- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Kendiliğinden gelişti kusura bakmaSabote etmeyin soruma cevap alayım :)
Şimdiden bunu söyleyeyim mi yoksa daha düşünmüyoruz bile hiç huzurumuzu bozmayın. zamanı gelsin çocuk düşünmeye başlayınca mı ifade edeyim.
Bu çok iddialı ama kadın daha 20-30 yıl yaşarsa nolacak? Yani sizin için de geçerli durum. Bu kadar mı engellenemez bi durum kv nin gelmemesiKonu sahibi bence kaynanan vefat etmeden çocuk düşünme. Senin yerinde olsam ben öyle yapardım.Yoksa huzurun kalmıcak.Ben oğlumda çok sorun yaşadım.O yüzden kayınbabam vefat etmeden,uzun yıllar ikinci çocuk düşünmüyom aynı sorunları yaşamamak için.
Anlıyorum seni ama nerden bilecen kimin nekadar yaşayacağını , hadi ömrü uzundur bi 20 sene daha yaşarsa napacan bacimKonu sahibi bence kaynanan vefat etmeden çocuk düşünme. Senin yerinde olsam ben öyle yapardım.Yoksa huzurun kalmıcak.Ben oğlumda çok sorun yaşadım.O yüzden kayınbabam vefat etmeden,uzun yıllar ikinci çocuk düşünmüyom aynı sorunları yaşamamak için.
Iste onu hiç bilmiyom.Öyle bir durumda oğlum tek çocuk olarak kalır ve bu da beni çoook üzerAnlıyorum seni ama nerden bilecen kimin nekadar yaşayacağını , hadi ömrü uzundur bi 20 sene daha yaşarsa napacan bacim
Benim eşimde konu sahibinin eşi gibi. Ben başedemedim oglumu mutlu büyütemedim,hep sorun yaşadım.Esimin ailesi uzun yaşarlarsa oğlum tek çocuk olarak kalır bu da beni çok üzer.Napcam bilmiyomBu çok iddialı ama kadın daha 20-30 yıl yaşarsa nolacak? Yani sizin için de geçerli durum. Bu kadar mı engellenemez bi durum kv nin gelmemesi
O zaman ev alırız belli mi olur.paraya ihtiyacımız olur filan diyor yani işi bırakmamı istemiyor para gelecek ya. 1.5 yıl altı üstü 6 ay idare ediliyor rapor izin
Maddi durumunuz el veriyorsa siz ücretsiz izin alıp bakın,ayrıca babaanneler ne yazık ki sadece bakıyorlar,eğitmiyorlar(hepsi için konuşmuyorum) siz eğitimine de önem veriyorsanız belli bir yaşa kadar kendiniz bakın ya da uzman bir bakıcı bulup hem bakımını hem eğitimini sağlayın..2 yıl boyunca evde kayınvalide dkri bana çok cazip gelmedi açıkçası..Arkadaşlar eşimle evleneli 1.5 yıl oldu çok sıkıntı yaşadım ve evliliğini oturtmak adına uzun çabalarımız sonucu epey bir ilerleme kaydettik .Yeterli görmüyorum çocuk fikrini düşünmek için ama eşimin çabasında inkar edemiyorum.Eşimle evlenmeden önce çocuk mesel3sini konuşurken demişti ki ben ailelerin bakmasına karşıyım.istediğimiz gibi bakılması için bir bakıcı tutar rahat ederiz .ne kadar mantıklı demiştim huzurumuz bozulmaz.Dün sohbetimizde diyorki senin annen çalışıyor benim annemi oturtur konuşuruz baştan hem hasret kalmazsın hem alınmaz darılmaz bizim istediğimiz gibi bakarsın deriz .şart koşarız diyor.Şimdi ben annesiyle 2 hafta tatile gittim başım ağrıyordu dönerken tövbe bir daha dedim.adam resmen diyorki ben annemi alır yaşadığımız şehre gelirim 2 yıl bakar sonra geri döner çocuğa hasret kalmaz bizde rahatımızdan ödün veririz iki yıl sonra çocuğu kreşe veririz. Ben çocuk fikrini iptal ettim kafamda tamamen dünden beri senaryolar geçiyor aklımdan kabus gibi.bana bir akıl verir misiniz ben mi yanlış düşünüyorum yoksa çocuk düşündüğümüzde eğer bunu düşünmeyi başabilirsem bir gün oturup bakıcı konusunda ona katılmadığımı istemediğimi ya bakıcı tutmak yada işten çıkıp ( memurum) ücretsiz izinle kendim bakmak istediğimi söyleyeyim mi ? Yoksa altyapı çalışmalarına başladı uyanık eşim şimdiden imkansız olduğunu ona hissettireyim anlasın mı ? Ne yapayım bir akıl verin.
Hahahaa çok güldüm bu yorumKaynanan gelir 40ına kadar seninle kalır hadi en fazla 1 ay olsun. Yardımların için teşekkür ederim dönüş biletini cumaya mı alayım cumartesiye mi:) dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?