Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Slm hanımlar,baby corner dan sipariş ettiğim ürünler geldi.kalitesi çok iyi.yanlız çalıştıkları kargo tuhafti ,biraz sorunlu oldu ama elime geçti yuzde yuz pamuk.
yenidogan mı almıştınız ürünleri? bana özellikle altlar baya küçük geldi de

arkadaslar ikizler 36.haftada bile doğra 0 numara bebek bezi kullanırlar değil mi? indirimde alacağımda biraz :)

chicco hastane çıkışından bende aldım ama kumaşları biraz kendini salmış gibi geldi bana, yüzde 50 indirim zamanı 30 tl ye geldi.. İnşallah iyi çıkarlar. aventin 2li olan 125lik biberonlarının ikisininde kapağı var mı?

Evet var canim ebebek magazasinda incelemistim kargoda.bi supriz yapmazlarsa vardi☺ bende 30tlye aldim hastane cikislarini henuz gelmedi elime Pzt teslim edicek kargo sanirim

Kac adet ve kacli hastane cikisindan kac tane almak gerekiyo ondan emin degilim kimi cok gereksiz parcalarla.dolu diyo felan ama bilemedim yani

Onun yerine premature takim takviyesimi yapsam diyorum ebebekten indirim varken 2tulum 2 tane altust takim almistim bebeklerime ..

Haricten de hastane cikisi yerine 2 li.3lu yada 5li takimlar daha iyi olmazmi

arkadaslar ikizler 36.haftada bile doğra 0 numara bebek bezi kullanırlar değil mi? indirimde alacağımda biraz :)

Ben okudugum yorum ve duyduklarimdan 0 numara ilk etapta cok lazim oluyomus bide bizim ikiz oldugu icin gunde gidecek bez sayisi fazla olacak☺ mayista baslarim almaya insaAllah .. nerede indirimde bez ve kac tl canim merak ettim biyerde 30lusu sanirim 13 tl idi ama hatirlamiorum suan

ebebek internet fiyatıyla mağaza fiyatı nasıl acaba, kampanyalar aynı mı ?

Son düzenleme:
ebebek internet fiyatıyla mağaza fiyatı nasıl acaba, kampanyalar aynı mı ?

O aslinda belli olmuyo bazen nette bazen magazada ucuz oluyo .. bazende ikiside ayni oluyor mesela ikili takim almistim netten 20 tl ye dun gordum magazadada ayniydi.. ama avent natural 2li biberonu 125ml biberonu 41 tlye aldim magazada yanilmiyorsam tanesi 27tl idi ..

E bebekte yeşil renkte indirimli fiyatı goruluyo fakat toplam uzerinden ödeme alıyor,bi yanlışlık var sizde dikkat edin.

unnadoda 330lusu 13tl idi yanlış hatırlamıyorsam.1 bedende alacağım 108lisi 49tl idi

unnadoda 330lusu 13tl idi yanlış hatırlamıyorsam.1 bedende alacağım 108lisi 49tl idi

Aaa evet bende unadoda gordum dogru.. gecen haftaydi sanirim.. 0 bedeni kac paket alsak 30lu dan 10 paket ilk etapta yeterli olurmu acaba ? 1 bedene ne zaman geceriz ki

Aaa evet bende unadoda gordum dogru.. gecen haftaydi sanirim.. 0 bedeni kac paket alsak 30lu dan 10 paket ilk etapta yeterli olurmu acaba ? 1 bedene ne zaman geceriz ki
10 cok degil mi ya :) ben 4 yeter ilk etapta sonra aliriz diye dudunuyorum bilemedim 1 beden 1 tane alacagim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…