Tedaviye yarın başlayacak olan var mı?

aramızda 1 gun var.ben çarsamba yaptım ilk iğnemi.ilk denemem zaten.birazda korkuyorum acaba yan etkıleri sonradan görürmuyum die.persembe kontrole gidicem belkı dozum düşer

aramızda 1 gun var.ben çarsamba yaptım ilk iğnemi.ilk denemem zaten.birazda korkuyorum acaba yan etkıleri sonradan görürmuyum die.persembe kontrole gidicem belkı dozum düşer

Bitti sayılır. Benim çatlatma iğnemi yarın vurucaklarmış büyük ihtimalle.. Zaten yan etkiler yumurta toplandıktan sonra görülüyomuş. Benimde ödüm patlıyo.. İlk denemem zaten.. Neyse ii düşünelim ii olsun.. Sizin sorununuz neydi? Bizde sorun sayı ve morfoloji bide.. O kadar yüksek doz kullandık..Hayırlısı..

gözde canım meraba bügün gittim doktora yumurta sayım 25 olmuş cumartesi toplanabilirmiş sende durumlar nasıl kaç yumo var

Bana gene sayı söylemedi.. Yarın çatlatma iğnesi olucakmışım büyük ihtimalle.. Bu akşam 150 lik iğne oldum.. Senin dozun kaç oldu ve ne zaman iğne olucaksın??Bu arada iyi misin?

niye söylemiyo bi gariplik yokmu sence şimdiye kadar demesi ğerekiyodu bence perşembe olacagım ben cumartesi toplanacak
benimki 100 düştü yarın son dozu yapacam yumurta sayım fazla olduğu için su toplama ihtimaline karşı perşembe hastaneye yatabilirmişim sende herhangi bişey varmı benim heryerim ağrıyor

Aslında net bişey söylemio..12 tane şu anda olgunlaşmış var ,diğerleri yetişebilir dio..Dolayısıyla net bi bilgim yok..Benim de kasıklarım, başım çatlıyo.. Midem aşırı bulanıyo.. Şu çatlatmayı olalım bakalım neler olucak. Nası bi önlem alacaklar hastenede???

perşembe günü albümin tedavvisine başlarız dedi daha sonra serum tedavisiyle devam ederr dedi eğer çok kötü olursan transer etmeyiz dedi. dondururuz yuurtalarını daha sonra transfer edeeriz dedi .yarın ben izine ayrılıp hastaneye yakın biryeerde kalaçagım her ihtimale karşı. çünki kendimi iyi hissetmiyorum

Fırsat bulursan yaz merak ederim.. Hakkımızda hayırlısı olsun..İnşallah herşey güzel olur...

bizde sorun sperm hareketi az die.bide benim romatizmam var onun içinde iğne oluyorum haftada 2 kere bugun anlıyacağın 3 tane iğne oldum.allahım inşaallah hepimizin hayırlısı ile sonuçlanır.

arkadaslar bende dun kontrole gıttım iğnelerım 3 e cıktı gobekten 3 iğne oluyorumen son verdıgı yumurtaların catlamasını onluyormus... benımde kasıklarım ve goguslerım ağrıyor ve psıkolojık olarak cok bıtkınım dokunsanız aglar durumdayım.. yarın tekrar kontrol var...

Yarın haber ver bakalım.. Benimde kontrolüm var yarın..Aynı durumdayım....Benimde her yerim ağrıyo...

neden kendin yapmıyosun.oda göbekten.yumurtaların ne zaman toplanacak.allah yardımcın olsun.hadi hayırlısı yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.heyecan dorukta vallaa

Hayatım hastanenin prosedürü böyleymiş.. Mutlaka hastanede olmamız gerekiyomuş...Saati önemliymiş ,onların saatine göre olması gerekiyomuş..Ben zaten kalçadan sandım,koldan yaptılar. İki tane oldumm bu arada. İki kolumdan birden oldumm..Toplama cuma günü kısmet olursa..Seninde yarın belli olur heralde.. Bakalım neler olucak??

bende kontrolden geldim.puregonu 200 e düşürdü.cetrodide ye devamcumartesi tekrar çağırdı.herhalde pazartesi olur die düşünüyorum toplama.hayırlısı.bana uzun gibi geldi tedavi .en büyük yumurtam 18 mm miş.15e yakın yumurta saydı hemşireye dr hanım.kan aldılar e2 için.entrımetrıum da 11mm olmuş.hepimiz için hayırlısı.yarın da senin toplama olcakmış allah yardımcın olsun.

Benim dün 19.5 yumurta vardı 3 tane.. Belki benim o yüzden kısa sürdü... Bugün tekrar gittim hastaneye.Kan aldılar,yarın ki toplama saatini netleştirmek içinmiş.. Saat 8.30 da çağırdılar.. O kadar korkuyorum ki.. Dua edin ne olur... Umuttan ne haber acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…