Böyleleri genelde bi halt yapamaz korkaklar bu kadar atıp tutar biz de eski komşularımız da farklı konusunu yaşamıştık tartışmadan sonra havaya zibidi silah çekti bende kahkaha atarak içeri girdim işte hep ailesinden gelen görgüsüzlükler çocuklara da yansıyor polise şikayet ettim gün boyunca kapılarına dayadım zoruna gitti tabi hepsinin

Bu arada yanlış anlaşılmasın doğulu bunlar komple arkamız önümüz yanımız her yerde bunlar var tek başlarına asla ve asla yüzüne bile bakmaz sataşamazlar ama kalabalık olsunlar ohooooo tavırları bir gör yani.. Ben de bi gün dayanamadım kavga sebebimiz de pitbull du en sonunda tartıştık biz annemle iki kişiyiz onlar 30 kişi valla asla geri adım atmadım hadi gelin yiyorsa kolay mı öyle saldırmak dedim bağırıp küfürler etmekten başka bi bok yapamadılar

Tabi cinayet işleyeni de oluyor psikopat oldu mu yapar da ama böyle durumda tehdit ettiği için polisi arayabilirsin lakin benim ilk tavsiyem taşınmanızdır ne olursa olsun her zaman huzursuz edecektir sizi diken üstünde yaşamak cidden çok kötü tecrübeli olduğum için biliyorum. Ayrıca eşiniz çok muhatap olmamış bu tavırlarla bence bi gün kavga olsa Allah korusun dayak yese o taşınalım der bence

Bizde de babam ciddiye almıyordu sürekli işte olduğu için tuzu kuruydu git konuş derdik yanaşmazdı kadın arasında ki tartışmaya eş girmemeli her zaman o ayrı da ciddi bi konu tehdit, şiddet oldu mu kesinlikle kendini göstermeli bizde erkek yok düşüncesiyle geldiler üstümüze karakola gidince yusuf yusuf oldular. Sözü geçen bizi koruyabilen bi baba isterdim amma asıl erkeklik annemle bizdeydi artık

Eşinizle oturup konuşun ciddi ciddi taşının derim biz şimdi sattık o güzelim müstakili ki 3.5 senedir onlar yüzünden satılmadı gelen bayılıyordu eve komşuya bakıyor vazgeçiyor haklı olarak bi ailenin 8 çocuğu var gürültüden bahsetmiyorum bile. Zar zor sattım üzülerek evimi gerçekten seviyordum ama çok şükür kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış öyle oldu arsa aldık şimdi ev yaptırdık taşınmayı bekliyoruz Allah'ın izniyle. Ev alma komşu al derler o kadar doğru ki insanın psikolojisini bozuyorlar çünkü huzur bulduğun yer evin normalde manyaklar yüzünden onu da bulamıyorsun.