ya ben bir şey sormak istiyorum çom alakasız gibi gelebilir ama bilmediğim için sorma gereği duydum belki yaşayan vardır. Şimdi ben nasipse eğer haziran ayında doğum yapıcam inşallah ve doğumdan iki ay sonra ağustos ayında eşim ve minik kızımla birlikte yaz tatiline gitmek istiyoruz sizce bana yada bebeğe bir sakıncası olurmu? Hani daha yeni doğum yapmış olucam bebekte minicik olucak ya deniz havası güneş sıcak acaba bir zararı dokunurmu? Aranızda bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı kızlar?
ya ben anne degilim (olmak uzreyeim delikafadulden) ama bu konuyu arastirdigim icin cevap verebilirim.
doktorlar 6 aydan once havuz ve denize sokulmasini istemiyor bebegin.
ayrica gunduz 11-4 saatleri arasinda da direk gunese maruz birakilmasi sakincaliymis.
ama bu saatler disinda duzgun gunes koruyucu kullanarak ve cocugu koruyarak cikartabilirsiniz demisti bana.
belki isine yarar
ya ben bir şey sormak istiyorum çom alakasız gibi gelebilir ama bilmediğim için sorma gereği duydum belki yaşayan vardır. Şimdi ben nasipse eğer haziran ayında doğum yapıcam inşallah ve doğumdan iki ay sonra ağustos ayında eşim ve minik kızımla birlikte yaz tatiline gitmek istiyoruz sizce bana yada bebeğe bir sakıncası olurmu? Hani daha yeni doğum yapmış olucam bebekte minicik olucak ya deniz havası güneş sıcak acaba bir zararı dokunurmu? Aranızda bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı kızlar?
ben de mayısta anne olucam bu konuda bende kararsızım.Ben yoldan da çekiniyorum yol yapmak bize bile dokunuyor.
canım öncelikle bebegin hayırlı olsun.ben 1 aylık anneyim henüz.gecenlerde markete gittik bebişle birlikte 1 saat 45 dakika kaldık ve bebek allahtan uyanmadı hiç arabasında uyuyup durdu.uyansaydı napardım düye düüşündüm hep.malum minikler daha her uyandıklarında altını alıp emzzirmek gerek gittigin yerlerde bu durumlar uy gun olcakmı ben en cok bunu stres yapıyorum.
yani benim kızımın şimdiki hali gibi olucak kızın, valla bence en büyük sorun ortak kullanım alanları olur bebeğinin daha en önemli aşıları yapılmamış ve sen otelde bi sürü insanla o bebeği temas ettiriceksin hava sorun olmaz yani mikroplar daha önemli , bence biraz daha geç gidin.ama buarada bebeklerle 8aya kadar tatil iyiymiş ama snra hareketlenince ona bakmaktan zehir oluyomuş herkes öyle diyo çıkalım bari bizdeya ben bir şey sormak istiyorum çom alakasız gibi gelebilir ama bilmediğim için sorma gereği duydum belki yaşayan vardır. Şimdi ben nasipse eğer haziran ayında doğum yapıcam inşallah ve doğumdan iki ay sonra ağustos ayında eşim ve minik kızımla birlikte yaz tatiline gitmek istiyoruz sizce bana yada bebeğe bir sakıncası olurmu? Hani daha yeni doğum yapmış olucam bebekte minicik olucak ya deniz havası güneş sıcak acaba bir zararı dokunurmu? Aranızda bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı kızlar?
yani benim kızımın şimdiki hali gibi olucak kızın, valla bence en büyük sorun ortak kullanım alanları olur bebeğinin daha en önemli aşıları yapılmamış ve sen otelde bi sürü insanla o bebeği temas ettiriceksin hava sorun olmaz yani mikroplar daha önemli , bence biraz daha geç gidin.ama buarada bebeklerle 8aya kadar tatil iyiymiş ama snra hareketlenince ona bakmaktan zehir oluyomuş herkes öyle diyo çıkalım bari bizde
bi de gözünü korkutmak gibi olmasın ama onu uyuduğu geceler zaten tatil gibi oluyo insan sadece yatağının hayalini kuruyo denizmiş güneşmiş aramıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?