• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek basima nasil yapicam nereye giderim

Peki başından daha çocuk olmadan bu adamın ev geçindiremediğini görmemiş miydin?

Bir an önce para biriktirmeye bakın.. Her fırsatta.. Evde el işleri yapın satın.. Hatta eşiniz calısmanıza karşı değilse bebeğinizi kayınvalidenize bırakıp çalışın.. Biraz birikmiş olunca eşinize sorarsınız hala cıkmak istemezse siz kendi düzeninizi kurarsınız..

Önce kendi ailenle konuş. Annene 'sen çocuğa bakarsan iş bulur çalışır size de destek olurum' de. Sonuçta seni bağlayan tek şey çocuk. Annen bakabilecek gibi biriyse ona emanet et. Ama bir adım atmadan önce ailenle konuş nabız yokla.
'Siz yardım etmezseniz sığınma evine giderim kafama koydum size laf gelir kızlarına sahip çıkmadılar' diye konuşursan kararlı olduğunu görürler.
Ama en önemlisi bu konuşmadan kocanın haberi olma ihtimali varsa yapma tabi. Kayınpederin kulağına giderse işler istemediğin boyuta gelebilir.

ev gecindiremeyen kendi dusunceleri olmayan bi hayvanla evlenmis birde cocuk yaparak onu onure etmissiniz ne diym ki devam ederseniz asil olan o sabiye olucak bostan korkulugu bir baba ile erkek cocuk onu idol alarak büyüyecek ara sayfalara bakamadim egitim vs varmi is bulamaz misiniz kocanız adam olmaz devam etmeyin bu sekilde

Daha evini geçindirmekten sorumluluk almazktan aciz babasının evinde otura çocuğunun evinin tüm masraflarını babsına ödeten biriyle evlenirseniz olacağı budur. Adam herşeyi üstlenirse laf deme hakkınııda bulur kendinde tabii ki siz en baştan neden evlendiniz bile bile. Eşiniz çalışmıyor mu? maddi olarak bağlıysanız yapacak birşey yok ya çekecekseniz ya gideceksiniz sizi kaybetmektne korkmayan ailem önce gelir diyen adamın evinde ben durmazdım.

8bucuk aylik yani bosanan kadinlara iyi gozle bakmazlar hele bide cocuk varsa sirf onlardan kurtulus.olarak evlendim.iyice cikmaza girdim
Zaten yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun,bir teselli veremeyceğim.
Bu adam sana sunacağı şartları zaten baştan demiş,kabul edip gelmişsin otur yani.
Ailenden daha iyi değilmiş bak,yine oraya dönmek istiyorsun.Hala daha onlara hakaret ediyorsun geri kafalı vs diye.
Bu ileri kafanızla sizde anca bu kadar yol alabilmişsiniz ama!
Baştan dinlememişsiniz ailenizi şimdi bizim aklımızı mı dinleyeceksiniz.
Siz bu akılla oturun eşinizin yanında,bir kaç çocuk daha yapın.Dışarıda daha zebil ziyan olursunuz.

Allah yardimcin olsun. Kayin pederin sozunu bitirmeden ben olsam ona carpardim heralde. Sen gelinsin birde geline mi vuracakmis. Bence ilk olarak ailenle konus. Anlat herseyi bosanicam siz destek olun yada olmayin ben bosanicam de. Bebegin suanda anne bebegi devlet onu her halikarde annede kalma taraftari. Gerekirse yuksek nafaka verecek ama anne o bebebge bakacak diyor. Cocuk garanti sende bunu hic unutma. Ailen buyuk ihtimalle yaninda olacaktir. O kocayi cekmektense anani babani cek daha iyi...

