yenidogan mı almıştınız ürünleri? bana özellikle altlar baya küçük geldi deSlm hanımlar,baby corner dan sipariş ettiğim ürünler geldi.kalitesi çok iyi.yanlız çalıştıkları kargo tuhafti ,biraz sorunlu oldu ama elime geçti yuzde yuz pamuk.
Yenidoğan da var,3 ,6,9,12 aylık da var.iyi bence çok küçük degilleryenidogan mı almıştınız ürünleri? bana özellikle altlar baya küçük geldi de
hepsi çok güzel canım, güzel günlerde kullanınkızlar bende dün akşam ebebekten birşeyler sipariş verdim,
işte bunlarçok heyecanlandırıyo beni bu alışveriş olayı
chicco 5Li Keseli Hastane Çıkışı
,
Mymio Marine Üçlü Zıbın Takımı
,
Mymio Yippee Üçlü Zıbın Takımı
,
SCF690/27 Natural PP Biberon 125 ml 2li
,
Natural PP Biberon 260 ml Tekli
,
Tesekkurler canim insaAllah o gunler gelsin biranevvelhepsi çok güzel canım, güzel günlerde kullanın
chicco hastane çıkışından bende aldım ama kumaşları biraz kendini salmış gibi geldi bana, yüzde 50 indirim zamanı 30 tl ye geldi.. İnşallah iyi çıkarlar. aventin 2li olan 125lik biberonlarının ikisininde kapağı var mı?kızlar bende dün akşam ebebekten birşeyler sipariş verdim,
işte bunlarçok heyecanlandırıyo beni bu alışveriş olayı
,
Mymio Marine Üçlü Zıbın Takımı
,
Mymio Yippee Üçlü Zıbın Takımı
,
SCF690/27 Natural PP Biberon 125 ml 2li
,
,
chicco hastane çıkışından bende aldım ama kumaşları biraz kendini salmış gibi geldi bana, yüzde 50 indirim zamanı 30 tl ye geldi.. İnşallah iyi çıkarlar. aventin 2li olan 125lik biberonlarının ikisininde kapağı var mı?
arkadaslar ikizler 36.haftada bile doğra 0 numara bebek bezi kullanırlar değil mi? indirimde alacağımda biraz :)
ebebek internet fiyatıyla mağaza fiyatı nasıl acaba, kampanyalar aynı mı ?
Hic dikkat etmedim ama sanki soyle hatirliyorum son alisverisimdeki tutarlar sepete attigimdada ayniydi oderkende .E bebekte indirimli yazıp kdvli fiyatı hesaplıyor,bunu yaşayan var mı acaba?
unnadoda 330lusu 13tl idi yanlış hatırlamıyorsam.1 bedende alacağım 108lisi 49tl idiBen okudugum yorum ve duyduklarimdan 0 numara ilk etapta cok lazim oluyomus bide bizim ikiz oldugu icin gunde gidecek bez sayisi fazla olacak☺ mayista baslarim almaya insaAllah .. nerede indirimde bez ve kac tl canim merak ettim biyerde 30lusu sanirim 13 tl idi ama hatirlamiorum suan
unnadoda 330lusu 13tl idi yanlış hatırlamıyorsam.1 bedende alacağım 108lisi 49tl idi
10 cok degil mi ya :) ben 4 yeter ilk etapta sonra aliriz diye dudunuyorum bilemedim 1 beden 1 tane alacagim zaten.Aaa evet bende unadoda gordum dogru.. gecen haftaydi sanirim.. 0 bedeni kac paket alsak 30lu dan 10 paket ilk etapta yeterli olurmu acaba ? 1 bedene ne zaman geceriz ki
10 cok degil mi ya :) ben 4 yeter ilk etapta sonra aliriz diye dudunuyorum bilemedim 1 beden 1 tane alacagim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?