Neyi kerpeten ile alıyorum acaba ? Neyse aman kimse duymasın siz webcam ile de durmazsınız sanırım konunuza yazmıyorum şu yorumunuza bakın cevap veremediğinz için diyecek lafınız yok aslında.
Yapacağın belli ama senin niyetin kimse duymadan hal etmek kusura bakma böyle çözemeyeceksin bu konuyu o ve arkadaşları da başlayacak...
seyyahalemi
o haysiyetsiz kadar aklın yok mu senin
o nasıl tehdit ediyorsa sen de öle tehdit et
ama boşta bırakma yarın ilk işin şikayet etmek olsun
hiç bir şey yapılmasa bile sonunda ortalığa çıkması onun ne mal olduğunu gösterecek
sence o gerizekalı bunu düşünemiyor mu
sadece ne koparsam kar diye belli etmiyor
30 saate kadarmış
papucumun ahmağı
hiç tatlı canını sıkma güzelce yat uyu yarın savcılığa gitmeyi de unutma
umarım tabımadığın insanlarla neler konuşman gerektiğini de öğrenmişsindir
elinde olan sadece konuşmalar ama sonuçta ismim yazıyor. :/ Korkudan kendi hesabımı bile dondurdum. Gecenin bu vaktinde şikayet edemeyeceğim için ne yapacağımı bilemedim. bana ulaşamazsa yayınlamaz belki diye umut ettim ama bilemiyorum. ya bi yandan yapamaz gibi geliyor çünkü " 30 saat içinde beni eklemezsen.." falan yazmış. poz kesiyor gibi yani. ama riske atabileceğim bir durum da değil. :/ o akşam biraz içkiliydim ve konuşmuşum. daha önce biriyle birlikte olduğumu söylemişim. normalde yapacağım bi hata değilidr ama oldu bir kere. :/
Bi kendinize gelin önce bu nasıl bi tavır ya? Şurda yardım istedik diye iki dakikada or-spu muamelesi yaptınız resmen.evet webcam açtım ama soyunmadım. ayrıca kaydetmiş olsa da yüzüm gözükmüyor. kaç kişi oldu diyorsunuz bir de. ayıp yahu. kendimi zorda hissedip şuraya yazayım belki bi çare bulunur dedim. kadına en büyük düşman kadınmış. yazık! linç edin tam olsun.
eeeh yeter yaa. herkese tek tek açıklayamıcam. bu şekil düşünen arkadaşları konunun dışına alabilir miyiz? rica ediyorum. bi halden anlayın be.
şu iki yorumun bırbırınden farklı.
soyunup soyunmamanı bılemem. yüzün gözükmediyse neden cam açtın?:26:amaç neydi?
Küçük bir yerde yaşıyorum demişsin yanlış anlamadıysam.Karşılaştınız mı hiç bu 1 ay içinde peki?
birileri yine başlamış ahlak dersi vermeye.
konu sahibi derdine çare bulmaya bulmaya çalışıyor.
hala 'yaparken sorun yok millet duyunca mı sorun oluyor' diye abuk yorumlar yapılıyor. kendileri sevişmeden önce eşi dostu arayıp haber veriyorlar sanırım.
ya da kendileri hiç yapmıyor ondan bu kadar saçmalıyorlar.
konu sahibi, savcılığa vereceğinizi söyleyin, diretirse de verin. bir arkadaş sahte hesaptan tehdit et falan demiş mantıklı bence. yayınlarsa da hesabım çalındı de.
hatta şimdiden yeni bir hesap aç kendi adına, arkadaşlarını ekle. ''hesabım çalındı yenisini açtım'' diye belirt.
Arkadasim hesabini dondur birak uzun sure acma, o insan kim oluyoda senin konusmalarini yayinlicak. Hadi diyelim yayinladi nerde yayinlicak?? Milletin isi gucu yok senin kiminle yattiginlami ilgilenicek. Sonucunda bu insan senin aileni filan tanimiyor sanal ortamda konustunuz. Havlayan kopek isirmaz. Sen ne kadar yapma etme korktugunu belirtirsen o bundan o kadar zevk alicak. Git ne yaparsan yap desen inan hic biseyde yapmaz.
Onu gectim bir daha webcam filan acma Allah korusun neler neler goruyoruz
birlikte olduğunuz şahıs size yakın mı
birbirinden farklı derken ikisinde farklı şeylerden bahsetmişim. sizin için özet geçeyim, o akşam facebookta bu kişiyle konuşurken biriyle birlikte olduğumu söylemişim. daha sonra konuşmanın tadını kaçırınca tersledim ve o akşam tehdit etmeye başladı. ekran görüntüsünü almış konuşmaların. kamera açmamı istedi. o panikle açtım ki ilk mesajda da belirttiğim gibi tamamen benim salaklığım bu olanlar. ama yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi soyunma falan yok. sadece askılıyla oturdum karşısında. bu kadar yani gördüğü. ama bazıları öyle çarpıttı ki sen webcam showla da durmazsın gibisinden..yazdığıma pişman oldum yani.
evet yanlış bır harekette bulunmuşsun, tanımadıgın bır ınsan sonuçta
o anda engelleseydın keşke onu, bır mesaj geçmişiyle kımseye bir şeyler söyleyemezdı, ayrıca kıme söyleyecektı ki? kımı tanıyor?
sapık olması konunun nerelere geldığınden bellı aslında.
nasıl bir konuşmanın içindeydınız ki, konu senın bırılerıyle bırlıkte olmana geldı.
resmı kaydetmıs olabılır, ama bu yeterlı bır şey değil
''yüzüm gözükmüyor'' dıyorsun zaten.
kanma o pisliğin bu tehdıtlerıne ,
''en kötü bişi olursa (sanmam) inkar edersın olur bıter.
''bır türlü yakamı bırakmadı, peşimde it gibi dolanıyor, hesabımı hacklemiş benım ağzımdan yazmıs''
kısacası her türlü sıyırırsın, şunu da bıl, boşa havlıyor
ancak senın gibilere gücü yeter.
gelme bu oyunlara, bir resımle ve mesaj geçmişiyle bir şey yapamaz.
bir kere diklen bak, bişi yapabılıyor mu...
tehdit etmenin cezası var, sizi tehdit ettiği mesajları, konuşmaları saklayın, gidip şikayette bulunun.
görüntüler konusunda birşey diyemem, ama tehditle sizden fazlasını koparmasına izin vermeyin, daha fazla tehdit edebilmesi için eline koz vermiş olursunuz.
haklısınız bu yüzden ne yapabilirim diye sormuştum zaten. çok teşekkür ederim. biraz olsun rahatladım.
ne kadar süre konuştunuz? iyiki buluşmamışsın, o zaman çok kötü olurdu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?