27 28 en fazla ve evet bekarBir patrona göre fazla samimi hareketler. Yaşı kaç bekar mı ?
Diğer çalışanlar adamı bana öyle bir anlattı ki..Çok sinirli kızıyor bağırıyor falan..Bende o gerginlikle nasıl davranacağımı bilemedim pek..Ama bana hiç öyle sinirli davranmadı..Zevzeğin önde gideniymiş anladığım kadarıyla.
Şakalarına gülme, her çağırdığında da gitme, şu an meşgulüm 10 dakikaya gelirim diyip unutmuş ayağına yat.
Aradığında müsait olduğumda ararım diyip, kapat geri dönme.
Tavsiyelerim bunlar
Bizim burdaki güvercinler bu adamdan daha iyi kur yapıyor. Bir garip, ergen ergen hareketler...[/QUOTE :)))
Haklısın ..Heyecandan ne diyecegini unutsa, kalkip bunu hic soyleyemez sana. Bildigin çakal bu. Yuz verme. Tepkini koy.
Güzelsindir, iyi giyiniyorsunuz vs ilk anda dikkat çekecek bir durumun var ki, takılmış.Diğer çalışanlar adamı bana öyle bir anlattı ki..Çok sinirli kızıyor bağırıyor falan..Bende o gerginlikle nasıl davranacağımı bilemedim pek..Ama bana hiç öyle sinirli davranmadı..
Daha o kadar yeniyim ki iş yerinde..2 ay bile olmadı..Tanımıyorum bile adamı daha.Adam iş atıyor işte, istemiyorsan mesafeli davran yol alsın.
Doğru söylüyorsun :) Zaten ister istemez yaptığım bir şey o benim.Biraz sert bir duruşum var :))Güzelsindir, iyi giyiniyorsunuz vs ilk anda dikkat çekecek bir durumun var ki, takılmış.
Sen tavsiyelerime uy
:))))Arabada müzik açıyor drift atıyor aklınca seni etkileyecekvay barzo vay
Diğer çalışanlar adamı bana öyle bir anlattı ki..Çok sinirli kızıyor bağırıyor falan..Bende o gerginlikle nasıl davranacağımı bilemedim pek..Ama bana hiç öyle sinirli davranmadı..
Öyle yapacağım... Kafamı karıştıran bir diğer nokta da beni deniyor olabilir mi ? Yani bakalım napıcak ayak mı uyduracak diye ..Sen cok resmi davran,espirilerine gulme,is disi sorularina kisa ve ciddi ceval ver konuyu kapat sanirim is konusu bitti bana musade de odasindan ayril.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?