• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başıma ev alabilir miyim günün birinde?

Doğu güzel evler 800 K civarı
bence vazgecin bu sevdadan. 45k ile olacak is degil o. her sene ne kadar biriktirirseniz biriktirin, ayni oranda evin fiyati da artacak.

paranizi degerlendirmenin yolunu bulun, yatirim firsatlarini degerlendirmeye bakin derim.

Biriktirip almak mümkün değil çünkü sen 600 bin topladın diyelim evler olacak iki katı vs vs

Hazir ailenle otururken kredili ev al evi ver kiraya aylık kredinin üstünü de sen tamamla 8 10 seneye senin olur

Baska yolu bilen varsa bende bilgilendirilmek isterim 🤩🤩🤩

800.000 param olsaydi bunun yarisina uygun bir ev alir kalan kismini ise aylik faize baglar ekstradan asgari ucret gibi maas alirdim. :) Dusunmesi bile guzel :)
İşte ben de bu ev satanların bu fiyata birini bulabiliyorlar mı onu bilmiyorum 800 K param olsa bankaya koyarım getirisiyle hem kira öderim hem birikim yaparım

İşte ben de bu ev satanların bu fiyata birini bulabiliyorlar mı onu bilmiyorum 800 K param olsa bankaya koyarım getirisiyle hem kira öderim hem birikim yaparım
Yahu para bizde yok,en azindan bende yok..
800.000'lik eve ragbet olmasa sence fiyati 800.000 kalir mi ?
Benim sana tavsiyem,belki ufukta bir evlilik olursa cift maasla.
Ailenden atandan varsa bir bag bahce belki onu satarak.
Yoksa bir sans veya talih oyunu sana isabet ederse.
İllaki bulursun 1+1 olur veya ev cok eskidir.Uygun fiyatli bulursun.
Ama 800.000 birikmez.

Back
X