Eşim öğretmen durumumuz iyi çok şükür,4 yıllık evliyiz ve birbirimizi çok seviyoruz sadece doğum korkum yüzünden anne olmakta kararsızdım ama bu konuşmalarınız beni çok cesaretlendirdi ve karar vermemde fazlasıyla yardımcı oldu çok teşekkür ederim arkadaşlar iyiki sizler gibi başkalarına umut ve cesaret verebilecek insanlar var sizin bu konuşmalarınız olmasaydı belki hala düşünüyor olabilirdim ilginiz için tekrar çok teşekkür ediyorum bu konuda yazmaya devam ederseniz daha da mutlu olurum kendimi daha iyi hissedeceğim!
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
evet annişler ben bir soru daha soracağım..doğumdan sonra adeti hemen düzene girenler doğum kilolarını çok çabuk atıyormuş...aylarca adet olmayanlar ise kilolarını veremiyor kalıyor diyorlar..peki bu doğrumudur????
buraya artık kimse uğremıyor yaa cevap verecek yokmubenneyaptımki:çok üzgünüm:
evet annişler ben bir soru daha soracağım..doğumdan sonra adeti hemen düzene girenler doğum kilolarını çok çabuk atıyormuş...aylarca adet olmayanlar ise kilolarını veremiyor kalıyor diyorlar..peki bu doğrumudur????
selam kızlar öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı tesekkür ederim....
daha önca soruldumu bilmiyorum aranızda epidural dogum yapan varmı varsa tavsiye edermisiniz ? cvbınızı bekliyorum şimdiden tesekkürler....
canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama ilk aylar günde 5-6 kere bezini ıslatması gerekiyorKızlar bizede cevap verin bebeğin kaç gün çiş yapmaması tehlikeli değil sabahtan beri tık yok bizimkinde
ben 6 ay adet olmadım canım ama kilolar 2 ayda gittievet annişler ben bir soru daha soracağım..doğumdan sonra adeti hemen düzene girenler doğum kilolarını çok çabuk atıyormuş...aylarca adet olmayanlar ise kilolarını veremiyor kalıyor diyorlar..peki bu doğrumudur????
ben 6 ay adet olmadım canım ama kilolar 2 ayda gitti
sen çok taktın sanki bu kilo konusuna canım ya, boşver içini rahat tut, beynine vericem mesajları yolla bol bol
veremeyeceğini düşünme
gerçekten hep denk geliyor ben de moralini düzeltmeye çalışıyorum işte kendimcecanım yaa sende bana cevap yaza yaza bi hal oldun..saol:1hug:
her yerde benim kiloyla ilgili yazılarıma denk geliyorsunkaydirigubbakcemile3
valla fena taktımkaydirigubbakcemile3..ama nedesense kendimi vercem diye programkaydirigubbakcemile3adım..hep 40 ıma kadar verdiğimi düşünüyorum inşallah öle oluryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?