- 9 Ocak 2022
- 31
- 113
- 8
- 27
- Konu Sahibi kelebekruyasi12
-
Sağlık alanında çalıştım belki o işi yaptım sanarlar :) bilmiyorm ya kovulmak istemiyorum sadece 1 hafta biiri öğretse aslında anlarım
Hahha ben de bilir gibi yapmalıyım ama nasıl olcsk o iş sistem farklıydı mı dicem başka var mı tüyolar :)Benim yalan söylemediğim tek bir iş olmadı hxjsjsj
Başıma bela hiç gelmedi çünkü hep böyle bilir gibi yaptımmuhasebe bilmezken biliyor gibi yaptım. Gugiş sağ olsun hxhshdh
Onu bile yemişlerdi
Aslında kendinizi o kadar başvuru içinde kabul ettirmiş olmanız bile bir meziyet.Demek ki o ışığı gördüler siz de.Öğrenirsiniz kolayca,bozmayın moralinizi.Biraz calıstım ama cok fazla değil tabi meseka onlar 2 yıl tecrübe arıyorsa ben 2 ay falan calıstım
Kıaz yazdım yaa gogişten bak. Ulu reise sorHahha ben de bilir gibi yapmalıyım ama nasıl olcsk o iş sistem farklıydı mı dicem başka var mı tüyolar :)
Çok mutlu oldum valla inşallah beni de direkt hadi yap biliyodun diyip başlatmazlar yoksa bittigim andırYani bir şubeden diğerine geçsen bile milletin düzeni farklı oluyor,bir alisma- öğrenme süreci oluyor. O yüzden takılma bence. Bilmediğini çok belli etme.
Ogrenirsin elbet.
Benim arkadaşım da satin alma departmanında calisti yıllarca. Ama yaptığı iş aynıydı, çok sorumluluk almadığı,bilgisayara kayıt girme gibi bir şey. Yani o işin bir parçasını beş sene yaptı durdu. Sonra "satın alma uzmanı" tanımlı bir işe girdi, sanki tüm departmanlara hakimmis gibi, beş yıllık deneyimini şişire şişire anlattı,işe alındı.
Ona da mesela 'uzman' sıfatıyla girmesine rağmen bir aydan uzun eğitim vermişlerdi. Zamanla o işi de öğrendi.
böyle şeyler olur bence , sonuçta deneyim çalışarak kazanılan bir şey. Herkes deneyimli eleman aradığı için halihazırda deneyimsiz olanlar ne yapsın:)
Ama çok çalış, algılarını açık tut. Onları da pişman etme,sen de üzülme
Öğrenmeye açık heyecanlı girişken ol. Tedirgin tavırlar gösterme.İnşallah kovulmak istemiyorum
Alan kişi de sen de bi azim ışık gördüm dedi :) nasıl artık abarttıysamAslında kendinizi o kadar başvuru içinde kabul ettirmiş olmanız bile bir meziyet.Demek ki o ışığı gördüler siz de.Öğrenirsiniz kolayca,bozmayın moralinizi.
Öğretirler baktılar olmuyorArkadaşlar merhaba çok canım sıkkın ben işe girdim ptesi günü başlayacağım, günümüz şartlarını biliyorsunuz iş zor bulunuyor ve ben de işe girebilmek için daha önce bu işleri yaptıgımı söyledim. Hasta kabul alanında çalışacağım daha önce gerçekten de calıstım ama aşırı bir tecrübem yok yarın başlıcam sizce yine de bir eğitim verirler mi? Çok korkuyorum. Ve bir sorum olacaktı daha önce bu alanda çalışıp fatura kesen arkadaşlar vae mı acaba? Sadece 1 soru soracağım lütfen yardımcı olun
Onu nasıl ayırt edeceğim e arşiv mi e fatura mu diyeKişilere de fatura kesilir e-arşiv faturası olarak
Yani yalan söyleyip belki de bir başkasının hakkına girdiniz?Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın ben işe girdim ptesi günü başlayacağım, günümüz şartlarını biliyorsunuz iş zor bulunuyor ve ben de işe girebilmek için daha önce bu işleri yaptıgımı söyledim. Hasta kabul alanında çalışacağım daha önce gerçekten de calıstım ama aşırı bir tecrübem yok yarın başlıcam sizce yine de bir eğitim verirler mi? Çok korkuyorum. Ve bir sorum olacaktı daha önce bu alanda çalışıp fatura kesen arkadaşlar vae mı acaba? Sadece 1 soru soracağım lütfen yardımcı olun
Hiç bilmiyor değilsiniz. Size göstereceklerdir zatenBiraz calıstım ama cok fazla değil tabi meseka onlar 2 yıl tecrübe arıyorsa ben 2 ay falan calıstım
E-fatura keserken kimlik veya vergi no girince kişi otomatik çıkarsa e-fatura mükellefidir. Eğer çıkmazsa e-arşiv mükellefidirOnu nasıl ayırt edeceğim e arşiv mi e fatura mu diye
Biraz calıstım ama cok fazla değil tabi meseka onlar 2 yıl tecrübe arıyorsa ben 2 ay falan calıstım
Ben de çalışcam sonucta neden hakka gireyim ki anlamadım ben de herkrd gbi iş arıyorum ve aynu emeği ben de sarf edicem anlayamadım bu yazınızı sanki havadan para almak istiyorum yazdım sadeve 1 haf5a eğitime ihtiyacım var o kdarYani yalan söyleyip belki de bir başkasının hakkına girdiniz?
Bilgim yok sorunuzla ilgili, ama benim vicdanım rahat etmezdi herhalde
Programın farklı olduğunu söyleyip çalışan arkadaşlarından yardım iste , çok acemi durma hemen öğrenmeye bak , herkesten biseyler öğren..Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın ben işe girdim ptesi günü başlayacağım, günümüz şartlarını biliyorsunuz iş zor bulunuyor ve ben de işe girebilmek için daha önce bu işleri yaptıgımı söyledim. Hasta kabul alanında çalışacağım daha önce gerçekten de calıstım ama aşırı bir tecrübem yok yarın başlıcam sizce yine de bir eğitim verirler mi? Çok korkuyorum. Ve bir sorum olacaktı daha önce bu alanda çalışıp fatura kesen arkadaşlar vae mı acaba? Sadece 1 soru soracağım lütfen yardımcı olun
Arkadaşların dediği şu bu bölümü okuyan ve iş arayan binlerce kişi varken siz yalan söyleyerek bu işe giriyorsunuz bu durumda da hakka girmiş oluyorsunuzBen de çalışcam sonucta neden hakka gireyim ki anlamadım ben de herkrd gbi iş arıyorum ve aynu emeği ben de sarf edicem anlayamadım bu yazınızı sanki havadan para almak istiyorum yazdım sadeve 1 haf5a eğitime ihtiyacım var o kdar
Ben de bu bölümü okudum yalnız ama ünide fatura kesmeyi öğretmiyorlsr hepte sağlık alanında calıstım ama tam dedikleri alanda 2 yıl deneyimim ypk sadeceArkadaşların dediği şu bu bölümü okuyan ve iş arayan binlerce kişi varken siz yalan söyleyerek bu işe giriyorsunuz bu durumda da hakka girmiş oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?