Tedaviye yarın başlayacak olan var mı?

canım gittim doktora daha yeni geldim eve hemen yazayım dedim 15 tane yumurtam oluşmuş. salı günü tekrar çağırdı.ama miğdem bulanıyor başım ağrıyor bunlar ilacın yan etkisiymiş doktor öyle dedi.sizdede varmı butür şikayetler

Benim kontrolüm yarın. senin yumurtalarını söylemişler bana söylemediler.. Dozun azaldı mı umut? Aynı şikayetler bende de var bi de kabızlık ve bel ağrısı eklendi. Az önce 5. iğnemi oldum..

gozdemmmm cnm yumoslarin buyuyor..bel agrisi,kabizlik,kasik agrilari baslamasi normal..simdiden vucudunu duzene sok..kabizlik icin sabahlari ac karnina ilik su ic,bol bol salata lifli gidalar tuket,kayisi iyi gelir..transferden sonra kabiz olmaman gerek dikkat et kendine..ilac dozun yumurta gelisimine gore azalir belki yarin dusururler...

Canım benim ne zaman sıkılsam yetişiyosun. Allahım seni de feraha kavuştursun.. Benim içimi rahatlatıyosun.. Sende memorialde tedavi görmüştün sanırım. Merkezime, doktoruma güveniyorum ama tedirginim ilaçlardan. Şu anda sanki yüzümden ateş çıkıyo.. Başım sepet gibi, midem kötü en kötüsü yumurta toplamadan aşırı korkuyorumm...

dozum dün de aynıydı bügün 150 üniteye düşürdü dün bide orgalutran diye bi ilaca başladım üç gün yapacağım onuda salı günü kontrolum var şikayetleri sorarsan hepsi bendede var fazlasıyla

Hayatım bende yeni geldi hastaneden. Dozum gene değişmedi..225 yani ..Moralim bozuldu o yüzden. Bende cedrotide diye yeni bi iğneye daha başladım..1 saat arayla önce gonal f ssonra onu olacakmışım..Zaten iğneden korkuyorum.. Bugün 6. günümüz..Bitmez bu tedavi...

yumurta sayın belli oldumu o iğne ne içinmiş acaba

Senin orlagutanla aynı işi yapıyo sanırım. Gonal f yumurta büyütüyomoş, cetrodite yumurtanın kendiliğinden çatlamasını önlüyomuş. Yumurta sayısı gene söylemedi ama 10 dan fazla olur dedi..6.5 mm olmuşlar ama dozum hala aynı. Moralim çok kötü..yan etkilerden ödüm patlıyo. su toplarız falan. Korkumdan eşime tartı aldırdım. Habire tartılıp duruyorum. Sen nasılsın?

benimkini azalttı 150 düştü seninkide belki bidaki kontrolden sonra düşer merak etme benimkilerde yarım saat arayla seninkinin tam tersi ben önce orgarutranı yarım saat sonrada puregonu yapıyorum canım

benimkini azalttı 150 düştü seninkide belki bidaki kontrolden sonra düşer merak etme benimkilerde yarım saat arayla seninkinin tam tersi ben önce orgarutranı yarım saat sonrada puregonu yapıyorum canım

Başım ve midem geçmedi. Artık gündüzleri de hiç aralıksız bulantı ve baş ağrısı yaşıyorumm. Minoset ve bulantı için emedur iç dedi. Akşama saklıyorum iğneden sonra içicem artık.

benimkilerin boyutu 14.5 en büyüğü en küçüğüde 4 e kadar düşüyo evet doğru diyorsun çatlamayı önlesin diye ikiside çünki içlerinde büyümüş olanlar çok var.ben dün kötüydüm ama buğün çok şükür iyiyiy.dün nerdeyse hastaneye gidecek kadar kötüydüm baş ağrısı bulantı çok kötüydü gece doktorumu ardı eşim ağrı kesici içebilirsin dedi içtim şimdi iyiyim moralinide hiç bozma bence stres yok okeymi

Ewt benimkilerdede 12,13 mm olanlar var. Onların çatlamasından korkuyolar heralde..Bitse şu tedavi bi oh desek valla şimdiden bunaldım. Şu başım ağrımasa... Yanaklarım da kıpkırmızı elma şekeri gibi. Zaten sıcak ...Korkuyorum vallla. Diğer iğnen kaçlık. 0.25 yazıyo benimkinde...

arkadaşlar ben de 5. iğnemi oldum saat 5 de.... yarın kontrol var bugun bıraz karın ağrısı ve sıslık var ben baştan beri iki iğne oluyorum bir gobısın sagına bır soluna aynı anda.. bakalım doktorum ne dıyecek yarın sıze yazarım..:)

yok canım dün ben oldum birini bugün ikincisini yapacam Allah izin verirse yarında yapacam son zaten toplam 3 doz yapacam yani

Canım iğnemi oldum ağrı kesici içtim biraz daha iyiyim. Doktor uyarmıştı kızarabilir falan die... Karnım kıpkırmızı oldu ilaçtan. Kaşıntı oldu hafif..Şimdi dha iyiyim. Kontrolüm var zaten salı günü. Sonra hergün gidicekmişim. Her gittiğimde kan alıyolar...Senden de alıyolar mı?Kollarım mosmor oldu valla. Ay biz doğuramayızda bu pimpiriklilikle:))) Sen iyi misin?

selam arkadaşlar.bende cumartesi gittim 2.kontrole yumurtalarımın en büyüğü 10 mm olmuş.dozu değiştirmedi 225 hala.yarın tekrar gidicem kontrole bakalım yumoşlar kaç mm olmuş.entriometrıum kalınlığıda 6 mm miş.hemşireye söylerken duydum.ya kızlar bende bugun aşırı akıntı başladı nie acaba şeffaf yapışkan akıntı.yarın sorucam bakalım.hepimizin allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…