Tehdit ediliyorum

sizin de tarzınız özelden mesaj atıp kusura bakma demek burdan da saydırmak galiba. cevap veremediğim için değil sizi bir şeylere ikna etmekle uğraşamayacağım için yazmamayı tercih ettim. mümkünse siz cevap vermeyin zaten.

daha önce de dediğim gibi. beni korkutmaya çalıştığının farkındayım. fakat riske edemiyorum işte. dediğiniz gibi yapacağım. şikayet edeceğim. teşekkürler yorumunuz için.

şu iki yorumun bırbırınden farklı.

soyunup soyunmamanı bılemem. yüzün gözükmediyse neden cam açtın?:26:amaç neydi?

birileri yine başlamış ahlak dersi vermeye.
konu sahibi derdine çare bulmaya bulmaya çalışıyor.
hala 'yaparken sorun yok millet duyunca mı sorun oluyor' diye abuk yorumlar yapılıyor. kendileri sevişmeden önce eşi dostu arayıp haber veriyorlar sanırım.
ya da kendileri hiç yapmıyor ondan bu kadar saçmalıyorlar.

konu sahibi, savcılığa vereceğinizi söyleyin, diretirse de verin. bir arkadaş sahte hesaptan tehdit et falan demiş mantıklı bence. yayınlarsa da hesabım çalındı de.
hatta şimdiden yeni bir hesap aç kendi adına, arkadaşlarını ekle. ''hesabım çalındı yenisini açtım'' diye belirt.

Küçük bir yerde yaşıyorum demişsin yanlış anlamadıysam.Karşılaştınız mı hiç bu 1 ay içinde peki?

eeeh yeter yaa. herkese tek tek açıklayamıcam. bu şekil düşünen arkadaşları konunun dışına alabilir miyiz? rica ediyorum. bi halden anlayın be.

bosver sen onlari, zamaninda "ay majyaj yapiyo" "ay bu yasta kas aliyor" "kizim onunla gezme açik saçik giyiniyor" diyen kadinin bugun kizlari her hafta sonu yeni tanistiklari bir erkegin kollarinda sabahliyorlar, anneleri ise gece gunduz agliyor ama bas edemiyor.
Benim annem ise or***pu kiz yoktur butun kizlar iyidir derdi hep..
artik evliyim ve bir anne kizi için ne isterse ona sahibim (çok iyi bir es, bir meslek, dunyalar guzeli bir kiz...)
bunlara bizzat sahit oldugum için asla kimseyi YADIRGAMAM !

savcılığa vereceğini söyleme..

şu iki yorumun bırbırınden farklı.

soyunup soyunmamanı bılemem. yüzün gözükmediyse neden cam açtın?:26:amaç neydi?

birbirinden farklı derken ikisinde farklı şeylerden bahsetmişim. sizin için özet geçeyim, o akşam facebookta bu kişiyle konuşurken biriyle birlikte olduğumu söylemişim. daha sonra konuşmanın tadını kaçırınca tersledim ve o akşam tehdit etmeye başladı. ekran görüntüsünü almış konuşmaların. kamera açmamı istedi. o panikle açtım ki ilk mesajda da belirttiğim gibi tamamen benim salaklığım bu olanlar. ama yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi soyunma falan yok. sadece askılıyla oturdum karşısında. bu kadar yani gördüğü. ama bazıları öyle çarpıttı ki sen webcam showla da durmazsın gibisinden..yazdığıma pişman oldum yani.

Küçük bir yerde yaşıyorum demişsin yanlış anlamadıysam.Karşılaştınız mı hiç bu 1 ay içinde peki?

yaşadığım yer ayrı. normalde ankarada okuyorum. ama bu duyulursa kötü olur demek istedim. ve ankarada kimse bilmiyordu benim durumumu. bu çocukla da normalde tanışıklığımız yok.

Arkadasim hesabini dondur birak uzun sure acma, o insan kim oluyoda senin konusmalarini yayinlicak. Hadi diyelim yayinladi nerde yayinlicak?? Milletin isi gucu yok senin kiminle yattiginlami ilgilenicek. Sonucunda bu insan senin aileni filan tanimiyor sanal ortamda konustunuz. Havlayan kopek isirmaz. Sen ne kadar yapma etme korktugunu belirtirsen o bundan o kadar zevk alicak. Git ne yaparsan yap desen inan hic biseyde yapmaz.
Onu gectim bir daha webcam filan acma Allah korusun neler neler goruyoruz

Evet dediğiniz gibi yapacağım sanırım. Mantıklı. Teşekkür ediyorum gerçekten.

haklısınız umarım dediğiniz gibi sonuçlanır. kimselere anlatamıyorum, sorun bende mi anlamadım. hadi bu akşam da webcam açıp show yapayım diyen bir insan değilim. o panikle ondan başka çarem yokmuş gibi geldi. ki hatamdan ders aldığım da belli. niye bu kadar üstüme geldiler anlamadım.

birlikte olduğunuz şahıs size yakın mı

birlikte olduğum derken? ben beni tehdit eden kişiyle birlikte olmadım, yüz yüze gelmedim. beni yakınen tanımıyor. sadece facebookta ekliydi 1 gün sonra sildim. şu an şikayet edip engelledim.

evet yanlış bır harekette bulunmuşsun, tanımadıgın bır ınsan sonuçta
o anda engelleseydın keşke onu, bır mesaj geçmişiyle kımseye bir şeyler söyleyemezdı, ayrıca kıme söyleyecektı ki? kımı tanıyor?
sapık olması konunun nerelere geldığınden bellı aslında.
nasıl bir konuşmanın içindeydınız ki, konu senın bırılerıyle bırlıkte olmana geldı.

resmı kaydetmıs olabılır, ama bu yeterlı bır şey değil
''yüzüm gözükmüyor'' dıyorsun zaten.

kanma o pisliğin bu tehdıtlerıne ,
''en kötü bişi olursa (sanmam) inkar edersın olur bıter.
''bır türlü yakamı bırakmadı, peşimde it gibi dolanıyor, hesabımı hacklemiş benım ağzımdan yazmıs''
kısacası her türlü sıyırırsın, şunu da bıl, boşa havlıyor
ancak senın gibilere gücü yeter.
gelme bu oyunlara, bir resımle ve mesaj geçmişiyle bir şey yapamaz.
bir kere diklen bak, bişi yapabılıyor mu...

Son düzenleme:
tehdit etmenin cezası var, sizi tehdit ettiği mesajları, konuşmaları saklayın, gidip şikayette bulunun.

görüntüler konusunda birşey diyemem, ama tehditle sizden fazlasını koparmasına izin vermeyin, daha fazla tehdit edebilmesi için eline koz vermiş olursunuz.

haklısınız bu yüzden ne yapabilirim diye sormuştum zaten. çok teşekkür ederim. biraz olsun rahatladım.

ne kadar süre konuştunuz? iyiki buluşmamışsın, o zaman çok kötü olurdu işte.

sadece bir akşam konuştuk.bu olaydan sonra o ekran görüntülerini sildiğini söyledi ben de ardını yoklamadım açıkçası. ne bileyim. silebilirsin beni falan demişti. sildim bi daha hiç konuşmadık. tekrar tehdit ediyor şimdi. ama bu kez tamam diyemem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…