- 9 Ocak 2022
- 31
- 113
- 8
- 27
- Konu Sahibi kelebekruyasi12
-
İnşallah ya gerçekten cok ihtiyacım var bunun icin şehir değiştirdimkımse bışey anlamaz bence sen çaktırma dedıklerı gıbı al yanına bır defter. ne soracaksın fatura kesmeyı fılan bı bakarsın mutlaka ıkı kışı olursunuz elim alışsın dersin bıraz ızlersın nasıl fılan dıye madem soyledın bu yalanı bosver çaktırma.
O zaman neyden çekiniyorsunuz ki ilgili bölümü okumuşsunuz sadece tecrübeniz azBen de bu bölümü okudum yalnız ama ünide fatura kesmeyi öğretmiyorlsr hepte sağlık alanında calıstım ama tam dedikleri alanda 2 yıl deneyimim ypk sadece
O zaman neyden çekiniyorsunuz ki ilgili bölümü okumuşsunuz sadece tecrübeniz az
Fatura kesmek kolay dikkatli olun yeter
İşte ben de onu diyorum tecrübem cok az acaba eğitim verilir mi diye bi fikir almak istedim ve işle ilgili bir soru sormak istedim. Sağlık okuyupta mühendisim demedim yani kimsenin hakkına girmedim :)O zaman neyden çekiniyorsunuz ki ilgili bölümü okumuşsunuz sadece tecrübeniz az
Fatura kesmek kolay dikkatli olun yeter
Yani yine de öğretmeleri gerekmez mi direkt otur çalış mı derler
İşte ben de onu diyorum tecrübem cok az acaba eğitim verilir mi diye bi fikir almak istedim ve işle ilgili bir soru sormak istedim. Sağlık okuyupta mühendisim demedim yani kimsenin hakkına girmedim :)
Benim dısımda 2 kişi daha olcakmıs ama cok yogun bir yermişHangi hastane ki orası?Elbet orda tecrübeli bir ya da birkaç eleman vardır sizin dışınızda. Rutin bir iş zaten anlattığıniza göre. Gösterirler birkac kere, endise etmeyin.
Hayırlı olsun. İnşallah hemen halledersinizArkadaşlar merhaba çok canım sıkkın ben işe girdim ptesi günü başlayacağım, günümüz şartlarını biliyorsunuz iş zor bulunuyor ve ben de işe girebilmek için daha önce bu işleri yaptıgımı söyledim. Hasta kabul alanında çalışacağım daha önce gerçekten de calıstım ama aşırı bir tecrübem yok yarın başlıcam sizce yine de bir eğitim verirler mi? Çok korkuyorum. Ve bir sorum olacaktı daha önce bu alanda çalışıp fatura kesen arkadaşlar vae mı acaba? Sadece 1 soru soracağım lütfen yardımcı olun
Cok iyi yapmissiniz bence. Gunumuzde herkes herseyi bilen cok tecrubeli calisan ariyor. Bes kurusa calistirmak istiyor hem de cok tecrubelileri. Takdir ettim sizi isi ogrenirsiniz, onceki yerimde surasi farkliydi burasi farkliydi diye diye sorup ogrenirsiniz hic caninizi sikmayin.
Bende merak ediyorumKonu sahibi ne yaptınız işi ögrettiler mi yoksa kovuldunuz mu
Sonucta yalan söyledin yetmez miBen de çalışcam sonucta neden hakka gireyim ki anlamadım ben de herkrd gbi iş arıyorum ve aynu emeği ben de sarf edicem anlayamadım bu yazınızı sanki havadan para almak istiyorum yazdım sadeve 1 haf5a eğitime ihtiyacım var o kdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?