Tecrübeliyim dedim işe girdim aslında işi bilmiyorm yardım edin

Allah razı olsun ya valla içim rahatladı sonucta yine de biraz biliyorum biraz da eğitim alırsam yaparım diye düşündüm
Yani bir şubeden diğerine geçsen bile milletin düzeni farklı oluyor,bir alisma- öğrenme süreci oluyor. O yüzden takılma bence. Bilmediğini çok belli etme.
Ogrenirsin elbet.
Benim arkadaşım da satin alma departmanında calisti yıllarca. Ama yaptığı iş aynıydı, çok sorumluluk almadığı,bilgisayara kayıt girme gibi bir şey. Yani o işin bir parçasını beş sene yaptı durdu. Sonra "satın alma uzmanı" tanımlı bir işe girdi, sanki tüm departmanlara hakimmis gibi, beş yıllık deneyimini şişire şişire anlattı,işe alındı.
Ona da mesela 'uzman' sıfatıyla girmesine rağmen bir aydan uzun eğitim vermişlerdi. Zamanla o işi de öğrendi.
böyle şeyler olur bence , sonuçta deneyim çalışarak kazanılan bir şey. Herkes deneyimli eleman aradığı için halihazırda deneyimsiz olanlar ne yapsın:)
Ama çok çalış, algılarını açık tut. Onları da pişman etme,sen de üzülme

Özel sigorta hastalarında da e fatura kesiliyor mu aynı işlemler mi yapılıyor ve hasta sayısı 200ü geçiyorsa her hasta icin özel sgk fark etmez hepsi icin fatura mı kesilir tek tek
E fatura olayı, fatura keseceğiniz kişinin mükellefiyetine bağlı. Bu konuda sizi yönlendiren olur kesin söylerler fatura kesileceğini ya da kesilmeyeceğini

Özel sigorta hastalarında da e fatura kesiliyor mu aynı işlemler mi yapılıyor ve hasta sayısı 200ü geçiyorsa her hasta icin özel sgk fark etmez hepsi icin fatura mı kesilir tek tek
Muayene ücretlerinin karşılığı olarak fiş mutlaka kesiliyor. Ameliyat vs durumlarda fatura kesilmek zorunda. Hasta talep etmez umursamazsa hastanenini politikasına göre kesmeyebilirler.

Valla hastanede çalışmıştım geçmişte. Ortamından ortamına değişiyor Yen Hanım. Bazen değil iş öğretmek, soru sormasın diye kaçıyorlardı.
Bir de siz çok iş değiştirdim demişsiniz, az çok biliyorsunuzdur temel noktaları. Hanımefendi işi bilmiyorum diyor. Arada epey fark var.

Herkes tecrübeli eleman istiyor ama kimse demiyor ki biz insanları işe almazsak,bu insanlar nasıl tecrübe kazanacak?
Tamam yalan söylemiş iyi bir şey mi? Hayır.
Ama şu ekonomik şartlarda insanlara çok göremiyorum artık.

Konu sahibi sana gelince öncelikle harbiden iyi cesaret Bence sende bu gözü karalık varken o işide öğrenirsin.İllaki bir oryanyaston verirler diye düşünüyorum işe başlamadan.
Bilmediğin şey olursada benim çalıştığım yerde sistem farklıydı falan dersin.
Olmazsada en fazla kovarlar ucunda ölüm yok ya

Valla Minnoş Hanım, orası öyle de işte kendini zor durumda bırakmış sonuç olarak. Ha ne olur en fazla kovarlar dediğiniz gibi.

Tecrübeli olup olmamanız önemli değil yeni başladığınız heryerde çömez muamelesi göreceksiniz. Öğrenirsiniz öğretirler.
Teorik bilgileri bilmeden işe girilmezki. Ben şimdi gidip aldığım 2 aylık eğitimle grafiklerim deyip bana iş öğretin diyemem ki. Çömezde görülse daha önce bu işi yapmış olaması ya da eğitimini alması şart

Gazası mübarek olsun ne diyelim
Yalnız iyi yalan söylemiş he. İnandırabilmiş yani.
-Sigorta girişlerinizde bu alanda bir çalışmanız görünmüyor Kelebek Hanım.
-O zamanlar sistem farklıydı X Hanım/Bey.
Özgeçmişe bakıp tamam dememeliler tabi. Profesyonel bir insan kaynakları yöneticisi illa ki teyit eder. Etmediyse de bu onların sorunu Kelebek, hak etmişler kandırılmayı. Başlayın gitsin.

Evet başka çarem yok siz de mi benim gibi yalan söylediniz
Benim yalan söylemediğim tek bir iş olmadı hxjsjsj
Başıma bela hiç gelmedi çünkü hep böyle bilir gibi yaptım muhasebe bilmezken biliyor gibi yaptım. Gugiş sağ olsun hxhshdh
Onu bile yemişlerdi

Biraz calıstım ama cok fazla değil tabi meseka onlar 2 yıl tecrübe arıyorsa ben 2 ay falan calıstım

Sağlık alanında çalıştım belki o işi yaptım sanarlar :) bilmiyorm ya kovulmak istemiyorum sadece 1 hafta biiri öğretse aslında anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…