Tecrübeli evliler ve annelerden yardım istiyorum.

Baştan konuş ya çocuğa ben bakarım ya çocuğu unut diye. 2 yaşında kızım var. Memurum hala ben bakıyorum. Bir kaç ay içinde onu kreşe alıştırıp işe döneceğim. Bu bebek milleti gece uyumuyor. Gece kv sana bırakıp uyuyacak. Sen gece uyumayıp sabah yorgun işe Döneceksin. Çocuk her gün babaanne ile geçirdiği için ona bağlanıp belki de anne diyecek deli olacaksın. Al 2 yıl iznini bak çocuğuna. Para yine kazanılır ama o günler dönmüyor geri...

Bana kayinbabam bu çocuk sana anne demicek yüzüne bakmıcak,sende arkasından öyle bakcan kalcan dedi.Bana böyle acımasız davranıp beni ağlatan insana bende acımasız davranırım

Aman diyorum aman en iyi kv böle çocuk olunca burnundan fitil fitil getirir. Ücretsiz izin alıp kreş yaşına kadar kendiniz bakın ve bunu eşinizle çocuk yapmadan önce konuşup sonuca bağlayın.

Sana yüzde yüz katılıyorum

Şekerim açık açık konuş ne düşünüp senaryo kurup kendini üzüyorsun ben kayınvalidem ile aile apartmanında oturuyorum ve bir çok sorun yaşadık bu şekilde şimdi aldım ücretsiz izni bakıyorum çocuğa sonra bir yıl da kendi anneme vereceğim baksın ben işe devam alttan alttan sana kabul ettirmeye çalışmaya başlamış bence olmayacağını hissettir yavaştan eşini tanımadığım için nasıl yaparsın bişey diyemem ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :))))

Bana kayinbabam bu çocuk sana anne demicek yüzüne bakmıcak,sende arkasından öyle bakcan kalcan dedi.Bana böyle acımasız davranıp beni ağlatan insana bende acımasız davranırım
devam edin o zaman ne deyim..karsidaki vicdansiz diye onun ölmesini beklemeyemem sahsen.herkez ölecek kimin önce ölecegi belli olmaz.herkeze hayirli omurler dilemek lazim cok rahatsizsaniz görusmemenin bin tane yolu var.ama cözumu bunu dilemek olmamali.o zaman onlardan bir farkiniz kalmaz..benim fikrim bu siz istediginiz gibi dusunebilirsiniz tabiki.insan olarak üzüldüm sadece boyle bir düsünceye..[/QUOTE]

Aynen bende yaşadım bu durumları ve kimseyi hiç bir şeye karıştırmadım çokta iyi oldu kimse tek bir laf olsun edemiyor emeğim geçti Vs diye temizlik aksadı yeri geldi yemek yapamadım ama hepsi geçti dışardan yedik biraz dağınık oturduk kafan rahat olsun gerisi hiç dert değil

[/QUOTE]
Eşimle evli olduğum sürece mecburum onlarla görüşmeye kurtuluşum yok onlardan.Ben gitmezsem çat kapı onlar geliyor yine aynı sorunlar oluyor.Onlar yaşadığı sürece ikinci çocuk düşünmüyom.Annelik duygusunu doya doya yaşatmıyorlar bana.Oglumu kendileri doğurmuş gibi davrandılar,oğlumun bana anne demesini bile istemediler,oğlum bana baksa niye sana bakıyor oldu,bana gelse niye sana geliyor oldu.Böyle insanlara ikinci torun vermem ben.Işte o kadar

En baştan şöyle. Sonra sıkıntı çok oluyor. Ya kendim bakıcam de ya da hani bakıcı diyordun ne değişti de. Anneler varken rahat olamayız de.

Adam kafaya koymuş o anne buraya gelecek... bahaneler de hazır. O yüzden daha fazla erteleme fikrini düşüncenin anlat. Annesine de şimdiden empoze etsin. Çünkü kocanın aldığı karar yalnız alınmış bi karar değil o baya anneyle, annesinin istediği şekilde programlamiş herseyi. Konuş.. Çocuk senin çocuğun ve Yetiştirme konusunda öncelik senin planindir.sakin kqynanayi ise karıştırmasina izin verme hayatının hatası olur. O çocuk ta burnundan gelir, huzurun da biter.

