ayrıca ben ikinizin tahsil durumuna da takıldım
atabilirsin benim için sakıncası yok bu tahsil durumları önceleri problem olarak gözükmeyebilir ama zaman geçtikçe inan aradaki fark belli eder kendini evlendikten sonra herşey zorlaşıyor zatenözelden mesaj atmak istiyorum size bu tahsille ilgili
alinin böyle bişey düşünmeye hakkı yok daisy çünkü sevdiği kadın babasına ondan bahsettiği halde çiçeğini çikolatasını alıp gelemiyor bunu bi düşün istersen.....bunlara sabretmemdeki tek tesellim alinin karakteri ve yaşanmış yılllardı .bu sene mezun olucam ve herkez bak okul bitti senide bıraktı gitti diyecekler bununda farkındayım. isteyen istediğini desin umrumda değil.ama suan seviyorum dediğim insanda onlara hak verecek yıllarca onu kandırdığımı düşüncek.hadi onuda düşünsün ne yapayım. aslında buraya yazarken bitirme düşünceleriyle yazdım ama yorum yapacakları etkilememek için yazmadım. ins hakkımda en hayırlısı olur.
atabilirsin benim için sakıncası yok bu tahsil durumları önceleri problem olarak gözükmeyebilir ama zaman geçtikçe inan aradaki fark belli eder kendini evlendikten sonra herşey zorlaşıyor zaten
sildim daisy..............MESAJkutunuz doluymuş yollayamıyorum bir iki tanesilerseniz
canım benim merhaba. yazdıklarını okuyunca bi 10-15 yil geriye gittim ve kendimi gördüm. bi abla ve hemşehri olarak tavsiyem herşeyi olduğu yerde bırak ve gelecege bak. aynı şeyleri yaşadım yıllar önce.inatla evlendim çok seviyorum diye. ama binlerce kez pişman oldum. önce tahsil olarak dengin biriyle bi evlilik yapmani diliyorum.ailelerin onaylamadığı evlilikler çok da huzur dolu olmuyor. şu an cahillikle verecegin bi kararla geleceğini karartma.abla tavsiyesi
evli misiniz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?