Canım benim de hamileliğim boyunca hiç gelmemişti ve senin gibi korkuyordum acaba sütüm az mı olacak diye ama hiç de öyle olmuyormuş. Belkü sütü gelenlerin çok fazla sütü oluyordur ama benimki bebeğime yetiyor hatta çoğu zaman da sağmak zorunda kalıyorum ama sezeryan olduğum için sanırım ilk 2 gün sütüm gelmemişti. Sonrasında da çok şükür bebeğim sadece anne sütüyle beslendi mamaya ihtiyacımız olmadı. Yani içini ferah tut. Bebeğini kucağına alınca sütün gelecek.
kızlar bir sorum olacak...hamileyken göğüsünden akıntı gelenin sütü olur,gelmeyenin olmaz diyorlar..bunun doğruluk payı varmı..bide geliyorsa ne zaman gelir..ben 7.5 aylık oldum hala gelmedide..
Benim de şuan sol göğsümden çok sağ göğsümden az olmak üzere geliyor süt..Sütyenim bembeyaz oluyor..İlk ağız sütü gidiyo diye çok üzülüyorum yaa...
aa canım bende aksine bol sütyen takıyorum sıkışıp da akmasın diyeee....
Tamam canım o zaman bende sıkıyor diye dolaba kaldırdıklarımı çıkarayım hemen geriye..Sağol canımmmm
ben bide çatlakları soracağım...bende şuana kadar hiç çatlak oluşmadı..aman nazar değmesin olmazda inşallah ama bebekler daha 2 katına çıkacak..son ayda mı çatlıyor yoksa öncedenmi başlıyor...bişeyler sürüyorum ama umarım annem gibi olurum hiç çatlağım olmaz...
bende yeni anne oldum ya 1bebegin sürekli meme istemesi normal mi 15 dakikada yada yarım saatte bir meme istiyor meme arıyor daha 4
aftalık ve uykusu düzensiz sık uyanıyor beni bilgilendirir misiniz
bende hiç çatlak olmadı, kilolu hamile kalanlarda pek çatlak olmuyomuş , bende kilolu hamile kalmıştım ve hiç çatlağım olmadı, her gün olmasa da aklıma geldikçe acı badem yağı sürüodum, ama zayııfken hamile kalan bi çok arkadaşımın vücudu çatlaklarla dolu, biraz da kiloyla alakalı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?