Bence kv yolunu yapmış, koca da atlamış, siz de konuyu tekrar açın ya dün söylediklerini düşündüm de sen önceden bakıcı falan diyodun şimdi annem gelsin diyosun annenin böyle bi talebi mi oldu falan diye usuldan bir gerçeği öğrenin ondan sonra da ben 2 yıl evde bizim dışımızda birinin olmasını kaldıramam, izin alırım en iyisi, hem annenin de düzeni bozulur öyle burda kimseyi tanımıyor etmiyor, sürekli ilgi alaka beklicek, hem çocukla hem benle hem annenle ilgilenemezsin. Sen de bunalırsın. İstediği zaman gelir bi kaç gün 1 hafta kalır sever torununu diyebilirsiniz.

Benim ilk çocuğum işte erken doğdu.. gebelik zehirlenmesi geçirdim çok fena su topladı vücudum zaten çocuk küvezde kaldı 1 hafta onun stresi eşim patlamaya hazır bomba gibiydi ben acemiydim annemler geldi biz yanlız kalamadık derken ailecek bi facianın ortasından kıl payı kurtulduk az kalsın herkes birbirine düşecekti.. çok şükür.. ama 2. Kez asla asla kendi annemi dahi karıştırmam.. gelip kalıp sevebilirler yardım edebilirler ama evin hakimiyeti bende olmalı.. bir müsibet bin nasihatten iyidir..

Konu sahibi hiç eşinle konuyu açıp da adamı doldurma sende..
Eğer seviyorsan eşini o da seni seviyorsa karşılıklı anlayış sevgi varsa yap bebeğini..
Zaten hamilelikte pek bulaşmazlar sana sende dersin ben çocuğumu kendim büyütücem onu bırakıp nasıl işe giderim küçücük sabi anaya muhtaç vs vs..

Eşin kurnazlık yapıyor.Böyle durumlarda ben en ters tarafını gösteririm eşime.Sonucta kurduğum bir düzen var ve bu mahvolacak.Olmaz öyle şey der kestirir atarım.Ha eşim uzatiyorsa da kavgaysa da kavga yani.Bu konu net olunması gereken bir konu,verin direkt cevabını kendine gelsin.Bu kadar ince olmaya gerek yok.

Fikri nasıl değişti anlamadım tartışmadan güzellikle hallolsun istiyorum.konuyu açarsam tartışırız diye düşünüyorum ama fikrimin değişmediğini söyleyeceğim denk geldiğinde herhangi bir konuda.

Eşim çocuk yapma konusunu açtı ailesi çok yaşlıymış benim ailem gençmiş bu haksızlıkmış sanki benim suçum .bende dedim ki çocuk bakımı konusunda aynı düşünmüyoruz .ben kendim bakmak istiyorum .unut onu diyor para gelirini nasıl kesersiniz geleceği ne olacakmış ev nasıl alınacakmış.bende dedimki evi ilerde alırız çok mu önemli olmaz diyor asla aklından çıkar diyor.ben kararımı vermişim ona sormadan .kendisi verince sorun yok.ben annem gelsin demedim yalancı diyor bana .annesi baksın dememiş .bende ispat edemiyorum .eşimde bu kaçıncı oldu deyipte demedim iftira atıyorsun durumu.hasta dünden beri triplere girdi.çünkü artık eski suskun eşi yok karşısında.küs şimdi kendince beni rahatsız etme peşinde sabah kedi üzerime atladı diye korktum ve bıktım mahallenin hayvanlarınından diye kızarak çöpü attım .gerizekalı gibi davranıyorsun diye sinirlerimi tavan yaptırdı resmen psikolojimle oynuyor.tartıştık.sabah sabah. Bende olabildiğince resmiyim artık.

bence ücretsiz izin al cocuk 28 aylık falan oluyor daha sonra krese verırsın .ben öyle yaptım ailemın gözü gibi bakacağından emınım ama yavrumun annesı benım bıraz emegım olsun üstünde hemde o tatlı zamanları bır daha gerı gelmıyor .kıyamam yavruma de ben calısmıycam ucretsız ızın alacam kendıne guvenıyorsan eve bakabileceksen buyur cocuk yapalım de.insan yerı gelıyor kendı annesıyle anlasmazlığa dusuyor ama burda önemli olan yavrunun sana ıhtıyacı oldugu .

Kabul etmiyor o fikri unut diyor.maaşını kenara at çocuğa birikim yap diyor .onun geleceği için 1.5. Yıllık maaş ne kadar yapar diyor neden çöpe atasın diyor .anlamıyor yani tamamen mantık kuruyor. Kabul etmiyor .ben çocuk yapmayın bu durumda sadece koca kahrı çekeyim yıllar böyle geçsin gitsin .anlamıyorum nasıl bu kadar değerli olabiliyor para pul. İnsan ömründen insan psikolojisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…