Başka bir arkadaşıma teklif etmek istemiyorum ama bence de gidilir gibi. Hem belki de yapmacık insanlardan uzak kafa dinlemiş olurumTatilde neden sıkılasın ki? Benim hep hayalimdi yalnız tatile gitmek ama hiç kısmet olmadı. Bence gidin tadını çıkarın hiç yalnız yapamam diyorsanız başka bir arkadaşınıza teklif edin ama bence yalnız gidilir.
Ben gitmek isterdim ama gidemezdim sanırım.rqhat edemezdim tek başıma.h3m genelde bu tarz şeylere sevgililer, nişanlılar falan geliyor.Merhaba arkadaşlar, kısaca derdimi anlatmak gerekirse yazın Antalyaya arkadaşımla tura gidecektik. Ama arkadaşımla kavga ettik. Zaten artık kafa yapılarımız da uyuşmuyor. Kıza gıcık oldum. 20 hazirandaki rezervasyonu 13 hazirana alıp tek gitmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl olur? 5 gün 4 gece Antalya tatili. Çok sıkılır mıyım?
Hep bencildi zaten de . Sürekli mağdur edebiyatı yapıyordu. Kiz kıza tatile gidelim dedik. Bir baktım annesi ve babası da geliyor. Neyse birşey demedim ama dün haddini aştı.Arkadasini tatilde tanirsin derlerdi siz daha gidemeden tanimissiniz buyuk şans
Anlatmak istersen burda beraber sövebiliriz sfghjkHep bencildi zaten de . Sürekli mağdur edebiyatı yapıyordu. Kiz kıza tatile gidelim dedik. Bir baktım annesi ve babası da geliyor. Neyse birşey demedim ama dün haddini aştı.
Çok doldum anlatayayim bari. Aslında olay üniversiteye dayanıyor. Bu arkadaşımla üniversitede tanıştık yediğimiz içtiğimiz birdi. Severdim de . Ama sonra çalışma hayatına başladık ben zor iş buldum o torpille iş buldu. Bununla ilgili sürekli hava atti birsey demedim. Ne zaman arasam sürekli meşgulüm demeye başladı. Bende meşgulüm ama arıyorum . Bir araya gelsek sürekli parasıyla övünüp duruyordu. 6 ay önce ben balon taktırmadan dedim ki hani taktırmak istiyorum ne düşünüyorsun falan. Ben olsam yapmam dedi. İkimizde kiloluyduk. Sonra ben zayiflayinca bu da balon taktirdi. Halini hatırını sormak için aradım. Ondan önceki haftada evimde misafir ettim. Herseyini karşıladım ama bencil oluşu yetti. Dün dileklerimizi yazarız diye aradım. Diğer kız arkadaşımı aradım. 3'lü gruptuk. 21 de müsait oluruz dediler biri açmadı. Bu arkadaş da misafirlikte arkadaşının çocuğunu gösteriyor ne alaka. Yüzüme bile bakmadı. Sinir oldum. Dünden beri de sinirliyim. İfade ettigimde kendimi herkesin kendi hayatı var oldu. Yok misafirlikte bile telefonu açtım. Cansu müsait değilim dese sanki ben zorla arayacaktım dünkü hevesimin içine edildi yaniAnlatmak istersen burda beraber sövebiliriz sfghjk
Bugün konuşacağım detaylı ama tek odada kalmak istiyorum sanırımTurla gidiyorsan, genelde odalar 3 kisilik oluyor diye biliyorum..odan tek kisilik mi olacak? Anlasman nasil?
Yalnizligi seviyorsaniz yaparsiniz.
Sahsen ben sikilmazdim.
anne babasi gelse ne olacak ki? Tek sorun buysa, siz yine kiz kiza takilirsiniz
Zaten çok saçma. Neden onlarda geliyor ki? Ama bu sürekli böyle. Ayrılamıyor yapışıklar.Kız kıza tatil planınına anne babayı bana sormadan davet ediyorsa onlarla gidebilir. Ben istemezdim böyle birşey. Ayrıca yalnızda gayet keyifli olur. Bende isterdim bir türlü denk getiremedim o ayrı tabi
Eee tamam onlarla takılsın ozaman. Açıkcaso ben rahat edemezdim. Ve bana sorulmadan dahil edilmeleri bana yapılan bir saygısızlık gibi düşünürdüm. Ne mana yaniZaten çok saçma. Neden onlarda geliyor ki? Ama bu sürekli böyle. Ayrılamıyor yapışıklar.
Çok haklısınEee tamam onlarla takılsın ozaman. Açıkcaso ben rahat edemezdim. Ve bana sorulmadan dahil edilmeleri bana yapılan bir saygısızlık gibi düşünürdüm. Ne mana yani
Yok turla erken tarihe alabilirimTurla gidiliyorsa kız kıza diye bir şey yoktur zaten,anne babası gelmese de bir sürü yabancı insan var. Ben olsam bundan dolayı arıza çıkarmazdım. Ama siz yalnız gitmek istiyorsanız gidin elbette de 5 gün Antalya sıkar. Tur dediğin gezmeli tozmalı olur,otele tıkılır kalırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?