canım yeni doğan hiç alma ya da 1 tanecik al, o kadar küçük ki onlar 1-2 kere giydirebiliyorsun
benim gibi bebeğin iri doğarsa hiç giydiremiyorsun
0-3 aylık ve 3-6 aylk al bol bol
en az 10 takım veye tek tulum olsun
ilk zamanlar, kusuyor, çişi kakası çıkıyor, bazen bir bakıyordum, kıyafeti bitmiş, 1-2 kere hemen elimde yıkamak zorunda bile kaldım
uzun kollu badi çok alma, havalar ısınacak çünkü sen doğurana kadar
sonbaharda bebeişine uygun alırsın
şanslısın aslında, yazın çok kıyafet kullanılmıyor, biz çıtçıtlı badilerle yazı geçirmiştik, onlardan alırsın bol bol
hamile olduğunu bilmiyordum canım
sağlıkla kucağına almanı dilerim bebeğini
Şekerim ne tamponu ya.Atılan dikişler de kendiliğinden düşüyor.o anlatanlar kaç yıl önce yapmışlar doğumlarını,mahalle ebesi mi yaptırmışdoğumlarını.yok öle bişey amma korkutuyorlar körpecik kızçeleri ya.Belkide kanamaları fazlda olmuş olabilir doğumdan sonra ondandır.Ama ööle hatur hutur tampon koymak falan yok standart normal doğumlarda.Sadece 10 gün kadar perinal bölgede dikişlerden dolayı biraz gerilme oluyor o kadarNormal doğum yapan anneler size bir sorum olucak.doğumdan sonra kocaman bir tampon koydukları doğrumu_? Tamponu koyduktan sonra dikiş atılıyormuş ve o kocaman şeyi çıkarırken dikişlere felan takılıp çok canı yakıyormuş çevremde doğum yapan bikaç kişi söyledi.Biraz korktum açıkcası bu konuda aydınlatırmısınız....
Selam annişler. Mart annesi olacakken Şubat annesi oldum. 36+1 de geldı bebegım. Odanın sıcaklıgını devamlı 25 derecede tutuyorum ama yıne de alt degıstırırken ayakları falan usuyormus gıbı gelıyor.
Ve bebegı gıydırdıkden sonra yıne penye battanıyesıne sarıyorum kıyafetı ıle bırakmıyorum yıne usuyormus gıbı gelıyor. Sızler neler yapıyorsunuz? Bır de ust tarafına gıydırılecek cok sey oluyor ıcıne zıbın ustune cıtcıtlı badı ustune tulumu ama altına sadece tulum gelmıs oluyor.. alt tarafı usumez mı yaa?
Yaa arkadaslar cok yenıyım daha.. gıyım konusunu banyo konusunu alt acma konusunu vss.. konularda dıkkat ettıgınız onemlı kısımları yazar mısınız?Kendı yaptıklarımla karsılastırayım.
Selam annişler. Mart annesi olacakken Şubat annesi oldum. 36+1 de geldı bebegım. Odanın sıcaklıgını devamlı 25 derecede tutuyorum ama yıne de alt degıstırırken ayakları falan usuyormus gıbı gelıyor.
Ve bebegı gıydırdıkden sonra yıne penye battanıyesıne sarıyorum kıyafetı ıle bırakmıyorum yıne usuyormus gıbı gelıyor. Sızler neler yapıyorsunuz? Bır de ust tarafına gıydırılecek cok sey oluyor ıcıne zıbın ustune cıtcıtlı badı ustune tulumu ama altına sadece tulum gelmıs oluyor.. alt tarafı usumez mı yaa?
Yaa arkadaslar cok yenıyım daha.. gıyım konusunu banyo konusunu alt acma konusunu vss.. konularda dıkkat ettıgınız onemlı kısımları yazar mısınız?Kendı yaptıklarımla karsılastırayım.
Şekerim ne tamponu ya.Atılan dikişler de kendiliğinden düşüyor.o anlatanlar kaç yıl önce yapmışlar doğumlarını,mahalle ebesi mi yaptırmışdoğumlarını.yok öle bişey amma korkutuyorlar körpecik kızçeleri ya.Belkide kanamaları fazlda olmuş olabilir doğumdan sonra ondandır.Ama ööle hatur hutur tampon koymak falan yok standart normal doğumlarda.Sadece 10 gün kadar perinal bölgede dikişlerden dolayı biraz gerilme oluyor o kadar
Kızlar 5 aylık hamileyim bebeğe ilk etapta kaçar adet kıyafet almalıyız, birde yeni doğan kıyafetiyle 0-3 ay aynı şeyemi deniyor.
2 tane hastane çıkışı,
bir polar, bir penye battaniye
6-7 çıtçıtlı badi,
3 tane ayaklı pijama, alsam yetelimi?
Başka ne alınır çocuğa, uyku tulumu ne zaman giydirilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?