ben chicconun 3lü setini almıştım ama çok da memnun değilim o kadar paraya değmez diyorum
port bebesini sadece araba yolculuklarında yatar pozisyonda götürebilmek için ve bebek arabasına takarak kullanabildik
öyle ele alınıp taşınacak gibi bir ağırlığı yok
hele de sezeryanlıysanız 40 gün kaldırmak bile zor değil taşımak
araba koltuğu diye tanımladıkları ana kucağı gibi parça ciddi bir araba koltuğu değil tam anlamıyla arabaya sabitlenmiyor sabitleme parçası sadece koltuğu düz tutmak için
üzerinden emniyet kemerini takıyorsunuz
hatta dün yürüyüşe çıktığımızda sinir geldi bu parçadan
güneşten bir türlü tam olarak koruyamadık çocuğu sanki kumaş sıkıntısı çekmişler gibi güneşliğini kısa yapmışlar
ha bir de arabanın hareket kabiliyeti çok da iyi değil
durmadan bir yerlere çarpıp duruyorsunuz düzeltirken
ilk alındığında montajı da puzzle gibiydi 3 mühendis kafa kafaya verip 2 saatte ancak monte ettikP
yardımcı olabılırsek ne mutlu arkadaslar Allah bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
3lu set cok pahalı bence degmez.portbebe bebek cok kucukken kullanılacak zaten ee o zaman da bebek arabasıyla gezmeye kac kere cıkarabılırsınki..onun yerine bebek tasıma cantası daha ıyı olur en azından hafif yani..kucakta arabada filan da bebegi tasıması cok rahat oluyor.ilk 3 ay onu kullandım bebek agırlasınca onu bıraktık bebek arabasına gectik.chicco multiway aldım.cok memnunum.malzemesi sürüşü gayet guzel 7kg ve kolayca katlanıp yan sapından tutarak tasınıyor.dıger baston pusetlerde olmayan takılıp cıkabılen on koruması var.bence en onemlısı bu..
tekerlekleri buyuk.yagmurluk ve ayak koruması ıle beraber 250tl..
ben bebek odası yaptım ama simdilik park yatakta yatırıyorum.
ilk gunler gece cok uyanıyor zorlanırsın bence..
ben duzene girene kadar hep anakucagında yanımda yatırdım gece uyanır duymam fılan dıye..ortası çöktü yere degecek artıkkaydirigubbakcemile3
park yatak cok pahalı bırsey deıl bence bir tane edinmekte yarar var.bebek kendi odasına gecince onu oyun alanı olarak kullanacagım..bebek emeklemeye baslayınca yalnız bırakmaya gelmez heryere el atacak..en azından odadan cıkarken onun icine koyarım aklım onda kalmaz diye dusunuyorum
öffff.kusmaya ne yapıcaz?
pusette deil hani su klasık ana kucakları varya demirli onda yatırdım.tam yatar pozisyonu var zaten en cok da onda rahat edıyordu nedense.. .gece emzirmeye kalkmakta cok zorlanıyordum hem de uykum agır duymam yanımda olsun dıye yatırdım..hadi ya bende aynısından düşünüyordum şimdi biraz daha arştırsam iyi olacak peki önerin varmı rahat kullanım açısından ayrıca araba setini kurulmuş vermiyorlarmı ?
