- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yaptım bunu.Yalniz basima gezmeyi o kadar cok ozlemisim ki. Bir lokantada oturup yemek yiyeyim sonra bir kafede kahvemi iceyim ahhh ahhh. Coluk cocuga karisinca hepsi hayal oldu...
Alisveriste ayni sekilde yanimda biri olunca bakiyorum sadece konsantre olamiyorum hic bisey denemek istemiyorum. Tabi almadan cikiyorum..
Tamamen olmasa daaliskanlikla alakali oldugunu dusunuyorum..
Bir iki cikin hatta kulaginiza kulaklik takin calisanlar yaklasincada gormezden gelin yada sadece bakiyorum deyin giderler rahat rahat bakinir denersiniz..
Evet bebek olunca zot ama elinde sonunda buyuyecekler. Gecen markete gidecem biraz uzak. Esim diyor beraber gidelim. Istmedim bi rahat birakin 5 dk basimi dinleyim dedim :-Dben yaptım bunu.
içünkü tekbaşıma bi çiktim ohh gezdim şölee ne istersem aldim sora eve..
tam 2 saat.. kızımı babaanneye halaya biraktim.
bi kere görümcemle yaptım rahat edemedim.
en güzel tek başina..
bak az kaldi ücretsiz izine çikicam bayramdan sora.
işten çikinca çarşıya 15 dk bi yerre uğrayip eve çikiyorum.
sora firça yiyorum. nerede kaldin diye. kızım acikiyor ya
Hamilesin ilk bebeğin mı:) rabbim kucağınıza almaya nasip etsin inşallah. Eşim benimle alışveriş yapmayı sever ben sevmiyorum işte çünkü acele etmesine kızıyorum.Evet bebek olunca zot ama elinde sonunda buyuyecekler. Gecen markete gidecem biraz uzak. Esim diyor beraber gidelim. Istmedim bi rahat birakin 5 dk basimi dinleyim dedim :-D