Tedbirini al Dua yine elden bırakma Haydi Tüp bebek deneyimlerinizi için el ele

Insallah tutunma belirtileridir öyle umuy edelim. Doktorlar cok istirahat taraftarı değil nasıl rahat ediyorsan oyle davran. Allah yardimcin olsun inşallah

Teşekkür ederim sana bu şansimi iyi degerlendirecem. Kullanmam gereken ne varsa soracam. Sende hamilesin herhalde insallah bebişini sag saglim kucagina alirsin
Amin canimm evet 3 denemede kaldım ondan sözleri çok iyi anlıyorum rabbim sana da nasip etsin hayırlı bi evlat

vay be not aldım insallah benimde boyle olur

mutlaka dene bende talep edeceğim

hangi merkez melek6868

Ben de 4 yıldır bekliyorum canım hayırlısı inşallah kaç çıktı amh degerin
bende 5 yıldır bekliyorum insallah bu sefer olur Bursadan ist la gideceğim insallah tedaviye tam başlıcaktım bazı sebeplerden dolayı ara verdim doktorum gelme ara verelim dedi çok düşünceliler paraya değil başarıya odaklılar

melek6868 NE ZAMAN EMRİYONU TRANSFER ETTİRİCEN
Simdi adet olmayı bekliyorum eylul ayında negatifle sonuçlanmıştı buay görüşmeye gidecem tek embriyom kaldı onu deneyeceğiz. Kayseri Acıbadem hastanesine gidiyorum. Bu merkezde 2.denenem oldu artık son denemeyide yapıp yoluma devam etmek istiyorum. Çok yoruldum Allah hayırlısını versin

KızlR selam
Elimde kalan ilaçlarım var isteyen olursa özelden yazabilir
Bursa’dayim

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…