- 4 Ağustos 2018
- 406
- 290
- 18
- Konu Sahibi lonelybuthappy
Soylediginiz seyler cok guzel. insan asik oldugundan icinden geleni yapmali, o bana yapti-yapmadi diye dusunmeden.Valla ben hayattan şunu öğrendim, mutlu olmak istiyorsan hesap kitap yapma,kimseden de birşey bekleme.
O şey seni mutlu edecekse yap. Yani karşı taraftan birsey gelir mi,o da aynısını yapar mı, üc ben yaptım bir o yaptı falan :) niye böyle hesaplara giresin ki? Zaten böyle hesaplara gireceksen 'ben yaptım o da yapsin' falan, bu çok fazla hediyeye girmiyor. Düğünde takılan çeyrekler gibi , 'sana veriyorum ama bir karşılığı var bak ha' der gibi. Bence bu moddan çok önce.
Hem bir araştırmaya göre insan hediye verirken de aldığı zamanki endorfini salgilarmis. Seyehat etmese bile seyehat planı yaparken beyin endorfin salgilarmis :) yani beyin anlamıyor bile o hediye sana mı gelmiş,senden mi gitmiş, mutlu oluyor.
Hem hediye verip hem mutlu oluyorsun :))
Gecen zamanlarda coook uzak diyarlardan erkek arkadaşım yanıma gelecekti, ben de gelirken bana onların kulturunde meşhur şapkaları var böyle sıcacık. Onlardan almasını istedim.
Geldiğinde almadigi gibi sebebini 'pahalliydi almadım' şeklinde açıklamıştı
Peki ben ne yaptım?
Çaktırmadan gittim onun ülkesinin adıyla anılan (ama az çakma tabii maalesef) sapkalardan iki tane aldım,bir ona bir bana.
Gittiğimiz kafede garsona mum ile pasta getirmesini söyledim, onlar da sağolsun tüm kafe personeli 'happy birthday' diye diye masamiza geldiler. Aslında doğum günü falan değil, ama cocuk şok oldu hem herkes başına toplanınca, hem benden hediye gelince falan. Utançtan yüzü pespembe oldu, videosu var; mutluluktan konuşmayı unutmuş 'ama bugun Ekim (dogumgunum) degil diyeceğine 'ama bugun cuma değil' diyip durmuş
Ha sonuç olarak ne oldu? Basım göğe mi erdi?
Bence güzel oldu. tektasimi kendim aldım şarkısı gibi hem sapkam oldu, hem sapkayla ikimizin bir anısi oldu, hem de çocuk mutlu oldu, azıcık da mahcup oldu :)
Bence kârdayim. Ama 'pis cimri,pahalli dedi almadı! Ben bu kadar kıymetsiz miyim' diye üzülsem hem kendi canını boşa yere sıkacaktim, hem çocuğa uyuz olup soğuk davranacaktım hem de bir sapkam olmayacaktı
Yaa çokteşekkur ederim. Bloğum da vardı geçmiş zamanda ama KK'yi daha çok seviyorum.
Bilemeyeceğim @grill, bende hep ise işe yarıyor. Ama şu da var, ilişkilerimi coook uzun tutamıyorum. Kısa vadede çabuk öğreniyorlar ama uzun uzun suren bir iliski ya da evlilik olsa ayni şekilde devam eder ki? Elimde o konuda done yok![]()
Ama once erkek yapmali bence.bu benim dusuncem.Cunku her zaman daha az deger veren , daha cok sevilir.Cunku kacan kovalanir.İs ciddiye binmeden,evlilik yolunda adimlar atilmadan surekli surprizlere bogan kiz icin "nasilsa cantada keklik" der erkekler Cok yormaz kendini.Cabuk sikilir.Bu yuzden eger cok sevmiyorsa,kadinin ilgi cekiciligi kalmaz,icinde ona dair heyecan da kalmaz. Cunku kadinin gizemi kalmamistir.
Tam olarak anlatamadim demek istedigimi ,tabi ki herkes nasil mutluysa oyle yapmali.Ama romantik surprizler erkekler daha cok yapmali Evet ne yazik ki onlarin aklina gelmiyor. ama cok yapan kiz arkadaslarimin sevgilileri genel de ayrildi. her iki taraf da yapmali,ama erkek dahacok yapmali.