- 11 Aralık 2018
- 41.578
- 258.427
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaza geliyorum hadi bakalımhiç ama hiççç sıkılmazsın valla mis gibi olur.
geçen sene yaptım ben onu aşırı bi pozitif enerjiyle dönmüştüm geri. bol bol yüz eglen inşallah
Ben tek başına tatilden korkarım yaaa. keşke sizin kadar cesaretli olsam, ne güzelen basitinden yüzmeye gittiğimde telefonu alırsam plaja, eşyalarıma bakmaktan yüzemem bile
iyi eğlenin dilerim
![]()
Edin edin. İnsan hayata 1 kez geliyor. zaten sıkıntılı süreçlerden geçmişsiniz. Hayatın tadını çıkartınbende daha cesaret edemedim edince yazacağım buraya
![]()
Beraber gidin, eskileri gömersiniz :)Bende boşanalı 3,5 ay oldu çoklkl zor sıkıntılı süreçlerden geçtim
bende istiyorum böle bi tatil sıkılırmıyım onu bilmiyorum işte
Şimdiye kdr gittiğim otellerde hep aile olarak gelmişlerdi!!
Siz neden boşandınız yaş kaç sizdede çocuk yok sanırım?
Ben tek başına tatilden korkarım yaaa. keşke sizin kadar cesaretli olsam, ne güzelen basitinden yüzmeye gittiğimde telefonu alırsam plaja, eşyalarıma bakmaktan yüzemem bile
iyi eğlenin dilerim
![]()
Yok ayol. Eşimle otele gittiğimde genelde telefonları odada bırakırız. Bunun sebebi de tatile gelmişiz, telefondan ne kadar uzak o kadar iyiee birileri ile gidince birisi eşyaların başında mı oturuyor
yani eşim ve çocuğum ile tatilegittim nöbetleşe mi yüzeceğiz
ya da sevgili ile tatile gidince X sen gir ben dışarıda bekleyeceğim, ben girerken de sen otur mu diyeceğiz![]()
Yok ayol. Eşimle otele gittiğimde genelde telefonları odada bırakırız. Bunun sebebi de tatile gelmişiz, telefondan ne kadar uzak o kadar iyiama günübirlik kaçıyoruz bazen yakın bi yerlere. O zaman ikimizin de gözü hep sahilde oluyor
![]()
Gittiğin yerle alakalı bence. Biz beach clublara gidiyoruz genelde. Telefon hatta bazen bilgisayar araba anahtarı cüzdanlar vs hep ortada, masada, şezlongda, minderde oluyor. En dibe geçtiğimiz için de denizden görmek imkansız. Gayet rahatız. Ama bunu bir halk plajında yapamazsın.götürmeyin günübirlikte de telefon
bir de cidden ben mi çok rahatım bilmiyorum
yıllar önce bir mesleki sınava girecektim
o zaman bu içeri çanta almamak yeni çıkmıştı
büyük sınav olmayınca emanetçi vs de yok
binanın girişine koydum yere çantamı, herkes şehir dışından gelmiş, sınav Ankara da
neyse ben girdim
çıkışta bir baktım benim çanta en altta herkes benden cesaret alıp bırakmış, fiili durum yaratmış
plaja da telefonumuzu da anahtarımızı da götürüyoruz
yine araba ile gitti isek araba anahtarı da oluyor hali ile
bırakıp giriyoruz, tamam ben çok rahatım kabul :)))
Gittiğin yerle alakalı bence. Biz beach clublara gidiyoruz genelde. Telefon hatta bazen bilgisayar araba anahtarı cüzdanlar vs hep ortada, masada, şezlongda, minderde oluyor. En dibe geçtiğimiz için de denizden görmek imkansız. Gayet rahatız. Ama bunu bir halk plajında yapamazsın.
Burda her yer biiiç kılaaab. Cidden sandalyemi koyayım denize gireyim insan olmasın denebilecek bir koy yok artık. Halk plajları kötü ötesi. Hem pis hem insan profili sıkıntılı (izmir için konuşuyorum). Biz de temiz olsun, kafamız da rahat olsun diye parası neyse veririz deyip gidiyoruz işte napalım. Ama haklarını yemeyeyim her bütçeye uygun beach club açmış keratalarhayatımda hiç beach cluba gitmedim desem :))))
yaptığım yerler genelde halk plajı, yazlıkların plajı vs vs
evet toplayıp tüm cüzdanımı götürmüyorum ama anahtar oluyor, para oluyor telefon da oluyor
giderse gider deyip geçiyorum
otelde vs isek dahi en az bir telefon alıyoruz saat olsun diye
yıllar önce bir tatilde amirim arayıp telefonuna neden ulaşamıyoruz demişti
hatta yarın da ararız plaja giderken yanına al demişti
ben de ona olmaz alamam, kum kaçar bozulur demiştim
zaten bir hafta tatil yapacağım, onda da sürekli telefona bakacakmışım
Burda her yer biiiç kılaaab. Cidden sandalyemi koyayım denize gireyim insan olmasın denebilecek bir koy yok artık. Halk plajları kötü ötesi. Hem pis hem insan profili sıkıntılı (izmir için konuşuyorum). Biz de temiz olsun, kafamız da rahat olsun diye parası neyse veririz deyip gidiyoruz işte napalım. Ama haklarını yemeyeyim her bütçeye uygun beach club açmış keratalar![]()
gecmiste is nedeniyle tekbasima 1 ay otelde kalan biri olarak soyleyim.Merhaba arkadaşlar bu konudan açılmış ama bende açmak istedim. Ben 27 yaşındayım. Çalışıyorum. 7 8 ay önce boşandım baya sıkıntılı süreçler yaşadım. Çok üzüldüm vs vs . Şimdide onların acısını çıkarmak istiyorum arkadaşlarımın çoğu evli evli olmayanın bilmem nesi var ben kaldım tek başıma. Deniz tatiline gidip deli gibi eğlenmek istiyorum yani sadece kafa dinleyimden ziyade eğlence olsun istiyorum kendi sıkıntılarımı biraz olsun unutacağım negatif enerjimi atacağım ve aslında çokda otelden çıkmayacağım bir tatil istiyorum. Öyle aşırı girişken sosyal biri değilim ama kendimi özgürce ifade edebiliyorum sizce sıkılırmıyım. ?
genelde arabada bırakıyoruz sessize alıp ama e tabii çoğunluk yanımıza aldığımız oluyor. belki de biz abartıyoruzdur bu korkma işinigötürmeyin günübirlikte de telefon
binanın girişine koydum yere çantamı, herkes şehir dışından gelmiş, sınav Ankara da
neyse ben girdim
çıkışta bir baktım benim çanta en altta herkes benden cesaret alıp bırakmış, fiili durum yaratmış
Açıkçası bende öyleyim ben denize felan gittiğimde kimse telefonmuş çantaymış başında beklemiyordugötürmeyin günübirlikte de telefon
neyse ben girdim