Tecrübesizim...

Damn_daisy

Eşine saadııkk
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
35
1
96
İstanbul
Bilmiyorum konunun yeri burasımıdır araştırdım genelde sorunlar burada yazılmış.Belki bilenleriniz vardır pko çıktı yumurtalıklarımda şimdide 1hafta içerisinde sağ yumurtalığımda 6cm boyunda bi kist çıktı.Farlutal kullandım 4günlük ve adetimin 5.gününde başlayıp 2ay Desolett kullanıp kontrol ettiricem fakat daha yeni adet oldum ( Sonunda !) Ve dün beyaz beyaz pıhtılar geldi kan pıhtılarıyla beraber.Acaba kist içimde parçalanmışmıdır :S yoksa bu akıntı pıhtılaşmasımıdır? :1shok:

merak etme cnm kist parçalansaydı hastanelik olurdun bende de 11cm lik kist vardı 1 hafta içinde ameliyata alınmıştım bi arkadaşımda da kist oldugunu farketmemişler içinde patlamış ve cok ciddi tedaviler uyguladılar dr ameliyat demediyse zaten kistin patlama tehlikesi yoktur endişelenme

bende de 7 cmlik folikül kisti var kizlar :umursamaz: bikac gun sonra ameliyatimi gerceklestirecek doktorla görüsmem var hastahanede mafoldumben ilacli tedavi cevap vermedigi icin ve ayni yerde sürekli batip ciktigi icin son karar ameliyat bakalim ne olucak...:sinifsinif:

bende de 6cm vardı doktor ameliyat etmedi 1 ay dogum kontrol hapı kullandım 7mm dustu hemen ameliyat yapmak isterlerse olmayın baska doktorlarada gidin bencce

Back
X