kızlar süt pompası olarak hangi markanın pompasını kullanıyorsunuz? yardımcı olur musunuz?
kızlar süt pompası olarak hangi markanın pompasını kullanıyorsunuz? yardımcı olur musunuz?
stresten uzak kalmak sağlıklı bi anne olmak için çok önemli bu yüzden çevrendekilere çok dikkat edin sizi üzecek kimseler varsa eşinizin annesi vs. dahi olsa gönderin gitsin yoksa sütün azalmasına hatta kesilmesine bile sebep oluyolar siz iyi olursanız bebeğiniz iyi olacaktır ve bu durumda eşiniz de iyi olacaktır..
gülşahcım canım bırak 3 ayı doldurmamaış bebeği ben 15 günlük bebekle uçakla yolculuk yaptım canım biz uçak inerken ve kalkrken biberon emzirdik selene sütümü sağmıştım evden çıkmadan önce..yüksek basınçtan etkilenmesin diye...onun haricinde sürekli emziğini emdi ama o şart değil...adıyamana giderken yanımızdaki koltuk boştu selenei oto koltuğuyla ona koydum özel bi kemerle bağladılar koltuğa hostesler...gelirken istanbula boş koltuk yoktu hostesler koltukta çıkarıp kucağıma almamaı istediler yine özel bi kemerle seleni kendi kemerime bağladım kucağımda yolculuk yaptık...hiç korkma çekinme zaten yolcularda hosteslerde çok yardımcı oluyorlar selen uçakta herkesin maskotu olmuştu:)yine aklına takılan bişi olursa sor canım..
canım uçağa binerken en son kontrol sonrasında içeriye geçmeden görevli poşet veriyor puseti içine koyuyorsunuz
uçaktan indiğinizde -eğer unutmazlarsa -uçağın kapısına getiriyorlar
gerçi benimkini unutmuşlardı bagajdan aldık
geçmişi okumadım ama kesinlikle ben yaptım siz yapmayın diyeceğim bi şey var ki çok çok önemli =
sezeryanla doğum yaptım ve sütüm hemen gelmedi hemşirenin biri uyandırın bu bebeği emsin dedi, sütüm yok dedim o zaman mama alın verin aç yatarsa sarılık olur, şekeri düşer dedi ve daha yeni doğan bebeğe mama verdik( aklıma geldikçe kendimden utanıyorum ben ki güya tahsilli bir insanım ama o an öyle korktum ki şekeri düşer filan deyince, hani bi de hemşire ya işte ( o stresle de 3 gün sütüm gelmedi ..................
şimdiki aklım olsa boş da olsa memeyi verirdim ağzına , o emdikçe belki sütüm de gelirdi , gelmese bile bebek bi müddet aç kalabilirmiş ( bi yakınımız 3 gün aç kaldı ısrarla mama vermedim 3. gün sütüm geldi emzirdim dedi )
mamaya alışan bebeğe memeyi nasıl zorla kabullendirdik anlatamam , emsin diye kucağıma aldıkça çılgınlar gibi ağlıyordu ....
bi de emzirmeye başlayınca kimseyi karıştırmayın işinize , annem bebek 2 satte bir emzirilir dedi durdu , meğer yeni doğan ağladıkça emmeliymiş
bi de sütün mü az, doymuyo mu diyenleri takmayın , öyle diye diye soğuttular beni emzirmekten 6 aylık olunca kestik emzirmeyi
kızlar herkesin ellerine sağlık...üşenmedim sabahtan beri tüm topic i okudum..bildiklerim de vardı ama ufak ayrıntılar ve bilmediklerim çoktu..şuan 18 haftalık hamileyim,ilerde tekrar okurum unutursam..herkese sağlıklı bebişler,mutlu günle:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?