konuşmaların nesini yayınlayacakmış?
adı soyadı şu olan kişinin konuşmalarıdır gibi bişey mi yapacak?
tekrar söylüyorum, kendimi savunmak için değil ama kamerada yüzüm gözükmüyor. onunla ilgili bi kanıt süremez ortaya.beni ilgilendiren kısım konuşmalar yani. ama teşekkür ederim yorumunuz için.
çok haklısınız. nedenini niçinini sorgulamadan bir insana laf etmek çok kolay geliyor. ama neyi neden ne şartlarda yaptığımı ben biliyorum. umarım dediğiniz gibi olur. gece gece kendimi yedim bitirdim burda. :/
hayır modern ve çağdaş bir kadınsın sen canım cinselliği yaşamana lafım yok yaptın arkasında dur kamera niye açıyorsun ohh yüzüm gözkmüyor hallettim mi sanıyorsun konu açman bile saçma direk savcılığa vereceksin görecek günü bu erkeklerin en büyük rahatlığı senin gibi kadınların tavırlarıdır. Cinsellik hakkın kime ne yaşadın arkasında dur içkiliydim anlattım alkolü geç içindeklileri dışarı vurmuşsun ve ne olur ise olsun karşı tarafın bunu daha sonra lanse etme hakkı yoktur he diyelim oldu benim hayatım diyemiyorsan bundan uzak duracaksın sonra bir kere yaptı geriside geliyor nasılsa birlikte oluyorlar lafını doğruşayan şıksın sen şuan birde onun gözünden bak kendine.
Evet utanacak bir şeyim yok benim. Eğer biriyle ilişkiye girmeyi utanılacak bir şey olarak görüyorsa küçük yerde yaşıyorum duyulmasın diyorsa yapmayacaktı o zaman ne şekilde olursa olsun.
Ha utanılacak bir şey değilse madem o zaman herkesin bilmesinde de bir sorun yok bence.
Biriyle birlikte olmasını tabiki herkesin bilmesi gerekmiyor, ama hem biriyle birlikte olup hem bunu başkasına anlatan kendisi.
İnsanlar öyle bir hale gelmiş ki alkollüydüm anlattım diyor ohh ne ala. Sonra da burda yardım istiyor.
Muhalefet için yazmadım ama neyse siz devam edin
Biriyle sevişmeyi ne şartlarda yapabilirsin ki anlamıyorum?
Zorla mı yaptın?
Beni zaten ilgilendirmiyor kiinle birlikte olursan ol ama arkasında dur yaptığın şeyin.
eeeh yeter yaa. herkese tek tek açıklayamıcam. bu şekil düşünen arkadaşları konunun dışına alabilir miyiz? rica ediyorum. bi halden anlayın be.
ya kusura bakmayın ama kendinizi ifade etmeye çalıştığınız tavır, kullandığınız ifadeler bile o kadar yanlış ki. ben kimseye bir şey savunamayacağım için bilinmesini istemiyorum ve bunun için çabalıyorum. burda benim kimle neden birlikte olduğumu konuşmuyoruz. ya da bundan gurur duyup duymadığımı."benim gibi" kadınlardan kastınız ne anlayamıyorum ama panik yaptığımı ve ona nasıl yaklaşmam gerektiğini sordum. ve "sizin gibi" bi kadın olmaktansa böyle olmayı tercih ederim.
sen görme o yorumları herkes aynı düşünemez ki.şu an senin için en mantıklı çözüm yolunu bulmaya çalışıyoruz.
Keşke benim gibi kadın olsaydın şuan bu konuyu açmıyor hatta webcamde soyunmuyor olurdun. Ben cinselliğe karşı değilim yaşadımda canım senin gibi kadınlar yapar sonra en uffak bir şeyde ne yapacm ben der hatta iş ilişkiye girmeye kadar gider benim gördüğüm çevreden bu.
Senin yaklaşımın arkasında durmandır dimdik şekilde ve tehdit girdiğinde ağzının payını vermen hatta şikayet etmendir savcılığa yaptın ne olmuş silah zoru ile mi oldu ilişkin ?
Arkadaş listen açıkmıydı akrabaların ailen açıkmıydı onları görmüş olabilir mi? Paylaşmını beğenenler çoğunluk ile kimlerdi ? Bunları almış olabilir kendi duvarından ziyade onlara ekran görüntüsü yollayabilir.
eeeh yeter yaa. herkese tek tek açıklayamıcam. bu şekil düşünen arkadaşları konunun dışına alabilir miyiz? rica ediyorum. bi halden anlayın be.
içinden kerpetenle seçip alıyorsunuz resmen. size diyecek bir şeyim yok.
Herkes hata yapar arkadaşlar.
İşi gene hakaret boyutuna getirmiş bile bazılarımız :26:
Senin ne mal olduğunu biliyor vs...Çok çirkin şeyler bunlar.
Yarın öbürgün ne yaşayacağımızı kimse bilemez.
Düşene bir tekme de iz atarsak insanlığımız kalır mı :26:
Konu sahibi az evvelk fikrim nasıldı? Erkek olarak hesap almak ve ağzının payını vermek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?