aslında herşeyin farkındasın daisiy evet erkek arkadaşın annesine çok düşkün ve söz için onu ikna etmek için türlü çabalara giriyor bence sorma gelecek misiniz ne olacak diye hatta bi süre hiç konuşma bu konuyla ilgiliçok korkuyorum bunları yazarken bile ağlıyorm şuan.zor bi dönemden geçiyorum.ali ailesine düşkün bi insan olmasa bu kadar kafaya takmazdım biliyorum ama.napacağımı ne edeceğimi bilmiyorum.belkide bunlar rabbimden birer işarettir kestiremiyorum.
çok korkuyorum bunları yazarken bile ağlıyorm şuan.zor bi dönemden geçiyorum.ali ailesine düşkün bi insan olmasa bu kadar kafaya takmazdım biliyorum ama.napacağımı ne edeceğimi bilmiyorum.belkide bunlar rabbimden birer işarettir kestiremiyorum.
çok korkuyorum bunları yazarken bile ağlıyorm şuan.zor bi dönemden geçiyorum.ali ailesine düşkün bi insan olmasa bu kadar kafaya takmazdım biliyorum ama.napacağımı ne edeceğimi bilmiyorum.belkide bunlar rabbimden birer işarettir kestiremiyorum.
Daisy yaşım küçük akıl verin ablalarım demişsin inşallah dinlersin...
ALİ yi hemen bırak ablacıgım.1-annesine hak ve devamında rüşvet verdigine göre ADAMDA MANTIK yok!
Ali yi arada bıraktık diyorsun ablacım.Kendi kıymetini bil! ALİ DEDİĞİN ZATI MUHTEREMİN AİLESİ SANA BÖYLE TAVIR TAKINMASAYDI ARADA KALMA OLUR MUYDU?
Burada SANA yapılan saygısızlık...Bir sürü hakaret etmişler bence...
Ne ALİ den köy olur Ne o aileden KASABA...Yaşadık,gördük,geçirdik,eskittik.Burada irili ufaklı bir sürü hikaye var.İSTENMEYEN GELİN her daim İSTENMEZ...Aile NAMUSUNA DİL UZATMIŞ daha ne olsun...
Yol yakınken ayrıl ...Size gelemeyecegiz ailene haber verme diyecek kadar PASİF birini hayatının baş rolüne almak istiyorsan o başka.Aşk meşk rafa kalkınca elinde sadece kişiliği ve ailesi kalıcak ki imzayı atınca ne kadar hızlı oluyor asla bilemezsin.
YA BİR DE HASTA OLUYORUM BURDAKİ GENÇ KIZLARIN MANTALİTESİNE ŞU KADAR YILIMI VERDİM EMEGİM HEBA OLUCAK VS...Arkadaşım yaşadığın üç beş sene için TÜM ÖMRÜNÜ YAKICAKSIN FARKINA VAR...
Ayıl ablacım farkına var...ne var ki deme kendine kendin gibi eğitimi ve aile yapısı olan birini bulmayya çalış...DAVUL BİLE DENGİ DENGİNE .Yoksa canın çok yanar çooookkk...
sevgiler
Oncelikle soyleyeyim
simdiden bu kadar yuz goz olmaya hic gerek yoktu...
Sorun ailesi de degil,
Ali'nin ailesine duskun olmasi da degil .
Sorun Ali'nin hakliyi haksizi ayirt edememesi ,
kim ne tarafa cekerse oraya gitmesi ...
Aranizdaki egitim farki da cabasi .
Eger evlenirsen cok ah keske dersin ...
Benden soylemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?