cok haklısın bi daha ona güvenemem ama simdi mesaj atmıs bana hemen ulasmazsan bunları yayınlarım diye. daha önce ben salaklık edip istedigini yapmıstım o panikle ve bana yapmasaydın da yayınlamazdım demisti ama simdi tekrar tehdit ediyor. sizce korkmuyormus gibi yapıp istedigini yap umrumda degil falan mı desem yoksa hic cevap vermeyip engellesem mi? cok korkuyorum ya
bir ay önce falan
bence seni özel yazışmaları afişe etmekle suçluyorsa ve sence de ciddiyse hiç durma sen tehdit et onu.bence blöf yapıyor gibi ama neyse
siz de size dert açan ve yardım bekleyen birine burda gelip ahlak dersi veriyorsunuz bence bu ilginç. ben yaptıklarımı hiçbir zaman savunmadım bu konuda, küçük bi yerde yaşadığım için bunun duyulması hayatımı mahvedebilir. ama bunu nasıl ne şartlarda yaşadığımı bilmeden böyle bir yorum yapamazsınız. neyse, teşekkürler yine de.Biriyle birlikte olurken tereddüt etmiyorsun ama bunu herkesin görmesinden korkuyorsun ilginç...
Bir kere de yaptığınızın arkasında durun, ya da hiç yapmayın.
Konuya gelince de havlayan köpek ısırmaz
Korkmayın ve korktuğunuzu da sakın belli etmeyin.Böyleleri bir şey yapmazlar ama korkunuzdan zevk alırlar daha da üstünüze giderler.Ona elinden geleni yap bakalım yarın savcılığa gidiyorum de.Yazılarını da paylaşırsa savcılığa verdiğin suç dilekçesini insanlara söylersin ve benim adresimi hackledi dersin.Sürekli peşimden koşuyordu yüz vermedim intikam almak istemiş filan dersin.Böylelerinin hakkından ancak bu şekilde gelinir.
Biriyle birlikte olurken tereddüt etmiyorsun ama bunu herkesin görmesinden korkuyorsun ilginç...
Bir kere de yaptığınızın arkasında durun, ya da hiç yapmayın.
Konuya gelince de havlayan köpek ısırmaz
Ne yaptın isteği olan panikle sen o webcm şocu kaydetmediğini nereden biliyorsun ? Ne yazarsak yazalım yine yapacaksın kendin kaşınmışsın bir kişi olmuşu bırak kaç kişi oldu ? Adamın gözünde ne mal olduğun belli dediğinide yapar bu saatten sonra ya devam edeceksin yada bırakacaksın bunları savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın ama unutma daha öncede birlikte olduk vs.oda bir şeyler söyleyecek...
Arkasında duramazsan yapma ya bune ?
Senden ne talep ediyor peki?
Görüntülü konuşma derken...
Çıplak görüşme mi
Başka bir adres al.Erkek olarak yaz cinsiyetini.
İlişkisi var yap durumunu da.
Okulunu vs salla bişeyler.
Arkadaş listesine de kendini ekle.Başka birkaç kızlı erkekli kişiler ekle.
Profilini gizli yap göremesin.
Ordan buna mesaj yaz.Birdaha yeğenimi rahatsız edersen Allah yarattı demem veririm savcılığa.
Ayağını denk al yoksaben aldırırım de
Birdaha bulaşacağını sanmam.
Kaç yaşındasınız yahu bi'de kanıt olsun der gibi kamera açmışsınız. Kamera olayı olmasaydı hesabım hacklendi der işin içinden çıkardın. Herneyse olan olmuş artık. Gayet dik durarak "seni şikayet ediyorum yarın buyur istediğini yap, son gülen iyi gülermiş" de.
Bi kendinize gelin önce bu nasıl bi tavır ya? Şurda yardım istedik diye iki dakikada or-spu muamelesi yaptınız resmen.evet webcam açtım ama soyunmadım. ayrıca kaydetmiş olsa da yüzüm gözükmüyor. kaç kişi oldu diyorsunuz bir de. ayıp yahu. kendimi zorda hissedip şuraya yazayım belki bi çare bulunur dedim. kadına en büyük düşman kadınmış. yazık! linç edin tam olsun.
tamam sakin olun biraz..
ortada bi sorun var ve sakin kafayla karar verilir.
Bi kendinize gelin önce bu nasıl bi tavır ya? Şurda yardım istedik diye iki dakikada or-spu muamelesi yaptınız resmen.evet webcam açtım ama soyunmadım. ayrıca kaydetmiş olsa da yüzüm gözükmüyor. kaç kişi oldu diyorsunuz bir de. ayıp yahu. kendimi zorda hissedip şuraya yazayım belki bi çare bulunur dedim. kadına en büyük düşman kadınmış. yazık! linç edin tam olsun.
tekrar söylüyorum, kendimi savunmak için değil ama kamerada yüzüm gözükmüyor. onunla ilgili bi kanıt süremez ortaya.beni ilgilendiren kısım konuşmalar yani. ama teşekkür ederim yorumunuz için.
sen boşver canım bunları.boşa dememişler kadının en büyük düşmanı yine kadındır diye.bu arkadaşların hepsi el değmemiş ahlak ve namus timsali oldukları için bi de kendilerini namus bekçisi sandıkları için böyle boş laf konuşuyolar.kendileri sıfır hatasızlar ya zaten.he de geç cvp bile verme.sorununa gelince de o itle daha fazla muhattap olma hiiiçbişicik yapamaz o kdr kolay değil o işler.
(null)
gece gece o kadar süper saçmalamışsın ki sesli güldüm :)
"Biriyle birlikte olurken tereddüt etmiyorsun ama bunu herkesin görmesinden korkuyorsun ilginç..."
biriyle birlikte olduğunu herkesin bilmesi mi gerekiyo? özel hayat denen bişey var herkesin kendine göre yaşanmışlıkları ve sırları var sanırım böyle konuşabildiğine göre sen hayatındaki her şeyi tereddüt etmeden yaptın ve utanacak hiçbişeyin yok..ne mantık ya..sırf kuru muhalefet olmak için yazmışsın boş laf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?