- 15 Kasım 2022
- 396
- En iyi cevaplar
- 1
- 632
- 23
- 41
- Konu Sahibi Berlin Hanim
-
Ne var ya Türkiye'de, bence baştan başa kamp yapılacak harika yerlerle çevri bir ülke. Enn alakasız şehirde (mesela Ankara şereflikochisarda) bile harika kampingler var
Daha gençlik yaşlarımda hep sizin gibi yaşamak istemiştim Tek başıma yurt içi yurt dışı gezmek kamplar kurmak falan. Tabi hiç birini 20. yaşlarda yapamadım. O yüzden sizin bu şekilde özgür kafanıza göre hayatı yaşamınıza çok hayranımTürkiye'nin 25 şehrinde kamp kurdum, çoğunda tektim , neredeyse hepsinde para verilmeyen yerlerde kamp attımhiç de olmayacak şey değil. yakın bir arkadaşım bundan 6 sene önce bisikletle İspanya'dan yola çıktı, üç ayda tüm Türkiye'yi gezdi. Çoğu yerde kampta kaldi, bir o kadar couchsurfing sitesinde kaldı (benle de o site vasıtasıyla tanıştı)
Harika bir anı yaşadı.
Bence mutlaka yap. Ama yolculuğa nispeten basit bir yerden basla. Marmara bu iş için idealbenim tavsiyem kamp duşlari satılıyor, hiç yer kaplamiyor. Onlardan al. Su bulunca içine doldur yasiyabilecegin kadar suyu, as bir ağaca. Seni bir süre idare eder, meyveni sebzeni, catalini bardağını yıkarsın,güneş enerjisiyle ısındığı için duş da alırsın. Büyük kolaylikEki Görüntüle 3278056
İçinden geçerlerKendi içsel yolculuguma çıkmak
Son cesaret bükücübaktım şimdi doğu bile değil kocaelinde öldürmüşler kadını.
Kocaeli gibi merkezi bir yerde böyle bir şey yasandiysa bu yolda yürürken de başımıza herhangi bir şey gelebilir demek oluyor, ki geliyor da dümdüz yürürken öldürülenler var. Bu ihtimalleri düşünürsek yan mahalleye bile giderken risk var demektirbaktım şimdi doğu bile değil kocaelinde öldürmüşler kadını.
Tam baya cesaretim kirilmisti kiSon cesaret bükücü
Son bir yıl içerisinde güya güvenli, nezih bildiğimiz aile restoranlarında sinek kovalar gibi adam öldürdüler.Türkiye'nin 25 şehrinde kamp kurdum, çoğunda tektim , neredeyse hepsinde para verilmeyen yerlerde kamp attımhiç de olmayacak şey değil. yakın bir arkadaşım bundan 6 sene önce bisikletle İspanya'dan yola çıktı, üç ayda tüm Türkiye'yi gezdi. Çoğu yerde kampta kaldi, bir o kadar couchsurfing sitesinde kaldı (benle de o site vasıtasıyla tanıştı)
Harika bir anı yaşadı.
Bence mutlaka yap. Ama yolculuğa nispeten basit bir yerden basla. Marmara bu iş için idealbenim tavsiyem kamp duşlari satılıyor, hiç yer kaplamiyor. Onlardan al. Su bulunca içine doldur yasiyabilecegin kadar suyu, as bir ağaca. Seni bir süre idare eder, meyveni sebzeni, catalini bardağını yıkarsın,güneş enerjisiyle ısındığı için duş da alırsın. Büyük kolaylikEki Görüntüle 3278056
Ekonomi en son derdiniz olsun. Can güvenliği ne olacak?Hanımlar merhaba. Kendi içsel yolculuguma çıkmak, kendimle baş başa vakit geçirmek hem bana iyi gelecek hem de kişisel gelişimime katkısı olacak diye dusunuyorum. Bu yuzden Türkiye turu yapmaya karar verdim. Edirne'den Kars'a. Ama otellerde vs konaklamayi dusunmuyorum. Cadirimi kurmak istiyorum her gittiğim yere. Ama kamp alanlarına değil kendim uygun bir yer keşfedip oraya çadır kurarak. Hem ekonomik açıdan daha uygun hem de biraz çabalamali olsun istiyorum. Bazı arkadaşlarıma fazla uçuk bir fikir geldi sizler ne düşünüyorsunuz?
