tek başına çocuk büyüten var mı

konumda bir cümle bile yok çocuk yapayım başkası baksın diye avaz avaz yazmışım destek diye bence siz de anlamadığınız konulara yorum yapmayın sizi eskiden de hatırlıyorum hep böylesiniz kib by

Ay beni doğru anlayan biri çok teşekkür ederim

Dikkate alıcam

Bir yorumda yazmıştım zaten belki de olmaz diye tabiki orasını bilemem kısmet değilse olmaz ne yapayım belki olmaması daha iyidir

Allah kolaylık versin

hah tam da demek istediğim bu. hayat kusursuz değil, ben mesela romatizma hastasıyım çocukluktan, bazen kaslarım o kadar acıyor ki saatlerce yataktan kalkamıyorum , acil bişi olsa 2 saat baksa gibi
Öyle bir durumunuz varsa sürekli yanınızda biri olması lazım. Birlikte yaşamalısınız.

konumda bir cümle bile yok çocuk yapayım başkası baksın diye avaz avaz yazmışım destek diye bence siz de anlamadığınız konulara yorum yapmayın sizi eskiden de hatırlıyorum hep böylesiniz kib by
Etrafımda bakıyorum kadın ikizlere hamile banane babaannesi bakacak yemeği o yapacak ben akşam gidip yemeğimi yiyip bebeğimi alıp eve geçicem diyor insan özeniyor
Kendi ağzınla iki üç kere baktiracak adam yok diye yazdın . Yemeği yapacak bebeğe bakacak adam arıyorsun . Sende çocuğum var diye gezmek istiyorsun. Ama çocuk bir kukla değil oyuncak değil. Senin sosyal hayatta sırf etrafta sosyal statü sahibi olmak için yapacağın birşey değil . Ben gayet anladığım bir konudan konuşuyorum çocuğum var

ben eşimle birlikte baktım, normali de bu gibi geliyor. farklı şehirde yaşadığımız için yardım edecek kimse yoktu. hala daha yok
çocuğum 5 yaşında çanta gibi her gittiğimiz yere götürüyoruz :)
zor oluyor bu da bir gerçek

Kesinlikle çok zor tek başına destek şart eş de önemli tabiki uykusuzluk yorgunluk sinirde yapıyor insan bazen bir saat yarım saat kafa dinlemek istiyor wc bile giremiyorsun rahat bizimki kapıyı yumrukluyor bazen yoruldugunda ağlama krizleri geliyor bebeğini düşünüp onu bile bastırman gerekiyor anneanne babaanne vs kimse tabiki destek vermeli uzakdan sevmek güzel tabii

Yaşamak bence hiç güzel birşey değil.kimse bu dünyaya birilerini getirmesin bence.her çocuk konusunda yazacağım.katılan olmayabilir ama içimde kalmasın.

Ben de eşinizden boşandınız sandım.
Çalışıyor musunuz?
Biz eşimle ev dışında uzun saatler çalışıyoruz.
Sabah 5te kalkıyorum. Bakıcımız var. Ama ben eve geldiğim an kaçıyor. Eşim eve çok geç geliyor. Akşam eşim gelene kadar yemek hazırla çocukla ilgilen pertim çıkıyor.
Sonra da sızıyoruz gidiyor günler böyle geçiyor :)
çoğumuzun yanında annesi babası yok. Gönül isterdi ki yakın olsunlar akşam arada dinleneyim. Ama yok. Yine de böylesi daha iyi :)

Bir de sanal bir mesaja bile sabredemeyen bir kişi , çocuğun yaptığı onca yaramazlığa nasip sabredecek acaba?

Allah kolaylık versin. 5 te kalkınca akşam kaçta yatıyorsunuz ? Benim kas romatizmasından dolayı iyi dinlenmem lazım yoksa 1 haftada komalık olurum

Bir de sanal bir mesaja bile sabredemeyen bir kişi , çocuğun yaptığı onca yaramazlığa nasip sabredecek acaba?

çocuk yaramazlığı ile saçma sapan mesajlar ne alaka

elmayla armut gibi

size iyi bir terapi öneriyorum gelip tüm konulara nefret saçmak yerine

İkiz büyüttüm, büyütüyorum tek başıma. Öyle lohusalığımda falan da ne yazık ki destek görmedim. Sağlık sıhhat versin rabbim, sağlık olunca tek çocuğa gözü kapalı bakar insan

İkiz büyüttüm, büyütüyorum tek başıma. Öyle lohusalığımda falan da ne yazık ki destek görmedim. Sağlık sıhhat versin rabbim, sağlık olunca tek çocuğa gözü kapalı bakar insan

Allah bağışlasın zaten benim düşüncem de sağlık kas romatizmam var

Allah bağışlasın zaten benim düşüncem de sağlık kas romatizmam var

Çok geçmiş olsun. Şöyle söyleyeyim doğurunca zaten analık güncellemeyle geliyor.

Mesela bez değiştireceksiniz hop sanki kırk yıldır yapıyormuşsunuz gibi, zaten çocuğun üç derdi oluyor. Kirli bez, gaz, açlık. Doyuracaksınız, gazını çıkarıp bezini değiştireceksiniz tamam uyuyor ilk aylarda. Allah gayretini veriyor, her tek büyüten inanın dipçik gibi güçlü olduğundan değil, iç güdüsel bilinçle bakıyor. Hiç gözünüz korkmasın, tek büyütmek çok daha iyi hem, yardım eden olunca her şeyinize karışır canınız sıkılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…