Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kadar degiller emin olun.Sahiden onlar orada niye var
Gereksiz elemanlar
Bedenini bulamadığınız parçanin bedenini getirmek için varlar en basitinden. Aceleniz olduğunda 'x varmı sizde"diye sorabilmeniz ve varsa girip alıp çıkmanız,yoksa orada vakit kaybetmemeniz icin varlar. Düşünsenize koskoca bir mağazada kendi kendinize birşeyi arıyorsunuz bulamıyorsunuz haliyle tüm raflara askılara tek tek bakiyorsunuz ne kadar uzun sürerdi işiniz değilmi?Sahiden onlar orada niye var
Gereksiz elemanlar
muhtemelen daha kücüksün bende cok buyuk degilim ama bunu astım 30 yasındaymÖncelikle herkese merhabalar. Biliyorum çok büyük bir dert değil ama yine de kafama takılan bir durumu sizlere danışmak istedim.
Benim sıkıntım tek başıma alışveriş yapamıyorum. Sebebi kararsız olmam değil. Mağazalara tek girdiğimde sanki görevliler bana bakıp sürekli ne aramıştınız diye soracakmış gibi geliyor. Çekiniyorum. Normalde okul zamanları başka bir şehirde yaşıyorum ve alışveriş olsun cafe olsun hep arkadaşlarımla gittiğim için bunun sıkıntısını fazla hissetmemiştim. Bu şehirdeki samimi arkadaşlarım bir elin parmağını geçmez. Onlara alışverişe gitmeyi teklif etsem de bunu her zaman yapamıyorum sonuçta herkesin de kendi işi var.
Annemle de pek tarzlarımız uyuşmuyor onunla gittiğimizde de sorun çıkıyor. Dedim bu aralar kendime yeni bir şeyler alayım değişiklik olsun parama var vaktim var ama gidemiyorum tek başıma. Sizce benim özgüvenim mi eksik başka bir sıkıntı mı var. Bu arada aynı durum dışarıda yemek yerken veya cafeye giderken de geçerli. Okuyan herkese teşekkur ederim.
Aynı durum bende fazlasıyla mevcut malesef. Benim ki bir fobi gibi takıntılı bir hal aldı.Öncelikle herkese merhabalar. Biliyorum çok büyük bir dert değil ama yine de kafama takılan bir durumu sizlere danışmak istedim.
Benim sıkıntım tek başıma alışveriş yapamıyorum. Sebebi kararsız olmam değil. Mağazalara tek girdiğimde sanki görevliler bana bakıp sürekli ne aramıştınız diye soracakmış gibi geliyor. Çekiniyorum. Normalde okul zamanları başka bir şehirde yaşıyorum ve alışveriş olsun cafe olsun hep arkadaşlarımla gittiğim için bunun sıkıntısını fazla hissetmemiştim. Bu şehirdeki samimi arkadaşlarım bir elin parmağını geçmez. Onlara alışverişe gitmeyi teklif etsem de bunu her zaman yapamıyorum sonuçta herkesin de kendi işi var.
Annemle de pek tarzlarımız uyuşmuyor onunla gittiğimizde de sorun çıkıyor. Dedim bu aralar kendime yeni bir şeyler alayım değişiklik olsun parama var vaktim var ama gidemiyorum tek başıma. Sizce benim özgüvenim mi eksik başka bir sıkıntı mı var. Bu arada aynı durum dışarıda yemek yerken veya cafeye giderken de geçerli. Okuyan herkese teşekkur ederim.
Öncelikle herkese merhabalar. Biliyorum çok büyük bir dert değil ama yine de kafama takılan bir durumu sizlere danışmak istedim.