- 22 Haziran 2020
- 368
- 2.139
- 63
Çok teşekkür ederim motive oldu yazınız3 sene önce yakın arkadaşımla beraber sizin gibi turla tatil yapacaktık ama arkadaşım gitmemize 2 gün kala korona oldu. Ben de yıllık iznimi almıştım yani değiştiremezdim. Turla gittim ve hayatımın en güzel tatillerinden biriydi her şey o kadar güzeldi ki.. Arkadaş konusunda hiç sıkıntı çekmedim istersem turdan biriyle hemen kaynaşıyordum boş zamanlarda hep kendi istediğimi yapıyordum başkasına uymak zorunda ya da bana uysun diye ikna etmek zorunda kalmıyordum.
O tatilden beri artık her sene birkaç günlük de olsa tek başıma tatil yapıyorum size de tavsiye ederim.
Turu arayıp durumu aktarın. Tek kişi konaklama fiyat farkı çıkacaktır, o farkı ödemeniz gerekir.Bugün konuşacağım detaylı ama tek odada kalmak istiyorum sanırım
Yani alın tabii ama turla gidiliyor zaten iki kişi anlaşmamışsınız,arkadaşınızın anne babasının da geliyor olması neyi değiştirdi? Koskoca tur onlarca insan var,iki kişi de tanıdık olsa nolacak? Bana biraz bahane arıyorsunuz gibi geldi.Yok turla erken tarihe alabilirim
Kocişin gelmiyor mu?Benim en sevdiğim şeylerden biri tek başına farkli ülkeler gezmek. Antalya'ya hayli hayli giderdim.
Evlendiğimden beri (8 yıldır) sadece iş için Çin'e tek başına gidebildim, onun dışında bekarken tek gezebildim maalesefKocişin gelmiyor mu?
Gelmesin beraber sözleştikleri yere annesi babası niye geliyor ya bu normal değil.Turla gidiyorsan, genelde odalar 3 kisilik oluyor diye biliyorum..odan tek kisilik mi olacak? Anlasman nasil?
Yalnizligi seviyorsaniz yaparsiniz.
Sahsen ben sikilmazdim.
anne babasi gelse ne olacak ki? Tek sorun buysa, siz yine kiz kiza takilirsiniz
Ben senelerdir 4 kişilik bir aile olduğum için şu an tek kişilik tatil çok cazip geldiMerhaba arkadaşlar, kısaca derdimi anlatmak gerekirse yazın Antalyaya arkadaşımla tura gidecektik. Ama arkadaşımla kavga ettik. Zaten artık kafa yapılarımız da uyuşmuyor. Kıza gıcık oldum. 20 hazirandaki rezervasyonu 13 hazirana alıp tek gitmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl olur? 5 gün 4 gece Antalya tatili. Çok sıkılır mıyım?
Katılıyorum, artık denizlerde damsız girilmez diye tabela asılıyor zaten. Kadının bekar olduğu yetmiyormuş gibi bir de denize girecek.Ben gitmek isterdim ama gidemezdim sanırım.rqhat edemezdim tek başıma.h3m genelde bu tarz şeylere sevgililer, nişanlılar falan geliyor.
Hemen al tabi ki. Geçirdiğin en güzel tatil olacak eminim.Çok cesaret verdiniz bana kızlar sağolun. Haziranın 13'üne alıyorum o zaman.
Yani tur olunca, anne baba anlayisli biriyse bana anormal gelmedi acikcasi.Gelmesin beraber sözleştikleri yere annesi babası niye geliyor ya bu normal değil.
Sıkılmaya vaktin kalmaz.Merhaba arkadaşlar, kısaca derdimi anlatmak gerekirse yazın Antalyaya arkadaşımla tura gidecektik. Ama arkadaşımla kavga ettik. Zaten artık kafa yapılarımız da uyuşmuyor. Kıza gıcık oldum. 20 hazirandaki rezervasyonu 13 hazirana alıp tek gitmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl olur? 5 gün 4 gece Antalya tatili. Çok sıkılır mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?