şirincek kullanıcısından alıntı
anneler hem normal hem sezaryen doğum yapan varmı aranızda hangisini tavsiye edersiniz? ikisininde avantaj dezavantajları var
benim gibi kararsızlık yaşayan çok gebe var sanırım.
normal doğum düşünüyordum ama fikir değiştirme aşamasındayım sanırım
Bende hamilelik sekeri vardi buyüzden suyun cok fazlaydi bu sayede oglusum son güne kadar karnimda istedi gibi at kosduruyordu (sürekli dönüyordu).
Bu yüzden ben sezeryanla dogum yaptim 4-5 hafta kendim kalkamiyordum, egilemiyordum esim yardimci oluyordu. Seni korkutmak istemem ama sezeryan normal dogumdan daha zor benim simdi bile zaman zaman ameliyat olan yerim kasiniyor rahtsiz ediyor.
Birde sunu unutmamak lazim, birkere sezeryanla dogum yapan birisi 3 den fazla cocuk dogurmasi tehlikeli cünki her hamilelikde deri esniyor ve yirtilma riski artiyor bu cocuk icinde anne icnde sakincali.
camasır yıkama filesi/torbası mutlaka edinin minicik corap ve eldivenleri makinenin icinden toplamakla ugrasmayınyerimseniben
bebeğiniz doğduğu zaman göbek bağından örnek isteyin ve dondurucuda saklayın.ileride Allah korusun ilik nakli gerektirecek bi hastalığı olduğunda lazım olabilir.özellikle tek çocuk düşünenler ihmal etmeyin..benim çok geç haberim oldu.ama daha doğum yapmamış olnlar faydalanabilir belki...bunu doktorunuza sorun daha net açıklayacaktır...sewgiler..
Cnm onun için kordon kanı bankası var,ilahi, dondurucuda saklanmıyor,bi elektrik gitse nolcak:roflol::roflol:
tam olarak bi bilgim yok ben hatırlatayımda isteyen dondurucuda isteyen kan bankasında saklasın.benim görümcem dondurucuda muhafaza edio doktoruna sormuştur heralde...zaten özellikle DOKTORUNUZA DANIŞIN dedim...cahilliğime werin...yararlı olur die paylaşmıştım...
kızlar bana acilen pişik kremi nemlendirici ve süt markası tavsiyeleriniz lazım
ben kullanıyorum ve çok memnunum ,tavsiye ederim,bence git birde yakından gör gerçekten çok güzel bişey..annlere pierre cardin ikili travel set tavsiye eden kullanan varmı baya arştırdım bu bana iyi gibi geldi ne dersiniz www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası. aranızda kullanan varmı acaba ?
kızlar bana acilen pişik kremi nemlendirici ve süt markası tavsiyeleriniz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?