Teşekkür ederim bunu deneyecegim :)Sizi beğenmiş. Bu açık. Ancak niyeti iyi mi, kötü mü, nasıl bir insan bunu maalesef bilemeyiz. Peşin hüküm vermek bana doğru gelmiyor kötü olduğuna dair. Durum profesyonelliğe uymuyor, iş hayatınızın etkilenmesi normal. Kendinizi kaptırmamaya dikkat edin sadece, biraz akışına bırakın. Ters bir hareketini görürseniz, tehlikeli ve kötü biri olduğuna kanaat getirirseniz sınırınızı çizersiniz. Ama onu tanıyıp iyi biri olduğuna karar verirseniz ona göre davranırsınız. Evet sizden hoşlanıyor, bırakın o düşünsün siz değil
Dediğim gibi normalde etkilenmemem gerekir ama ne olduğu belirsiz bi his var içimde bunu inkar edememCanim sanki sende etkilenmissin gibi geldi bana
Bende hissettim zaten anlatim tarzindan sende heyecanlisin cok acele etme yavas yavas tanimaya calis bence o biraz aceleci gibi amaDediğim gibi normalde etkilenmemem gerekir ama ne olduğu belirsiz bi his var içimde bunu inkar edemem
Şöyle ki çalıştığım yer tam da öyle bir yerBir izin günü sonrası iş yerine parmağında ince bir söz yüzüğü takarak git bakalım ne olacak
Yüzüğü sorarsa da dün akşam sözüm vardı de gitsin.Netice de patronun sana hesap soramaz ve işveren çalışan ilişikileri pek sağlıklı olmadığı gibi etraftan da hoş karşılanmaz.
Siz kendiniz bu kişiye karşı hisleriniz varsa ne yapacağınıza da kendiniz karar verin.
Ama görünen o ki bu patron sana kur yapıyor ancak kur yapmayı pek beceremediği kesin.
Drift atmak müzik açmak çok ergence ve sonradan görme gibi geldi bana.
Kişiliği oturmamış belli ki.
Tabi yine de siz bilirsiniz.
Zaten hep aynı ortamda degiliz arada bir geliyor benim bulunduğum yere,geldiginde de böyle şeyler oluyor işteBende hissettim zaten anlatim tarzindan sende heyecanlisin cok acele etme yavas yavas tanimaya calis bence o biraz aceleci gibi ama
Bende bilmiyordum videodan baktım :)Drift ne ola ki? Benim kocam bana hiç öle şeyler yapmadı
Kesinlikle değil :) ki en son heyecanlanma muhabbeti az otemizde insanlar varken gerçekleştiBilmeyen de diyecek ki bunlar odada başbaşa napıyorBence işiniz sekreterlik gibi ona hizmet eden bir iş değilse çağırdığında gitmek zorunda değilsiniz .
:))))Bende bilmiyordum videodan baktım :)
Ben bu kadar net karar verememiştim :))Peh toy görünümlü çakal :)yahu adam resmen kur yapıyor yani yapmaya çalışıyor
En doğrusu en temizi su an bu zaten başka türlü şöyle yaptı böyle yaptı kafamda deli sorular oluyor.beğenilmek her kadının olduğu gibi sizin de hoşunuza gitmiş, Ama tam bir ergen tavırları bence yüz vermeyin, Yaptığı sululuklar karşısında sert davranın tersleyin, patron diye çekinmeyin. Samimi davrandığında ben bu kadar samimiyetten hoşlanmam deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?