Çok üzüldüm yaşadıklarınza allah yardımcınız olsun kv ve özellkle kp allah bildiği gibi yapsın.. karakter yoksunu pislik insanlar..
Bir kaç birşey sormak istiyorum size yardımcı olabilmek için
Eşiniz size normalde nasıl ? nasıl davranıır size ve cocuguna hep annesının babasının agzına bakan bir tip mi ?
cocugunun masraflarını karsılamayacak kadar ne iş yapıyor bu adam bunu bile bile mi evlendiniz sonradan mı işten cıktı ?
ama sizde kv kp evinde oturmayı kabul ederek bile bile lades demissiniz
Ben sizin yerinizde olsam su an ne yaparım biliyormsnz toplarım eşyalarımı anamın babamın evine giderm kapıya koyacak halleri yok sizi oglunuz la yalvarır yakarırım yaşadıklarımı anlatırım gidecek yerim yok derim.. ne kadar kötü olurlarsa olsunlar
Bir anne ve baba evladını sokakta bırakmaz.. sonra hemen acil bir iş bulurum cocugumuda anneme bırakırım
heryere başvururum iş bulmak için..
Bu arada eşimle hiç iletişim kurmam kendi düzenimi kurmaya calışırım.. bana gelecek mi konuşacak mı cabalayacak mı bakarım
Geldiği zaman sırf cocugum için bir şans daha vermek adına ayrı ev şartı koşar ordan ayrılmadanda kesinlikle dönmem!!
sakın boyun egmeyin sakın hayatınızı zindana cevirirsiniz lütfen kendinizi düşünmüyorsanız o yavruyu düşünün yazık etmeyin hiç mi gururunuz yok ?
Bu kadar lafın üstüne hala orda durursanız k. bkmayın herşeyi hak edersiniz o insanlar tarafından ezilir sövülür dövülür hizmetcilik edersiniz köle gibi kullanılırlar kabul edecekmisiniz ?
Basabasa kalirsak esimle cocugumzla evde esim cok.iyi.onlarin yaninda farkli bi.insan oluyoo sanki onlari sevmek istedigini kanitlamak ister gibi babam acikmis yemek hazirla babama annemi dinle falan der surekli iyidir bana ama ailesine cok duskun hic sozlerinden cikmazz

Onceki.konularda yazdiklarim sıkintilarimi biliyosunuzdur esim ve ailesiyle ilgili.problemler yasiyirm evde bu kezde dun yine kavga oldu evde cocuk agliyodu kayimbabamda geldi bana elimin tersiyke senin agzina carparim bu cocuk aglamicak diye bana sert cikti bende bu cocuk benim dememle olanlar oldu sirf bu kelimem icin esimin yaninda acti agzini yumdu.gozunu yok sen cok beklede bu cocuk benimde.babanin evinden getirdinmide ve agza alinmicak hakaretler

Kayinbabam kaynnaadan beter cekilecek gibi bi.insan degil inanin hareketleri tavri ses tonu kimse katlanmazki ben cok bile dayandim simdiye kadar toplum.icinde.ne.konuscani hic bilmez. Kufur eder surekli dedikodu yapar insanin zayif noktalrini yuzune vurur tabii kaynanada onun yardimcisiki oda.kus sirf kocasi kus diye

Yukari ciktikk esimle kendi kulaklarinla duydun dedim evimde oturmak istiyorum yeter artik bu adamin emri altinda durmak istemiyorum iki seceneginn var ya onlar yada oglun karin dedimm ve canimdan cok sevdigim esim onun hatri icin herseye katlandigim insan yol.orda yuz tanede cocuk.versen onlar annem babam ben babam olmadan ev falan gecindiremem dedi ((yiyecek icecek bez kiyafer herseyi kayinbaba alir) )
yikildimmm oglumla odaya girdim.hungur hungur agladim tum bunlari gordugu halde onlari secti bosanalim dedim tamam dedi meslegIim yok ailemde geri kafali.gitmek istemiyorum sizdentek akil almak istedigim nokta bosanirsam sizce tek.basima ne yapnaliyim.nereye gitmeliyim nasilll ayakta durmaliyim yalnizca bunu ogrenmek istiyorum..
kdaın sığınma evleri var onları araştırsan belki yol gösterirler ailenden de uzak olmuş olursun

Senin gidemiceni ailenin arkanda falan olmadigini (oyle anladim) biliyor oyle davraniyor.
Pasa pasa oturcaksin gibisine.
Bu adam cocuguna bez alamiyosa bunlari karsilayamiyosa ne diye evlenmis babasinami guvenmis evlenirken cocuk yaparken.

Dangozun biriyle evlenmişsin resmen. İşte sevmek yetmiyor evlenirken bi çok şeyi göz önünde bulundurmak gerekli..

Yapıcak çok şey yok. Ya iş bulucaksın alıcaksın çocukları gidiceksin. E bulur bulmaz gidemezsin. Annenlere gitmek zorındasın, iş aramak bulmak para biriktirmek durumundasın kendş ayaklarının üstünde durabilmek için..

Ama ben senin böyle bişe yapıcağınu düşünmüyorum. Zaten kolay değil. Arkanda durabilcek bi adam yok.