tabikide çok yardımınız dokunuyor çok sağolun
evet park yatak almak gerekecek sanırım yalnız şunu anlamadım yatak odanda park yatakta uyutmak varken neden pusette yatırdın fisfisfissürekli yazık çocuğa iki büklüm olmazmı onda sürekli bu arad multiwayede bakayım bari tel parça galiba bahsettiğin araba anakucağını falan ayrımı aldın
teşekkür ederim beklemeyi becerebilirsem beklicem :) sizin aldığınız seti alıp çok memnun olanlarda var demekki kişiden kişiye değişiyor bu durum ben o seti inceledim çok hafif rahat geldi bana ama ben biraz daha bakıcam sonuçta deneyimler çok önemli acele etmemek gerek ama ben çok sabırsızım ilk bebek ondan galiba odası herşeyi hazır olsun istiyorum fisfisfisçiğdem79 biz alırken kutuda demonte verdiler belki aldığınız yere göre değişir
bebek arabası için acele etmesen de olur bazı arkadaşlar doğumdan sonra bebekleriyle mağazada deneyerek aldılar ve daha iyi seçimler yaptılar
bzim gibi ilk çocuklarını bekleyip de cahillikle alışveriş yapanlar ise şimdi söylenmekle meşguller :)
bu yüzden bekleyebilirsen bekleyip sonra al derim ben de
evet resmi görünce anladım bahsettiğin şeyi bencede artık odasın alıştır sende daha rahat edersin bebeğinde odasına yatağına alışır denemende fayda var gibi birde şu manuel pompalar işe yarıyormu oahalı birşey almayıp manuel alsam diyordum bebedorun 29 ytl ye var bir tane kısa süre kullanılıyor diyorlar ne diyorsunuz baktım işimi görmüyor elektrikli yada daha iyi bir şey alırım boşyere fazla para vermek istemiyorum bu konuda fikri olan var mı kızlar:CüvCüv:pusette deil hani su klasık ana kucakları varya demirli onda yatırdım.tam yatar pozisyonu var zaten en cok da onda rahat edıyordu nedense.. .gece emzirmeye kalkmakta cok zorlanıyordum hem de uykum agır duymam yanımda olsun dıye yatırdım..
bizim durum su aralar biras karısık..benim park yatak salonda..bebiş simdi ona alıstı deliksiz de uyuyor onun yuzunden biz de salonda uyumak zorunda kaldık eşime bebegi kendi odasına alalım diyorum olmaz daha cok kucuk diyorÇok üzgünüm çoookpark yatagı da yatak odasına goturemem gunduz onda yatırıyorum sık sık uyanıyor uyuyor hıc rahat edemeyız oyle..zaten odayı ayırmayı dusunuyorum nasıl olsa gece uyanmıyor odasında yatsın artıkyasakkelime
evet multıway tek parca baston puset..araba koltugu benzeri olan ana kucaklarından almadım ben..onun yerıne bebek tasıma cantası seklındekı portbebelerden aldım cok da rahattı
bunun gıbı 5lı bır set aldım ıste anakucagı ve portbebe ıcınde
PUAN BABY ANAKUCAKLI 6 PARÇA PORT BEBE SETİ - Bebeğinize Sizin Kadar Yakınız ! Medela | mama | Baby 2 Go | fisher price | bebek | chicco | avent | rmer | tomy |Tiny Love | Sleeper | playskool | Oyun Parkı | Kraft | nuk | hamilelik | bebek resi
ben kraft elektrikli aldim 65 70tl biseydi ama cok isime yariyor.manuel onermem yorucu oluyormus.tekrar almaktansa orta yollu elektrikli bir pompa alsan daha iyi olur ..medela 120 130civari avent chicco elektrikliler ucmus
o kadar vermeye gerek yok bence:1rolleyes:
süper süperrkızzz çiğdem ne işin var senin burda yürü bakiiiimmm eve kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
ay anam saçlarım tamam geliyom kız dur çekme ayy ayyykaydirigubbakcemile
kızlar bende ayaklı küvet aldım hatta eşim ona prensesin jakuzisi diyor kaydirigubbakcemile3
rahat kullanacağımı düşünüyorum bakalım inşallah öyle olur.....
İŞTE BU JAKUZİ :)
bence ayaklı kuvete gerek yok.neden diyeceksinizkaydirigubbakcemile3 bizde kucuk portatıf bir masa var kuveti onun uzerine koyup yıkıyorduk tam uygun yukseklikte oluyor.ama yinede bebegi ayakta yıkamakta zorlandık.sırtım agrıdı.simdi kuveti yere koyuyorum oturuyorum yıkıyorum biz ancak boyle rahat edebildik..
Sizi okumaya öyle daldımki
off işleri aksattım
ya hep benim korkualrım.ya giydirmeyi beceremezsem ya gece uyanıp ebebiğimi emziremezsem
ya o emerken uyursam
allah korusun.hele banyo olyaındna çok korkuyorum.
Allah yarımcımız olsun.
Tavsiyerliniz için de allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?