• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başıma alışveriş yapamıyorum

Mağazaya girince kimseyle göz teması kurma.Direk raflara kıyafetlere bakmaya başla.O zaman yardım istemediğini anlar ve sormazlar.Hoşgeldiniz diye atılırlarsa yine hoşbuldum de geç.Soran olursa da öyle genel bakıyorum dersin.

Yorumlar için herkese tek tek teşekkür ederim hepsini okudum ve neredeyse herkes yalnız alışverişi seviyor belki yaşımdan ötürüdür benim durumum (19). Umarım bir an evvel alışırım tek başıma alışveriş yapmaya

Sende sosyal anksiyete bozukluğu olabilir. Bir psikiyatristten randevu alıp görüşmeni tavsiye ederim. Sorununu kolaylıkla çözersin merak etme.:super:en azından durumunun ne olduğu konusunda sağlıklı bir fikre varırsın

Son düzenleme:
kurumsal firmalarda mağaza görevlileri başınızda beklemez eğer ihtiyacınız olursa siz gidip sorarsınız

hiç sevmiyorum konfeksiyon ve butik tarzı yerlerden alışveris yapmayı

heralde komisyon alıyorlar ve etrafından ayrılmıyorlar müşterinin

seçenek bol hani daha büyük kurumsal firmaları seçin giyim alışverişlerinde

Bu mağazada etrafta dolaşanlara sinir olsam da maalesef mağaza sahiplerinin çalışanlardan isteği bu yönde. Az bir uzak dursun hemen patronu kızıyor müşteriyle neden ilgilenmiyorsun diye. Zaten çalışma koşulları malum o kadar saat ayaktalar. Bir mağazaya girmiştim iki üç tane yaşları çok genç kız mağaza çalışanı bi espri oldu aralarında güldüler hemen sahibi oldugunu tahmin ettigim adam kim güldü diye sert bi şekilde onların tarafına gelip sordu bendim diyecektim de neyse dedim durduk yere yalan söylemeyeyim. Yani şartları zor o halde olduklarını düşünün yani maksatları sizi rahatsız etmek degildir gelirlerse teşekkür ederim dersiniz peşinizde olmaları ise size degil üst konumdaki kişiye müşteriyle ilgileniyorum havası vermek icindir.

Ben de yalnız alışveriş yapmayı seviyorum. Yanımda birisi olursa alamıyorum istediğimi. Mesela maddi olarak benim durumumdan kotuyse çok para verince çok utanıyorum. Onun için tek takılıyorum. Hatta eşimi de istemiyorum yanımda çocukları bırakıp istediğim gibi rahat rahat alışverişimi yapıyorum. Mağazada hemen yanimda biten olursa bakıyorum öyle diyorum. Önceden bana da tuhaf gelirdi ama bence böylesi daha rahatmis.:KK69:

Yalnız alışveriş yapmak gibisi var mı ya çok seviyorum kafama göre istediğim mağazaya gir çık yapıyorum istediğim kadar kıyafet deneyebiliyorum , yanımda biri varken rahatça alışveriş yapamam bi kaç parça bakar çıkarım çoğu zamanda almam bir şey.

bendede;

kiyafetlere bakarken gorevlide sana bakiyo ya, kendimi nedense o kiyafeti alip kacacakmisimda gorevlide beni durdurmak icin ordaymis gibi hissi oluyo bazen

hani alip kacacak degilim ama oyle bi bakiyolar ki kendimi resmen hirsiz gibi hissediyorum yapmadigim birsey yuzunden. geriyorlar adami.

ben de yalnız gitmeyi seviyorum biriyle gidince kabin önünde beklemekten, bir sürü mağaza gezmekten nefret ediyorum, afakanlar basıyor. en iyisi yalnız alışveriş yapmak, yanınıza gelen olursa da "hiç bakıyorum öyle" diyerek savuşturun.

Yalniz basima gezmeyi o kadar cok ozlemisim ki. Bir lokantada oturup yemek yiyeyim sonra bir kafede kahvemi iceyim ahhh ahhh. Coluk cocuga karisinca hepsi hayal oldu...
Alisveriste ayni sekilde yanimda biri olunca bakiyorum sadece konsantre olamiyorum hic bisey denemek istemiyorum. Tabi almadan cikiyorum..
Tamamen olmasa daaliskanlikla alakali oldugunu dusunuyorum..
Bir iki cikin hatta kulaginiza kulaklik takin calisanlar yaklasincada gormezden gelin yada sadece bakiyorum deyin giderler rahat rahat bakinir denersiniz..
ben yaptım bunu.
içünkü tekbaşıma bi çiktim ohh gezdim şölee ne istersem aldim sora eve..
tam 2 saat.. kızımı babaanneye halaya biraktim.
bi kere görümcemle yaptım rahat edemedim.
en güzel tek başina..
bak az kaldi ücretsiz izine çikicam bayramdan sora.
işten çikinca çarşıya 15 dk bi yerre uğrayip eve çikiyorum.
sora firça yiyorum. nerede kaldin diye. kızım acikiyor ya

ben yaptım bunu.
içünkü tekbaşıma bi çiktim ohh gezdim şölee ne istersem aldim sora eve..
tam 2 saat.. kızımı babaanneye halaya biraktim.
bi kere görümcemle yaptım rahat edemedim.
en güzel tek başina..
bak az kaldi ücretsiz izine çikicam bayramdan sora.
işten çikinca çarşıya 15 dk bi yerre uğrayip eve çikiyorum.
sora firça yiyorum. nerede kaldin diye. kızım acikiyor ya
Evet bebek olunca zot ama elinde sonunda buyuyecekler. Gecen markete gidecem biraz uzak. Esim diyor beraber gidelim. Istmedim bi rahat birakin 5 dk basimi dinleyim dedim :-D

Evet bebek olunca zot ama elinde sonunda buyuyecekler. Gecen markete gidecem biraz uzak. Esim diyor beraber gidelim. Istmedim bi rahat birakin 5 dk basimi dinleyim dedim :-D
Hamilesin ilk bebeğin mı:) rabbim kucağınıza almaya nasip etsin inşallah. Eşim benimle alışveriş yapmayı sever ben sevmiyorum işte çünkü acele etmesine kızıyorum.

Back
X