- Konu Sahibi Vildan kuzum
-
Insallah tutunma belirtileridir öyle umuy edelim. Doktorlar cok istirahat taraftarı değil nasıl rahat ediyorsan oyle davran. Allah yardimcin olsun inşallahKızlar bugun transferim 6.günü daha sık kasık ayrım oluyor özellikle haraket ettiğimde oluyor birde göğüs hassasiyeti başladı belirti olabilir mi hareket etmeye korkuyorum ben birde çok yatmadım genelde dolaşıyorum falan ondan mı acaba
Teşekkür ederim sana bu şansimi iyi degerlendirecem. Kullanmam gereken ne varsa soracam. Sende hamilesin herhalde insallah bebişini sag saglim kucagina alirsinAmin cnimm rabbim yardımcın olsun bana yumurta toplandıktan sonra taktılar madem tek yumurta her ihtimali degerlendir
Amin canimm evet 3 denemede kaldım ondan sözleri çok iyi anlıyorum rabbim sana da nasip etsin hayırlı bi evlatTeşekkür ederim sana bu şansimi iyi degerlendirecem. Kullanmam gereken ne varsa soracam. Sende hamilesin herhalde insallah bebişini sag saglim kucagina alirsin
Amin inşaallah canımAmin canimm evet 3 denemede kaldım ondan sözleri çok iyi anlıyorum rabbim sana da nasip etsin hayırlı bi evlat
vay be not aldım insallah benimde boyle olurYa kızlar Allah razı icin tüp bebek transferi olmadan önce doktorunuzdan bağışıklık sistemini güçlenmesi için serum isteyin ya zaten esiniz alacak 36 lira falan sadece hemsire takacak o kadar çünkü bu gün tv de de özledim 15 defa tüp bebek yapan kadın sürekli negatif gormus bu bağlılık serumu sayesinde bebegi tutunmus ve bende bu serum sayesinde belki de pozitifi gördüm
mutlaka dene bende talep edeceğimCanım ya ben doktoruma demeyi düşünüyorum ama nasıl bir tepki verir bilmiyorum. Doktorlar genelde böyle şeyleri araştırmazlar mı sonucta biz zor bid süreçten geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun şansımı deneyeceğim
hangi merkez melek6868Canım ya ben doktoruma demeyi düşünüyorum ama nasıl bir tepki verir bilmiyorum. Doktorlar genelde böyle şeyleri araştırmazlar mı sonucta biz zor bid süreçten geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun şansımı deneyeceğim
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH TUTUNUYORDURInsallah tutunma belirtileridir öyle umuy edelim. Doktorlar cok istirahat taraftarı değil nasıl rahat ediyorsan oyle davran. Allah yardimcin olsun inşallah
Neden ttmamıs peki ?Ben 28 eşim 32 yaşında 2.denememizi aralıkta düşünüyoruz görünürde sorun yokmuş doktorlar öyle diyor yani hayırlısı rabbimden
bende 5 yıldır bekliyorum insallah bu sefer olur Bursadan ist la gideceğim insallah tedaviye tam başlıcaktım bazı sebeplerden dolayı ara verdim doktorum gelme ara verelim dedi çok düşünceliler paraya değil başarıya odaklılarBen de 4 yıldır bekliyorum canım hayırlısı inşallah kaç çıktı amh degerin
Canım ya yumurtalıkların fazla uyarılmasından dolayı yumurtalıklar karında falan sıvı birikiyor Allah korusun bazen o kadar şiddetli oluyorki karından sıvıyı çekmek zorunda kalıyorlar.Allah yaşatmasın zor bir işlem gerçi yaşadığımız hangi şey kolay ki
hangi merkezAmin cnimm rabbim yardımcın olsun bana yumurta toplandıktan sonra taktılar madem tek yumurta her ihtimali degerlendir
Simdi adet olmayı bekliyorum eylul ayında negatifle sonuçlanmıştı buay görüşmeye gidecem tek embriyom kaldı onu deneyeceğiz. Kayseri Acıbadem hastanesine gidiyorum. Bu merkezde 2.denenem oldu artık son denemeyide yapıp yoluma devam etmek istiyorum. Çok yoruldum Allah hayırlısını versinmelek6868 NE ZAMAN EMRİYONU TRANSFER ETTİRİCEN
Kocaeli üniversitesi de canımhangi merkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?