Tehdit ediliyorum

tekrar söylüyorum, kendimi savunmak için değil ama kamerada yüzüm gözükmüyor. onunla ilgili bi kanıt süremez ortaya.beni ilgilendiren kısım konuşmalar yani. ama teşekkür ederim yorumunuz için.

Arkadaşım yüzün gözükmüyorsa stres yapma bence hatta diklen işte şikayet ederim diye. Korktuğunu anlayınca daha fazla üstüne gelecek çünkü... Yaydığını düşün ne olur ki en fazla "ayy hesabım eklenmişti bak neler oldu " dersin millete.

Geçmiş olsun.

yayinlarim dedigi konusmalar mi?

bu arakdasiniz ise yani noramlde yüz yüze tanistigniz

bunu yapmaz,yapamaz..

ya da yaz duvarina beni tehdit edip sürekli rahatsiz ediyorsun,yarin savciliga gidiyorum oradan devam et diye ne derse desin artik onun dediklerine bakmaz..

ayrica herkes hata yapabilir,hata yapinca düsene vurmamak gerek

çok haklısınız. nedenini niçinini sorgulamadan bir insana laf etmek çok kolay geliyor. ama neyi neden ne şartlarda yaptığımı ben biliyorum. umarım dediğiniz gibi olur. gece gece kendimi yedim bitirdim burda. :/

Biriyle sevişmeyi ne şartlarda yapabilirsin ki anlamıyorum?
Zorla mı yaptın?
Beni zaten ilgilendirmiyor kiinle birlikte olursan ol ama arkasında dur yaptığın şeyin.

ya kusura bakmayın ama kendinizi ifade etmeye çalıştığınız tavır, kullandığınız ifadeler bile o kadar yanlış ki. ben kimseye bir şey savunamayacağım için bilinmesini istemiyorum ve bunun için çabalıyorum. burda benim kimle neden birlikte olduğumu konuşmuyoruz. ya da bundan gurur duyup duymadığımı."benim gibi" kadınlardan kastınız ne anlayamıyorum ama panik yaptığımı ve ona nasıl yaklaşmam gerektiğini sordum. ve "sizin gibi" bi kadın olmaktansa böyle olmayı tercih ederim.

insanlar hatalar yapabilirler..benim o cevabı yazdığım arkadaşın yaptıklarını onayladığım anlamına gelmiyo sadece hata yaptığının zaten farkında iyice yanlışa mı sürüklensin.kaç tane haber okumuyo muyuz şantaj yüzünden fuhuş batağına sürüklenen küçücük kızlar..onun yaptığı hata bizi ilgilendirmez biz sadece onu düştüğü durumdan kurtarmak için fikir bildirebiliriz o kadar..sonuçta yeri geliyo öz ana baba evladının hayatına karışamıyo biz burda bu kıza saysak ne sövsek ne..sadece üstümüze düşeni yapalım o kadar.

Biriyle sevişmeyi ne şartlarda yapabilirsin ki anlamıyorum?
Zorla mı yaptın?
Beni zaten ilgilendirmiyor kiinle birlikte olursan ol ama arkasında dur yaptığın şeyin.

eeeh yeter yaa. herkese tek tek açıklayamıcam. bu şekil düşünen arkadaşları konunun dışına alabilir miyiz? rica ediyorum. bi halden anlayın be.

eeeh yeter yaa. herkese tek tek açıklayamıcam. bu şekil düşünen arkadaşları konunun dışına alabilir miyiz? rica ediyorum. bi halden anlayın be.

sen görme o yorumları herkes aynı düşünemez ki.şu an senin için en mantıklı çözüm yolunu bulmaya çalışıyoruz.

yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. kendini bilmez insanlardan da tek ricam yorum yapmamaları. ilk mesajımda ne kadar üzgün ve zorda olduğum belliyken burda üzerime gelmeniz insanlığa sığmaz. cidden pişman ettiniz ya.

tehdit mesajlari duruyorsa soyle yap, facebook'a sikayet et en geç yarin hesabi kapatilir, yarin onu ara "savciliga gittim de mesajlari gosterdim ve facebook hesabini verdim, biraz aklin varsa bir daha bana bulasmazsin" de..
face'i kapaninca o savcilik yapti zanneder korkusundan hiçbisey yapmaz...
eger bu da içini rahatlatmaya yetmezse virus yolla bilgisayarina format atmak zorunda kalsin..

