Hiç yapmadım ama şahane bişey olsa gerek. :)
Fikrinizi çok sevdim.
Cok yaptimİyi geceler herkese
Ben çok deli dolu biraz da deli cesareti olan bir kadınım
Daha önce de tek başıma ülkeler arası seyahat ettim ama hep karşı tarafta en azından ülke içinde tanıdığım insanlar vardı bir alo diyebileceğim
4-10 Temmuz arasında boşluğum var
Ya evde kös kös oturacağım ya da bambaşka bir ülkeye gidip gezebilirim tek başıma
Bunu tecrübe etmek çok istiyorum ama biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var :)
Hiç böyle bir şey yaptınız mı?
Yaptınızsa nasıl geçti
Ek notçuk: Ülke/şehir tavsiyelerine açığım (Avrupa içinde)
Lütfen yapın bunu. Harika bir plan, en büyük hayallerimden
Cok yaptim
Gencken en sevdigim seydi
Gitmediyseniz italyanin guney sahillerini gezin
Napoli , amalfi , sorrento
Muhtesem bir tatil olur
Aaa nerdesin? Ben bologna da okuduydum ahh ahhDeğil mi denemek lazım, bir kere edinmek lazım bu tecrübeyi
Şöyle günübirlik uçsan bile tecrübe :)
Gezdim gezdim, İtalyada yaşıyorum zaten Milanacım, çok seviyorum güneyini de başka bir ülke de görmüş bulunayım istiyorum, listemde bulunsun
Dilin ve paran varsa yap tabi
Baska birseye gerek yok bence
Aaa nerdesin? Ben bologna da okuduydum ahh ahh
O zaman slovenya , montenegro tavsiye edebilirim
Bilindik disi bir rota , ben slovenyayi trenle gezdiydim
Muhtesem
ispanya yı görmek isterdim ben hatta orada yaşamak mümkünse
Bir yaz hic hesapta yokken 20 gunluk bir Almanya turu yapmistim. Trenle Munih, Leipzig, Heidelberg ve Berlin'e gittim. Her sehirde iyice gezip sikilana kadar durdum. Sonra tren istasyonuna gidip bir sonraki sehrimi sectim. Hostellerde kaldim. Benim gibi tek gezen insanlar cok fazlaydi. Onlarla arkadaslik ettim, gezdim. Mutlaka tavsiye ederim!
Avusturya Hollanda isveç ha bir de yurtdışı sayılırsa gürcistana gidebildim 40 yaşıma kadar valla seni kıskandım benim yerime de gez lütfennnnBirazcık da cesaret :))
Ben sana yazmıştım hatta özelden hatırlıyor musun :)
Daha kuzeydeyim ben, küçük bir yerde
Slovenya yakın hakkaten oraya tren de bulabilirim
Montenegro da mantıklı
Triesteden mi geçtin trenle
İspanyaya gittim, Andalusia ya
Ay cok utandim ya evet hatirladimBirazcık da cesaret :))
Ben sana yazmıştım hatta özelden hatırlıyor musun :)
Daha kuzeydeyim ben, küçük bir yerde
Slovenya yakın hakkaten oraya tren de bulabilirim
Montenegro da mantıklı
Triesteden mi geçtin trenle
İspanyaya gittim, Andalusia ya
Ay insan gezmekten sikilir mi hem de tek basina. Uyman gereken birileri yok ay ayip olur diye dusunmek yok. Kafana gore rotani ciz gez. Cok dertse yalnizlik seyahat gunlugu tut. Icin sismez...
Avusturya Hollanda isveç ha bir de yurtdışı sayılırsa gürcistana gidebildim 40 yaşıma kadar valla seni kıskandım benim yerime de gez lütfennnn
Ay cok utandim ya evet hatirladim
Nickin tanidik gelitodu ama cikaramadim bi ankusura bakma nolur
O kadar cok kisiyle yazisiyorum ki , yasli bi kadinim ben :)
Yolculuga xikmadan once seyretmesiysen before sunrise'i izle mutlaka
Ist da ucakla slovenyaya girmistim
Trenle dolasa dolasa triesteye gecmistim
Triesteden de baska trenle bolognaya inmistim
Slovenyaya trenle gecip ordan viyanaya devam edebilirsin yada guneye montenegro budva'ya inebilirsin
O kadar koşturmacalı ve yorucu oluyor ki aynı zamanda ayakları acıyor insanın ama çok keyifliydi ben de arkadaşlarımla ve kardeşimle yapmıştım bunu
Her yeri tabanvay gezmiştik :))
Yani yalnız kalmam diyorsunuz birileriyle tanışılır :)
Yalniz kalmak icin caba gostermeniz gerek. :) Hostellerin ortak alanlarinda aksam vur patlasin cal oynasin. Gunduz turlar, aksam tanistiginiz insanlarla gezmeler falan. Ayrica iste Almanya tercih ederseniz bira bahcesi kulturunde herkesle ayni masaya oturup ister istemez sohbet ediyorsunuz. Hicbiri olmadi diyelim, Couchsurfing'de kahve ya da yemek icin turistlerle bulusmak ve onlari gezdirmek isteyen insanlar oluyor.
volvonun fabrikasını gezmiştik hala ordan aldığımız 3 termos var evde kullanıyorum bir de model arabaO da doğru ben en iyisi gideyim ya bir ülke bir ülkedir :)
Ay İsveç çok merak ediyorum ben de ucuz bilet olduğunda gezmek istediğim yerlerden
Hahaha yok canım olur öyle şeyler
Peki nerede kaldın, hostelde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?