Tecrübeli annelerden yeni anne olacaklara tavsiye ve öneriler..

Ne demek canım benim, inşallah az buçuk faydamız olmuştur.
Artık bebiş haberini duymayı bekliyoruz yerimseniben

Çok teşekkür ederim arkadaşlar

canım inan korkma yaa ben doğurmadım ama korkmuyorum..normal istiyorum..olmazsa zaten sezeryan yapıyorlar..çocuk orda kalmıyorki..sağ salim kucağımızda olsunlarda...inan o kadar korkulacak bişey olsa dünya dönmezdi..rabbim kolaylığını verir elbet

evet annişler ben bir soru daha soracağım..doğumdan sonra adeti hemen düzene girenler doğum kilolarını çok çabuk atıyormuş...aylarca adet olmayanlar ise kilolarını veremiyor kalıyor diyorlar..peki bu doğrumudur????

buraya artık kimse uğremıyor yaa cevap verecek yokmubenneyaptımki:çok üzgünüm:

ben doğum dan sonra ilk ay adet gördüm ama kilolarımı vermem 1 sene yi buldu ..şimdi eski kilomdayım kızım 1 yaşında.

selam kızlar öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı tesekkür ederim....

daha önca soruldumu bilmiyorum aranızda epidural dogum yapan varmı varsa tavsiye edermisiniz ? cvbınızı bekliyorum şimdiden tesekkürler....

o bünyeden bünyeye değişir canım ben 8 ay adet olmadım doğumdan sonra ama bebeğimin 40ı çıktığında 50 kiloya kadar düşmüştüm.

bu konuda çok başlıklar açıldı ve çoğunada yorum yazdım
ben ilk sezeryanımı genel anestezi ile oldum. ikinciyi ise epidural ile oldum
tavsiye ediyorum. kesinlikle epidural olun, doğum sonrası ağrılarınızda olmuyor.

canım 4-5 güne kadar kaka normal çiş derken gerçekten çişi mi sordun kakayı mı anlamadım.
ama yapmamış olabilir bekle mutlaka yapar.

konu dışı bir soru olmuş ama görmüşken cevaplayayım dedim.

ben yeni anne olacaklara,bebek arabası,ana kucağı düşünüyorsanız önceden alın derim.Sonra çıkıp almak zor oluyor.Ben hala bebek arabası alamadım.
ana kucağınıda doğumdan sonra almıştım acelece.

birde en az 10 tane alt üst takımlardan olsun ilk aylar kakası taşıyor,kusuyor bol bol üst değişiyoruz.
fazla giymez fazla alma denmişti bana hep ama 3 aydır aynı şeyleri giydi çok şükür.Kızımda uzun boylu olduğu halde.o yüzden almaktan korkmayın 3 giyecekler çünkü.Yalnız benim bebeğim kız belki erkekler yapılı olduğundan daha az giyebilirler.

Birde ben hep 0-3 aylık aldım.
Şimdi kızım 3. ayını doldurdu kolları kısa geliyor.3-6 aylık aldım.ama daha eksikleri var.keşke önceden alsaymışım 3-6 aylıklarını da.
birde gelişimi yaza geliyorsa onu düşünerek kıyafet alın.

bez stoklamayın belki bebeğinize yaramayabilir.

Kızlar bizede cevap verin bebeğin kaç gün çiş yapmaması tehlikeli değil sabahtan beri tık yok bizimkinde
canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama ilk aylar günde 5-6 kere bezini ıslatması gerekiyor
aksi halde doymuyordur, kilo alımını kontrol ettirip doktorunla görüş mutlaka, ihmal etme
kaka olsa 6-7 gün yapmadıkları oluyor ama çiş önemli

ben 6 ay adet olmadım canım ama kilolar 2 ayda gitti
sen çok taktın sanki bu kilo konusuna canım ya, boşver içini rahat tut, beynine vericem mesajları yolla bol bol
veremeyeceğini düşünme

ben 6 ay adet olmadım canım ama kilolar 2 ayda gitti
sen çok taktın sanki bu kilo konusuna canım ya, boşver içini rahat tut, beynine vericem mesajları yolla bol bol
veremeyeceğini düşünme

canım yaa sende bana cevap yaza yaza bi hal oldun..saol:1hug:
her yerde benim kiloyla ilgili yazılarıma denk geliyorsunkaydirigubbakcemile3
valla fena taktımkaydirigubbakcemile3..ama nedesense kendimi vercem diye programkaydirigubbakcemile3adım..hep 40 ıma kadar verdiğimi düşünüyorum inşallah öle oluryerimseniben

gerçekten hep denk geliyor ben de moralini düzeltmeye çalışıyorum işte kendimce
çok almamışsın çünkü, kafaya takacak boyutta hiç değil
zaten boyun uzunmuş
ben verdim ya herkes verir diye düşünüyorum

Bende verirmiyim Füsfüs :)))
bende 24 kilo aldım totalde D 20. gün kilolarımın 15 i gitmişti.9 kilom vardı.bidahada hiç bakmadım kiloma 4 aylık hamiş gibiyim hala.

kızlar merhaba ben hamileliğimin 20.haftasındayım.renkli dooplere girdim.bebeğimin gelişimi organları falan gayet iyi.fakat uteri arterde yüksek diirençli akım ve çentik oluşmuş.yani benden bebeğime giden kan dolaşımında biraz kireçlenme olmuş.tuzu kes dedi coraspin verdi.çok moralim bozuldu.3 gün ağladım şimdi iyiyim.her şeyi tuzsuz yiyiyorum ekmek peynir aklınıza ne gelirse 0 tuz.yeterki o iyi olsunda varmı başına böyle bir şey gelen ya da bir tanıdığının başına gelen sonuç ne oldu tavsiyeniz varmı?

canım benimde bebeğiminde gelişim sorunu vardı 28.haftada dr tekrar dopler istedi .akımlarda sorun yoktu ama plesenta kireçlenmesi başlamıştı..36.haftada mecburen erken doğum yaptırıldım..bebeğimin kilosu düşük doğmasından başka hiçbir sorunu yok allaha şükür ,şu anda 4.ayımızdayız..korkma sürekli dr takibinde ol canım ..

şengülçin canım ben greyfurt suyunun kan akışını düzenlediği ve arttırdığını biliyorum
ben bebişimin iyi kilo alması için hergün mutlaka 1 bardak içmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…