Keşke benim gibi kadın olsaydın şuan bu konuyu açmıyor hatta webcamde soyunmuyor olurdun. Ben cinselliğe karşı değilim yaşadımda canım senin gibi kadınlar yapar sonra en uffak bir şeyde ne yapacm ben der hatta iş ilişkiye girmeye kadar gider benim gördüğüm çevreden bu.

Senin yaklaşımın arkasında durmandır dimdik şekilde ve tehdit girdiğinde ağzının payını vermen hatta şikayet etmendir savcılığa yaptın ne olmuş silah zoru ile mi oldu ilişkin ?

Arkadaş listen açıkmıydı akrabaların ailen açıkmıydı onları görmüş olabilir mi? Paylaşmını beğenenler çoğunluk ile kimlerdi ? Bunları almış olabilir kendi duvarından ziyade onlara ekran görüntüsü yollayabilir.

sen görme o yorumları herkes aynı düşünemez ki.şu an senin için en mantıklı çözüm yolunu bulmaya çalışıyoruz.

yardım etmeye çalışanlara gerçekten minnettarım ama bu da yapılacak şey değil. inanın çok kötü hissettim kendimi.

içinden kerpetenle seçip alıyorsunuz resmen. size diyecek bir şeyim yok.

Senden tam olarak ne istiyor? Bence suyuna gitmeyi dene , ters psikoloji .

Halden anlamak mı anlıyorum canım halini anlamaz mıyım :)
Umarım bir çözüm bulursunn :)

Herkes hata yapar arkadaşlar.
İşi gene hakaret boyutuna getirmiş bile bazılarımız :26:
Senin ne mal olduğunu biliyor vs...Çok çirkin şeyler bunlar.
Yarın öbürgün ne yaşayacağımızı kimse bilemez.
Düşene bir tekme de iz atarsak insanlığımız kalır mı :26:
Konu sahibi az evvelk fikrim nasıldı? Erkek olarak hesap almak ve ağzının payını vermek...

içinden kerpetenle seçip alıyorsunuz resmen. size diyecek bir şeyim yok.

Neyi kerpeten ile alıyorum acaba ? Neyse aman kimse duymasın siz webcam ile de durmazsınız sanırım konunuza yazmıyorum şu yorumunuza bakın cevap veremediğinz için diyecek lafınız yok aslında.

Yapacağın belli ama senin niyetin kimse duymadan hal etmek kusura bakma böyle çözemeyeceksin bu konuyu o ve arkadaşları da başlayacak...

Karşıdakinin kişiliğiyle alakalı biraz.Yani ya şikayet edeceksin ya da tamam istediğini yapıyorum diyeceksin.Ama sakın unutma bir kere istediğini yaparsan o isteklerin devamı gelir ve seni zor duruma düşürebilir.

onu da düşündüm canım. ama iş büyür de yüzleşme kısmına gelirse ve sahte olduğu ortaya çıkarsa diye düşündüm sonra. şimdilik bir kız hesabı açıp ekleyip paylaşıyor mu diye bakacağım. tabi ilk iş savcılığa gideceğim. desteğiniz için teşekkür ederim.

o haysiyetsiz kadar aklın yok mu senin
o nasıl tehdit ediyorsa sen de öle tehdit et
ama boşta bırakma yarın ilk işin şikayet etmek olsun
hiç bir şey yapılmasa bile sonunda ortalığa çıkması onun ne mal olduğunu gösterecek
sence o gerizekalı bunu düşünemiyor mu
sadece ne koparsam kar diye belli etmiyor
30 saate kadarmış
papucumun ahmağı
hiç tatlı canını sıkma güzelce yat uyu yarın savcılığa gitmeyi de unutma
umarım tanımadığın insanlarla neler konuşman gerektiğini de öğrenmişsindir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…