Tecrübeliyim dedim işe girdim aslında işi bilmiyorm yardım edin

İnşallah ya gerçekten cok ihtiyacım var bunun icin şehir değiştirdim

Ben de bu bölümü okudum yalnız ama ünide fatura kesmeyi öğretmiyorlsr hepte sağlık alanında calıstım ama tam dedikleri alanda 2 yıl deneyimim ypk sadece
O zaman neyden çekiniyorsunuz ki ilgili bölümü okumuşsunuz sadece tecrübeniz az

Fatura kesmek kolay dikkatli olun yeter

İşte ben de onu diyorum tecrübem cok az acaba eğitim verilir mi diye bi fikir almak istedim ve işle ilgili bir soru sormak istedim. Sağlık okuyupta mühendisim demedim yani kimsenin hakkına girmedim :)

İşte ben de onu diyorum tecrübem cok az acaba eğitim verilir mi diye bi fikir almak istedim ve işle ilgili bir soru sormak istedim. Sağlık okuyupta mühendisim demedim yani kimsenin hakkına girmedim :)

ben tavır olarak bir işe/ilişkiye her neyse yalan söylenerek başlanmasını çok etik dışı ve hak yemek olarak buluyorum.
tamam hukuk okumadan avukatım dememiş olabilirsiniz ama demek ki ihtiyaçları işi bilen, üzerinde zaman harcamaları yani eğitmekle uğraşmayacakları bir elemanmış. meslek bilginizin yanlış olmaması hatalı olmadığınız anlamına gelmiyor maalesef.
bazen kurumlar çok sıkışırlar yoğunluktan ve bunu aşmak için bilen personel isterler. deneyimli diye aldıkları için muhtemelen şak diye önünüze işi verip yap diyecekler. aksayınca gerilecekler. yani sıkıntı yaşama ihtimaliniz çok yüksek.
ha onların da hatası, hiç mi araştırmadılar ?
cv niz nasıldı ?

neden bu kadar panik oldunuz yahu? sonuçta bambaşka alakasız bir sektörde tecrübeliyim dememişsiniz. yarın sağlıkçı olarak ameliyata girecek gibi bir havanız var daha önce başka sistem kullanıyorduk de bitti gitti. sonuçta illa ki yeni başlayan birinin başında her ne kadar benzer iş tecrübesi de olsa yön gösterecek biri olur. alışırsınız bir kaç güne.

Hangi hastane ki orası? Elbet orda tecrübeli bir ya da birkaç eleman vardır sizin dışınızda. Rutin bir iş zaten anlattığıniza göre. Gösterirler birkac kere, endise etmeyin.

Ben kısa süreli çalıştım girişte gelene gidene hoşgeldiniz falan diyordum hangi bölüme gideceklerine dair yönlendirme yapıyordum o yüzden otomasyonu fazla bilmiyorum deyin bence güzel yalan

Hayırlı olsun. İnşallah hemen halledersiniz

Cok iyi yapmissiniz bence. Gunumuzde herkes herseyi bilen cok tecrubeli calisan ariyor. Bes kurusa calistirmak istiyor hem de cok tecrubelileri. Takdir ettim sizi isi ogrenirsiniz, onceki yerimde surasi farkliydi burasi farkliydi diye diye sorup ogrenirsiniz hic caninizi sikmayin.

böyle yerler %99 aynı yazılımı kullanırlar. muhtemelen hastanelerin kullandığı yazılımı bildiğini düşünmüşlerdir tecrübeliyim diyince.

Ise nasil girdiniz . Bir belge istemediler mi program gördüğünüze dair...mülakat vs olmadi mi.. .

önceki işyerimde bu sistemi kullanmıyorduk diyin. youtube ta hata kabul otomasyon falan yazın videoları izleyin. belki bir altyapınız olur. Sizi çok iyi anlıyorum. bilgisayarlı muhasebe kursuna gittim. Kurs hocam bana ''ya referans ya da iş tecrübesi ekle kolay iş bulursun demişti''.Referansım yok. iş tecrübemi değiştirdim iş ararken benzer iş yaptım falan diyorum. yalan kötü bişey ama bulunduğumuz sistem beni buna zorluyor maalesef

Bilmiyor olma ihtimaliniz onlar ici bu kadar önemli olsa tecrübenize dair belge isterlerdi. Ögrenirsiniz korkmayin, belki orda cok iyi birine denk gelirsiniz yardim eder.

Sonucta yalan söyledin yetmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…