Tecrübeli annelerden yeni anne olacaklara tavsiye ve öneriler..

bende sezeryan oldum mecburen bebeğim tersti dönmedi,ama ben aynı gün hastanede turlar

atıyodum ,ertesi gün çıktım hastaneden..giyindim eşimde yardımcı oldu tabi , ayakabılarımı kendim

bağladım :)) ardından 6. kata merdivenlerden ve elimde valizle çıktım :)) aynı gün misafir ağırladım

bulaşıkları yıkadım :)) yani çok rahat geçirdim,sanırım kişi ile alakalı bir durum..normal doğum tabiki

güzel ama sezeryan olmak zorunda olanlarda korkmasın
..

aynen ben de epidural sezeryan oldum ertesi gun 6.kata yardımsız cıktım.7.gun annem gıttı herseyı yapabiliyordum.hic sorun yasamadımtekrar dogum yapacak olsam ve normal dogurma şansım olsa yıne sezeryan ısterım hiç pişman değilim..
ama normal dogum yapan uvey kardesım alttaki dikişleri yuzunden 20gun acılar ıcınde kıvrandı.bunyeyle alakalı ve bıraz da sans meselesi oldugunu dusunuyorum

camasır yıkama filesi/torbası mutlaka edinin minicik corap ve eldivenleri makinenin icinden toplamakla ugrasmayınyerimseniben

camasır yıkama filesi/torbası mutlaka edinin minicik corap ve eldivenleri makinenin icinden toplamakla ugrasmayınyerimseniben

teşekkürler meyra doğru söylüyosun bnazen kendi çoraplarmız bile zor oluyor hele miniklerinki kaybolur giderkaydirigubbakcemile3

bebeğiniz doğduğu zaman göbek bağından örnek isteyin ve dondurucuda saklayın.ileride Allah korusun ilik nakli gerektirecek bi hastalığı olduğunda lazım olabilir.özellikle tek çocuk düşünenler ihmal etmeyin..benim çok geç haberim oldu.ama daha doğum yapmamış olnlar faydalanabilir belki...bunu doktorunuza sorun daha net açıklayacaktır...sewgiler..

Cnm onun için kordon kanı bankası var,ilahi, dondurucuda saklanmıyor,bi elektrik gitse nolcak
:roflol::roflol:

Cnm onun için kordon kanı bankası var,ilahi, dondurucuda saklanmıyor,bi elektrik gitse nolcak
:roflol::roflol:

tam olarak bi bilgim yok ben hatırlatayımda isteyen dondurucuda isteyen kan bankasında saklasın.benim görümcem dondurucuda muhafaza edio doktoruna sormuştur heralde...zaten özellikle DOKTORUNUZA DANIŞIN dedim...cahilliğime werin...yararlı olur die paylaşmıştım...

ay estağfurullah tatlım aşkolsun, paylaşımın için teşekkürler
yerimseniben

kızlar ben daha 11. haftamdayım ama bu yazdıklarınızı okuyunca içimden hmen gidip bebeğime bişeyler almak geldi çok heyecanlandım bazı yerde ağladım duygusallık işte:)
ben sadece ilk hevesle iki çıtçıtlı bosy bir tane penye hırka aldım bir akrabam da emzik almış bana o kadar he bir de sabun aldım yaptığım bu kadar işte.
erken olduğunu düşünüyorum ama araştırmaya da devam ediyorum tabii.
elinize kolunuza sağlık süper yazılanlar benim çooooook işime yarayacak!

hamile arkadaşlara benim tavsiyem
arkadaşlar çocuk doğduğu zaman hemen sütünüz gelmeye bilir...o esnada çocuk acıktı diye sakın şekerli su vermeyin
çocuk çok gazlı olur...ben haberim yokken vermişler oğlum 1.5 yaşına gelinceye kadar bu sıkıntıyı çektik
birde eğer gazlı olursa rezene iirebilirsiniz eczanelerde satılır milupanın

selam arkadaşlar daha önce yazmışmıydım hatırlayamadım büyüyebilen beşik alırken eninin dar olmamasına dikkat edin normal yatak eninde olanlar var onları tercih edin fiyat olarak farklı biraz ama dar olanlarda çocuk büyüyünce yatamıo...

annlere pierre cardin ikili travel set tavsiye eden kullanan varmı baya arştırdım bu bana iyi gibi geldi ne dersiniz www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası. aranızda kullanan varmı acaba ?
ben kullanıyorum ve çok memnunum ,tavsiye ederim,bence git birde yakından gör gerçekten çok güzel bişey..

kızlar bana acilen pişik kremi nemlendirici ve süt markası tavsiyeleriniz lazım

pişik kremi nivea , şampuan ,nemlendirici ,bebe yağı johnsons baby kullanıyorum tavs
iye ederim..

ben pısık kremı olarak penaten kullanıyorum.
nemlendırıcı losyonda sebamed. chıcconun yagını da kullandım guzel.

anneler bir şey sorcam.konu açtım ama henüz bir şey yazılmadı.
uçakla uçarken daha 3 ayı dolmamış bebeğimle neler yapmam gerek.netten okudum ama yaşayanın fikirleri benim için daha önemli ve geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…