Evet. Bindiğiniz dolmuş, girdiğiniz mağazanın kabini, İzmir Folkart'ın bilmem kaçıncı katı.. Her gün her yerde çok üzücüdür ki onlarca kadın tecavüze uğrayıp katlediliyor. Oraya gidemem başıma bir şey gelebilir, buraya gidemem bir şey olabilir. Bununla nereye kadar yaşayacağız? Çıkın gidin kampa. En büyük engel beyinlerimizde.Kocaeli gibi merkezi bir yerde böyle bir şey yasandiysa bu yolda yürürken de başımıza herhangi bir şey gelebilir demek oluyor, ki geliyor da dümdüz yürürken öldürülenler var. Bu ihtimalleri düşünürsek yan mahalleye bile giderken risk var demektir
Ne mi var, yaşadığın ülkenin gerçeklerine bu kadar uzak olduğunu bilmiyordum Yengenç. Yalnız bir kadından bahsediyoruz ve her yerde kamp alanı yok, olsa da ortamını bilmiyoruz. Ege sahillerinde takılmayacakmış ki üye. Pippa Bacca gibi bir örnek var. Bu kadar tozpembe bakamıyorum ben olaya.Ne var ya Türkiye'de, bence baştan başa kamp yapılacak harika yerlerle çevri bir ülke. Enn alakasız şehirde (mesela Ankara şereflikochisarda) bile harika kampingler var
Daha önce böyle bir deneyiminiz olmadıysa zorlanırsınız, çadır kurmak, çadır için uygun bir konaklama alanı seçmek deneyim istiyor.Hanımlar merhaba. Kendi içsel yolculuguma çıkmak, kendimle baş başa vakit geçirmek hem bana iyi gelecek hem de kişisel gelişimime katkısı olacak diye dusunuyorum. Bu yuzden Türkiye turu yapmaya karar verdim. Edirne'den Kars'a. Ama otellerde vs konaklamayi dusunmuyorum. Cadirimi kurmak istiyorum her gittiğim yere. Ama kamp alanlarına değil kendim uygun bir yer keşfedip oraya çadır kurarak. Hem ekonomik açıdan daha uygun hem de biraz çabalamali olsun istiyorum. Bazı arkadaşlarıma fazla uçuk bir fikir geldi sizler ne düşünüyorsunuz?
Bazı yerlerde ormanlara girmek ve kamp kurmak yasaklandı mazallah jandarma yakalıyorHanımlar merhaba. Kendi içsel yolculuguma çıkmak, kendimle baş başa vakit geçirmek hem bana iyi gelecek hem de kişisel gelişimime katkısı olacak diye dusunuyorum. Bu yuzden Türkiye turu yapmaya karar verdim. Edirne'den Kars'a. Ama otellerde vs konaklamayi dusunmuyorum. Cadirimi kurmak istiyorum her gittiğim yere. Ama kamp alanlarına değil kendim uygun bir yer keşfedip oraya çadır kurarak. Hem ekonomik açıdan daha uygun hem de biraz çabalamali olsun istiyorum. Bazı arkadaşlarıma fazla uçuk bir fikir geldi sizler ne düşünüyorsunuz?
Berlin bitik. Almanyada yüzmeye gidemiyoruz korkudan. Belirli kişiler tüm topluma acik alanlari ele gecirdiler.
Google dan "Freibad-Schlägerei Berlin" aratin
Son cesaret bükücü
Kocaeli gibi merkezi bir yerde böyle bir şey yasandiysa bu yolda yürürken de başımıza herhangi bir şey gelebilir demek oluyor, ki geliyor da dümdüz yürürken öldürülenler var. Bu ihtimalleri düşünürsek yan mahalleye bile giderken risk var demektir
Ayni kadindan bahswdiyoruz galiba. Ya bagdat caddesinin gobeginde 12 den sonra yalniz evine giderken tecavuze ugradi kadinjn biri. Ben üste para verseler gitmem tek basimaGelinlikli bir kadın vardı seneler önce. Tüm dünyayı gezdi de en son Gebze'de tecavüze uğrayıp öldürüldü. Bildiniz mi onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?