denilen kanlı akıntın geldiyse veya suyun geldiyse doğum başlıyor demektir..onun dışındaki küçük sancılar doğuma hazılıktır ve normaldir..

ben bide çatlakları soracağım...bende şuana kadar hiç çatlak oluşmadı..aman nazar değmesin olmazda inşallah ama bebekler daha 2 katına çıkacak..son ayda mı çatlıyor yoksa öncedenmi başlıyor...bişeyler sürüyorum ama umarım annem gibi olurum hiç çatlağım olmaz...

canım çatlak durumu sanırım biraz kişiden kişiye değişiyor. bendede çok olmadı. ama sonuçta deri genişliyor azda olsa oluyor ve oda geçiyor. çatlak önleyicilerin bi faydası yok bence.

bende hiç çatlak olmadı, kilolu hamile kalanlarda pek çatlak olmuyomuş , bende kilolu hamile kalmıştım ve hiç çatlağım olmadı, her gün olmasa da aklıma geldikçe acı badem yağı sürüodum, ama zayııfken hamile kalan bi çok arkadaşımın vücudu çatlaklarla dolu, biraz da kiloyla alakalı galiba

bende yeni anne oldum ya 1bebegin sürekli meme istemesi normal mi 15 dakikada yada yarım saatte bir meme istiyor meme arıyor daha 4

aftalık ve uykusu düzensiz sık uyanıyor beni bilgilendirir misiniz

bende yeni anne oldum ya 1bebegin sürekli meme istemesi normal mi 15 dakikada yada yarım saatte bir meme istiyor meme arıyor daha 4

aftalık ve uykusu düzensiz sık uyanıyor beni bilgilendirir misiniz

canım ememiyor olabilir mi, belki göğsünü damaklayamıyodur, ilk başlarda biz de böyle bi sorun yaşamıştık, göğsünü sıktırınca süt geliyo mu, belki göğsünde olmak hoşuna da gidiyodur,

sütüm var damaklayarak emiyor ama hala gözü memede
belkide dediğiniz gibi göğsümde olmak hosuna gidiyordur yada beni arıyordur cünkü sürekli annem alıyor kucagına pek babaya ve bana düşmüyor oglum ilk torun olunca kıymetli oldu annemde gözü öyle torununda bebeşim belki o yüzden cok emiyordur anneyi arıyordur

arkadaşlar verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim. valla heyecanla okudum her sayfayı. tecrübelerinizden faydalanmak çok güzel olacak. hepinizi teker teker öpüyorum.
kuzum allah bağışlasın canım. allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay yok çok şükür kilolu hamile kalmadım...normaldim..ama benim annem çok zayıfmış bana hamile kaldığında buna rağmen hiç çatlağı olmamış:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…