tedavi ile çocuk sahibi olanlar lütfen yardım

anastasya2010

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
312
341
103
hayırlı ramazanlar ve hayırlı geceler çok uzun tutmicam sizden ricam istanbul ataşehirde mevlana mahallesinde oturuyorum 6 senedir çocuğum olmuyor tedavi için sürekli ya kadıköy yada üsküdara gidiyorum hastahane ataşehirdede var biliyorum ama daha önce gidip iyi sonuçlar alan kişilerden hastahane önerisi istiyorum lütfen inanın çok duacınız olurum 6 senedir hastahane yollarında çürüdüm resmen kimi çok uzaktı kimi pahalı kimi oyaladı kimide sadece para tuzağı doktor ve hastahane önerileriniz varsa yazın lütfen

hayırlı ramazanlar ve hayırlı geceler çok uzun tutmicam sizden ricam istanbul ataşehirde mevlana mahallesinde oturuyorum 6 senedir çocuğum olmuyor tedavi için sürekli ya kadıköy yada üsküdara gidiyorum hastahane ataşehirdede var biliyorum ama daha önce gidip iyi sonuçlar alan kişilerden hastahane önerisi istiyorum lütfen inanın çok duacınız olurum 6 senedir hastahane yollarında çürüdüm resmen kimi çok uzaktı kimi pahalı kimi oyaladı kimide sadece para tuzağı doktor ve hastahane önerileriniz varsa yazın lütfen
Merhaba bende 2 yıldır beklıyorum suan tedavı aşamasındayım.. O kadar arastırdım gıdıp gorustum sonuc olarak ataşehir memorıal cem demirel olarak netlestım. Sızede tavsıye ederım . Benım dr secerken krıterım ne kadar basarılı tup bebek hastası olmş vs. Bahcecı bruksel amerıkan hast. Drken labaratuar acısındanda dusunursek memorıal dıyorum.
Ben şuan klomen kullnıyorum .2. Ve son kez . Sizi çok ıyı anlıyorum beklemenın verdıgı stres ve tahammulsuzluk zor. Dualarım sızınle

Gebzede Anadolu Sağlık Merkezi var
2006 yılında tüp bebek tedavisiyle bir tane kızım oldu
Güncel fiyatı ilaçlar dahil 10.000 tl

Umut tüp bebek merkezinde selen hanıma gidin. Benim ilk denemede tuttu,orada şahit olduğum birçok insan da var. Hem paragöz değiller sgk ile anlaşmalı....

fulya bahceci

oturdugun yerde doktor bılemıyorum ne yapayım fulya'da uzak ama

Bende çok araştırdım umut tüp bebekte karar kıldım bu hafta randevum var dr selen hanıma gideceğim.
Daha once hiç tüp bebek denemeniz oldu mu peki? Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

Back
X