Tecrübeli evliler ve annelerden yardım istiyorum.

Bu adamlar parayı niye bu kadar seviyor anlamıyorum benim kocam bile(bile çünkü adamın parayla hiç işi olmaz, anasına da çocuk baktırmayacağını söyleyen kendisidir) arada anneme yakın bir yere taşınalım, çocuklara bakar gibisinden saçmalamışlığı vardır. Hepsi birarada olmuyor, hem bakıcısız büyüt huzurla, hem ev hem araba al(yani ortanın üstü bir geliriniz yoksa)..konu sahibi bebek gündeme gelmeden bu konuyu hallet, çünkü hamile kaldığın andan itibaren ayarlanır öyle işler. Görünen o ki işgüzar(diycem kusura bakma) kocan,çoktan hesabını kitabını yapmış. Asla müsade etme öyle birşeye, bal olsa yenmez kaynana

Aynen hiç şimdiden geleceğin tartışmasına girmeye gerek yok sen yolunu yap ama yavaş yavaş laf arasında çaktırmadan yap erkekler bi konunun özellikle ailenin isin içine olduğu bi konunun konuşulduğu sırada istemediğin tepkiler verebiliyo

Konu sahibi bence kaynanan vefat etmeden çocuk düşünme. Senin yerinde olsam ben öyle yapardım.Yoksa huzurun kalmıcak.Ben oğlumda çok sorun yaşadım.O yüzden kayınbabam vefat etmeden,uzun yıllar ikinci çocuk düşünmüyom aynı sorunları yaşamamak için.

Ben önceden konuşmaktan yanayım.
Sürprizlerden hoşlanmam.

Ayrıca daha çok beni ilgilendiren bir konuda ben karar vermeliyim, doğumdan sonra yanımda biri olması veya olmaması eşimi değil beni ilgilendirir.

Bu çok iddialı ama kadın daha 20-30 yıl yaşarsa nolacak? Yani sizin için de geçerli durum. Bu kadar mı engellenemez bi durum kv nin gelmemesi

MAdem esin alt yapı olusturuyo, sende temel atmaya başla. Bırak konuyu o açsın ve her seferinde sen kararlı bir şekilde Hayır ben kendim bakmak istiyorum de ve kV nin bakmasını istemediğini söyle söleyemiosan ima et.

Anlıyorum seni ama nerden bilecen kimin nekadar yaşayacağını , hadi ömrü uzundur bi 20 sene daha yaşarsa napacan bacim

Gerekirse çocuk yapmam senin yerinde olsam yani, ben zaten çocuk yapmıyorum
2 yil ücresiz izin sonrada kreş miss gibi kafa rahat eşinede şimdiden söyle bilsin sonra ben sana dedim bişey demedin diyip durucak böyle şeyler çok oncelerden konuşulur ki uyanıklık yapamasin kimse

Bu çok iddialı ama kadın daha 20-30 yıl yaşarsa nolacak? Yani sizin için de geçerli durum. Bu kadar mı engellenemez bi durum kv nin gelmemesi
Benim eşimde konu sahibinin eşi gibi. Ben başedemedim oglumu mutlu büyütemedim,hep sorun yaşadım.Esimin ailesi uzun yaşarlarsa oğlum tek çocuk olarak kalır bu da beni çok üzer.Napcam bilmiyom

Ücretsiz izin kullanmanız daha mantıklı olmazmıydı ben cocugu kres yasına kadar annesının buyutmesınden yanayım
Eger calısma zorunlulugunuz yoksa tabi

Iki yıl ücretsiz izin al.

Ben annem bakacak nasil olsa diye almadim ucretsiz izin. Sagolsun annem cok iyi bakiyor ama pismanim izin alip kendim bakmadigima.

Ikinci cocugumda kesin ucretsiz izin almayi dusunuyorum.

2 yasindan sonra da verirsin krese.

Kayinvalideyle ayne evde cok zor.

O zaman ev alırız belli mi olur.paraya ihtiyacımız olur filan diyor yani işi bırakmamı istemiyor para gelecek ya. 1.5 yıl altı üstü 6 ay idare ediliyor rapor izin

Net olun sizde. Ben ise baslayip cocuk krese gidene kadar bizde ev almayiz diyin.

Ayrica esiniz size ne guzel kendi fikirlerini acik acik soyluyor. Sizde ona acik acik soyleyin. Ben annenin yaninda rahat olamam 1 ay degil 2 ay degil gece gunduz ayni evin icinde bunalirim kendimi evin hanimi gibi hissedemem o yuzden ben ucretsiz izin alirim annene gerek kalmaz ona gore de harcamalarimizi yapariz diyin.

Esiniz size net oluyorsa sizde ona net olun.

Maddi durumunuz el veriyorsa siz ücretsiz izin alıp bakın,ayrıca babaanneler ne yazık ki sadece bakıyorlar,eğitmiyorlar(hepsi için konuşmuyorum) siz eğitimine de önem veriyorsanız belli bir yaşa kadar kendiniz bakın ya da uzman bir bakıcı bulup hem bakımını hem eğitimini sağlayın..2 yıl boyunca evde kayınvalide dkri bana çok cazip gelmedi açıkçası..

Zaman zaman bebek konusu açıldıkça ''çocuğumu anne bakımından ve sevgisinden mahrum bırakamam, kendi kurallarıma göre yetiştirmek istiyorum, ilerde bebek olunca ücretsiz izne ayrılcağım ona göre birikim yapalım '' düşüncesini şimdiden empoze etmelisiniz.

yok artik ya..cocuk dogurmak icin kv de ölsun diye beklemek gibi bir dusuncemi olur..yapmayin Allah askina siz cocugunuza baktirmak istemiyorsunuz diye insanlar ölsün diye beklenir mi? cok üzüldum yapilan bir iki yoruma bu kadar acimasiz olmayin.burda insanlar cocuguma kv de bakmiyor diye sitemler ediyor cogu zaman.dogmamis evladimizi dusunurken bir insanin ölumünu hesaplamak ne kadar vicdan li?cok üzüldüm gercekten Allah herkeze hayirli ömürler hayirli evlatlar,evlatlarimizada hayirli esler versin insallh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…