tecrübeli olanlardan ve büyüklerimden akıl almaya ihtiyacım var çok bunaldım

alinin mesleği sabit evi ve arabası var kendine ait küçüklükten çalışan birimkimli ve çalışkan bi insan.bütün yorumları okuduktan sonra yazacaklarım var..

dün aslında bana yazılan yorumlar mantıklı bir şekilde düşündüğümde farkında olduğum şeylerdi ayaklarımı yerden kesmediğimde...
aliye söylediklerimi özetle yazıyorum.

zoruma giden onlarca şey var.şimdi arkamı dönüp gitsem diyecekler ki sana biz demiştik.anlamıştık böyle olacağını vs. hani olurda biterse lütfen insanların bu düşüncelerine inanma onlar ne düşünürlerse düşünsün inanma.bu ilişkide bana çok haksızlıklar yapıldı.inan çok hakkıma girdiler anladın ya da anlamadın önemsiz.ben arkandan ve ya arkalarından kimsenin kötü dua etmem ama rabbime havale ederim.
kim kimin neyi olursa olsun annesi ve ailesi gibi olamaz biliyorum.aslında benim için önemli olan olaylar karşısında senin duruşundu.
yolumuza taş koyuyorlar bunun farkında olamayacak kadar aptal değiliz ama bunun sorumlusu ikimizden başkası olamaz belki de bunlar bir işaret.yanlış anlama beni kırgınlığım yok sana sitem de etmiyorum hayırlısı.ama artık bizim ilişkimiz konusunda her kararıma saygılı ve hazırlıklı olmak zorundasın ve hayatına bir başkası girdiğinde o kız seni babasına kabullendirdiği anda çiçeğini çikolatanı alıp gidecek kadar özgür olabilmelisin (minnie adlı kk nın bir yorumundan esinlenerek söyledim bunları çok hoşuma gitmişti çünkü.) belki de tek hatam kaderimi sana olaya zorlamak.ve artık sadece huzur istiyorum çünkü bende insan evladıyım ve artık hakkımızda sadece hayırlısını dileyip zamana bırakalım

bunları söyledim.hatta tek tek yazdım önce düşüncelerimi.ve ali söylemek istediklerimi idrak etti bayağı üzüldü sesi kötüleşti.senin herzaman arkandayım yanındayım demeye başladı.ben nereye atanırsam orada kuracakmış hayatını.iyi bildiği bir konuda işyeri acmayı planlıyor bu konuda birikimi de var bu arada alinin birisi sormuştu. ve her aradığında bir işle meşgul olduğumu söyleyerek kendimi uzaklaştırma çabasına girmeye çalışacağım ama ali üzgün bende öyle tabi ama başka yapacak bişey yok.başka türlü davranırsam kendimi ayaklar altına almış olacağım.

alinin mesleği sabit evi ve arabası var kendine ait küçüklükten çalışan birimkimli ve çalışkan bi insan.bütün yorumları okuduktan sonra yazacaklarım var..

Ev araba maaş bunlar ne ki? Sizi taşımasını sağlayacak şeyler bunlar değil. Benim işi ile ilgili sorduğum şey sadece onu bir ile bağlayıp bağlamaması. O da zaten atandığın yerde iş kurarım demiş. Ne güzel.

Burda ne konular var. Kayınvalidesinden zar zor ayrı eve çıkıca bebek için alınan eşyaları vermeyip evinde tutan mı ararsın, hamilelikte tüm evini temizleten mi, bebek bakımında sürekli karışıp kafasına göre hareket eden mi ararsın bayram seyran tüm günleri zehreden mi? İşte bunların tek bir ortak özelliği var olacakların sinyalleri sözde nişanda veriliyor almak isteyene. Senin duruşunu dik ve kararlı gördüm ama bakalım nasıl devam edecek. Daha bunun aile tanışması var. Bakalım ailene karşı nasıl davranacaklar. Onlara da laf sokacaklar mı? O aşamada neler yaşanacak. Hakkınızda hayırlısı.

Herşeyden önce aranızda eğitim farkı var Ablacığım.Bugün sorun olmaz gibi görünür sana ama,ileride sorun olacak.Ve bana göre eğitim farkı sinyallerini şimdiden vermeye başlamış.2.si sen daha hayatını kurmadan,mesleğini eline almadan neden bu evlilik,kaynana,görümce ilişkileri içerisindesin.Erken değil mi? Önce hayatına yön var.Neden elin kadınına kendini kabul ettirme çabaların.Her hakareti kabullenme çabaların.Bak elin kadını diyorum.Kayınvalide adayı bile değil.Öyle dahi olsa ne hakkı var.Sevgilin iyi olabilir,seviyor olabilir.Ne sevgi yeter,ne iyi olmak.

Yarın meslek sahibi olduğunda,okulda erkek öğretmen arkadaşlarınla konuşsan kompleks yapacak,başka şeyleri kompleks yapacak.Bir de milletin ne dediği onların ne düşündüğü çok mu önemli.Senin ne hissetiğin önemli.Boşver.Yoluna bak.Sevgisine sahip çıksaymış.Çıkmaması da daha iyi.Okulunu bitir.

aynen aynen aynen..vallahi cok guzel anlatmissin aliyide ailesinide..
dugune kadar kizim denilipte dugunun ertesi gunu hiclenen gelinlerle dolu burasi..senin durumun ne olacak acaba..ali beni korumus diosunda ali seni korusaydi zaten bunlarin hic biri yasanmazdi bu bir
aliyi azzzziicciiiikkk sevselerdi senide severler ogullarini mutlu ettigin icin sana saygi duyarlardi bu iki.seni doguran ana deilmi ne kadar basit namussuz damgasi vurmak..onlarin gozunde nesin anliormusun.yol yakinken dön bacim

güzelim bence de hiç bukadar yüz göz olmana gerek yoktu. hiç birşey olmasa da kadın der ki bu kayseride neler yaptı vs.
ben 1buçuk yıllık evliyim daha o ailenin sırlarını bilmem (hani sen dedin ya görümcemlerin işlerini biliyordum ama sustum) evli değilsiniz. söz yok ve aranızda bir eğitim farkı varken ailen olumsuz da bakabilridi neden bu kadar güvence verdin. doğru olduğu için demiyorum ama kadın bu kadar içli dışlı olduktan sonra herşeyi der/diyebilir. kendini geri çek. onlar seni istemeye gelene kadar kimseyle görüşme. halleri tavırları ailen de görsün sonra düşün ve kararver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…