Ne yaşamak istediğini iyi düşün. Gerçekten çok zor böyle insanlarla olmak. Zaten belliki eşini seviyorsun onsuz yapabilceğini düşünmüyorum seni suçlamıyorumda

Basabasa kalirsak esimle cocugumzla evde esim cok.iyi.onlarin yaninda farkli bi.insan oluyoo sanki onlari sevmek istedigini kanitlamak ister gibi babam acikmis yemek hazirla babama annemi dinle falan der surekli iyidir bana ama ailesine cok duskun hic sozlerinden cikmazz
mesaj tekrarı

o zaman ypaacagınız şey belli halen neyi bekliyorsunuz ? eger şu an onlara boyun eger o evden gitmez ve eşinize rest çekmesseniz cok cekersiniz hiç bir zaman mutlu olamassınız

Hep aynı konular. Hep ezilen ve ezen kadın. Bir yorum yapamayacağım size . Ama lütfen bayanlar /genç kızlar kız çocuklarınız ayakları üstünde durmadığı sürece evlendirmeyin . Dünyanın bin birtürlü hali var. Sizin kıyamadığınıza eller neden kıysın değil mi? Sevgi de bir yere kadar. Önce saygı . Oğullarınızı ikaz ediniz.Allah yardımcınız olsun

Kizlar.mrb bastan beri esim benle istemedigi halde evlenmis ben bunu evlendikten sonra anladim.. gorucu usulu evlednki babasi ve annesiven bana girucu geldi ilk akrabayzi zaten ama pek tanismiyrz esimle birbirimizi .. babasi ve annesi hatri icin sirf benle evlenmis hic sevmedi bastan beri beni ne giysen begenmez severek degil ama esim beni bi insan olarak benim guzel isler yaptigimi istemiyo neyse

Gelelil.konuya esimin hayati sadece uc kisilik annesi babasi kardesi (13 yas) beni en son planda tutar herzman babasina annesine onkadar bagliki anlatamam bi kere sirf kardesine aramiza girme sus dedigim icin beni dovdu hic sucum yokken babam annem senI. Oldurse bile onlara ses cikarnican diyo hep ayri evimiz var ama sifr annesini babasini kardesini birakmak istemedgi icin oturamiyrz ben artk esim cocugum benbenim olmak istyrm.ama.esim.yanasmiyo onlar yoksa bende yokum diyo ikin.senedeir basbasa hic bisi yapmadik kendi basina gezer bilgisayrda oynar keyfi gelir yatar ben aksama kadar annesinin isini gucunu tutarim iki katli evimiz yukari kendi evime sadece uyumak icin cikarim . Ilgi deseniz sifirrt zaten , simdi 7 aylik bi bebegim var ve bu kezde onu paylasamiyrz kavgada surekli beni tehdid ediyo oglum.kimse alamz benden sen cik git oglum benle kalir diye bosicam cocugu senden alicam diyo surekli artk bikkinlik geldi bn annesiyim anne sevgisini verebilirmisin diyrm annem senden iyi bakar o verir sen cik git diyo bana.. ben nasil ayri kailirm oglumdan..
ADam beni sevmiyor diyorsun şimdi başbaşa iyi anlaşıyoruz diyorsun. Dayak yemişsin adam evi geçindirmekte aciz ailesinin ağzına bakıyor

Ayrı ev kurmadan borç bitmeden birbirinizi tanımadan çocuk neden yaptınız? Şimdi çocuğa keşke olmasaydı diyorsunuz korunsaydınız güzel kardeşim

Ailenle Konuş özellikle annenle ayrılmayı düşündüğünü bu işin geri Dönüşü olmadığını net bir sekılde söyle sonrasında zaten nafaka bağlanır annen çocuğa bakar sende çalışırsın okursun belki güçlü ol dik dur

Önceki konularınızı okudum.Bu adam sizi döven,sorumsuz,egoist birisi ve siz onu sevdiğinizi mı söylüyorsunuz.Yapmayin Allah aşkına.Sanirim aile yanına da dönmek istemiyorsanız.Ama ya bu deveyi gudeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.Eger ayrilirsaniz çocuğu sizden alamaz o konuda supheniz olmasın.Sizi korkutmasina müsade etmeyin.Sizi beğenmediğini falan soylemissiniz kendinizi geliştirin.Aksama kadar evde durmayı.Yapabiliyorsaniz bir kursa gidin bir meslek öğrenin.Kendinizi geliştirin ki eşiniz sizi ezmeye çalışmasın.Hatta yapabiliyorsaniz bir işe girin.Eve para getirince bakın nasilda kuzu oluyorlar.Hem eşinizin ailesinin daha az görürsünüz sinirleriniz yipranmaz hem de para biriktirirsiniz ve isterseniz ayrilirsiniz

Kp kahrını çekmektense anne baba lafı çekmek daha iyi . O yasa kadar sizi onlar getirmiş hiç değilse emekleri var. Ailenize söyleyin ve gidin. Belki aklı başına gelir eşinizin

Back
X