Tecrübeliyim dedim işe girdim aslında işi bilmiyorm yardım edin

Sağlık alanında çalıştım belki o işi yaptım sanarlar :) bilmiyorm ya kovulmak istemiyorum sadece 1 hafta biiri öğretse aslında anlarım

Benim yalan söylemediğim tek bir iş olmadı hxjsjsj
Başıma bela hiç gelmedi çünkü hep böyle bilir gibi yaptım muhasebe bilmezken biliyor gibi yaptım. Gugiş sağ olsun hxhshdh
Onu bile yemişlerdi
Hahha ben de bilir gibi yapmalıyım ama nasıl olcsk o iş sistem farklıydı mı dicem başka var mı tüyolar :)

Küçük bir oryantasyon ya da hic yoksa sana sistemi gösterecek birisi mutlaka olur. Kulaklarını iyi aç
Her işletmenin sistemi farklı oluyor. Diger calistigin yerde her ne kadar iyi bilsen de yeni bir kurumda yabanci olarak başlıyorsun. Sakın panikleme bu seni rahat tutsun.
bilmediğini belli etme, cin gibi bak

Biraz calıstım ama cok fazla değil tabi meseka onlar 2 yıl tecrübe arıyorsa ben 2 ay falan calıstım
Aslında kendinizi o kadar başvuru içinde kabul ettirmiş olmanız bile bir meziyet.Demek ki o ışığı gördüler siz de.Öğrenirsiniz kolayca,bozmayın moralinizi.

Hahha ben de bilir gibi yapmalıyım ama nasıl olcsk o iş sistem farklıydı mı dicem başka var mı tüyolar :)
Kıaz yazdım yaa gogişten bak. Ulu reise sor biraz da işe girerken ki yaptığın numaradan yap sanki yalan söylemeyi beceremeyen biri gibi davranma mesela gayet iyisin o konuda.

Çok mutlu oldum valla inşallah beni de direkt hadi yap biliyodun diyip başlatmazlar yoksa bittigim andır

Öğretirler baktılar olmuyor
Ön kapıdan girdigin işin arka kapısından çıkarırlar hepsi bu

Yani yalan söyleyip belki de bir başkasının hakkına girdiniz?

Bilgim yok sorunuzla ilgili, ama benim vicdanım rahat etmezdi herhalde

Yalancının mumu yatsıya kadar derler de...
Sanırım ağzınız laf yapıyordur.
İşi aldığınıza göre kurtarabilirsiniz.
İşveren olsam hoşuma gitmezdi ama tecrübe diye dayatılıyor sektörde asla işbaşı
yapılamıyor böyle olunca da.
Ne diyelim?...
İlk gün yanınızda biri varsa iyice işi özetlemesini sağlayın.
Not alın.
Bahsi geçenlerden farklı bir iş gelirse önünüze yardım isteyin.

Yani yalan söyleyip belki de bir başkasının hakkına girdiniz?

Bilgim yok sorunuzla ilgili, ama benim vicdanım rahat etmezdi herhalde
Ben de çalışcam sonucta neden hakka gireyim ki anlamadım ben de herkrd gbi iş arıyorum ve aynu emeği ben de sarf edicem anlayamadım bu yazınızı sanki havadan para almak istiyorum yazdım sadeve 1 haf5a eğitime ihtiyacım var o kdar

Programın farklı olduğunu söyleyip çalışan arkadaşlarından yardım iste , çok acemi durma hemen öğrenmeye bak , herkesten biseyler öğren..

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar demişler . Madem kendinize güvendiniz böyle büyük bir yalan söylediniz öyleyse gözünüzü kulağınızı iyi açıp işi çabuk kavrayacaksınız.

kımse bışey anlamaz bence sen çaktırma dedıklerı gıbı al yanına bır defter. ne soracaksın fatura kesmeyı fılan bı bakarsın mutlaka ıkı kışı olursunuz elim alışsın dersin bıraz ızlersın nasıl fılan dıye madem soyledın bu yalanı bosver çaktırma.

Arkadaşların dediği şu bu bölümü okuyan ve iş arayan binlerce kişi varken siz yalan söyleyerek bu işe giriyorsunuz bu durumda da hakka girmiş oluyorsunuz

Arkadaşların dediği şu bu bölümü okuyan ve iş arayan binlerce kişi varken siz yalan söyleyerek bu işe giriyorsunuz bu durumda da hakka girmiş oluyorsunuz
Ben de bu bölümü okudum yalnız ama ünide fatura kesmeyi öğretmiyorlsr hepte sağlık alanında calıstım ama tam dedikleri alanda 2 yıl deneyimim ypk sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…